29-12-09

Al zou Annemarie het willen om te skiën, volgens mij gaat dat een beetje moeilijk. Want ehmm, sneeuw is toch wit? Die zie ik hier nauwelijks meer!! Vandaag viel er wel wat, maar even later scheen de zon en toen was alles weer weg.

28-12-09

Geld, CHECK! Sleutels, CHECK! Idbewijs, CHECK! Telefoon, CHECK! Wij kunnen op stap... Balen wel dat Annemarie heel erg last van haar rug kreeg en we dus veels te vroeg weer terug moeten. Jammer zeg... :-(

27-12-09

Wow!! Wat stoer deze helm zeg. Die moet je op als je gaat skiën zegt Annemarie. Nou ik ga toch niet skiën en waarom deze helm mee is dat vraag ik me af... Annemarie staat ja toch niet op de latten!

26-12-09

Woehaa, Annemarie is wel flauw hoor!! Ligt er onder de kerstboom voor haar vader een puzzelboekje, gaat zij erin zitten puzzelen...

25-12-09

Gisteren gourmet, vandaag een plaat met allemaal lekkers! Uiteraard bij het favoriete restaurant van Annemarie. Alweer zo smullen! Nu snap ik ook wat er bedoeld wordt met kilo's aankomen in verband met de kerstdagen. ;-)

24-12-09

Op Kerstavond lekker gourmetten met z'n allen. Mmm, heerlijk! Ei, champignonnetjes, vlees, komkommer, paprika, tomaat en brood.

23-12-09

Het regent, het regent, het regent! Dus dan maar onder de paraplu... Want naar buiten gaan we wel hoor! Heel veel zelfs. :-)

22-12-09

Ohhhh wat leuk! De kerstboom staat... Nu ben ik PiekKoei of KerstKoei! Zien jullie me wel zitten? En zien jullie al die pakjes?

21-12-09

Koud zeggen ze... Nou als ik zo op de thermometer kijk dan is het toch echt wel 18 graden. Vind ik warm hoor! Nou heb ik natuurlijk wel een muts op en sokken aan, maar dan nog. Gelijk daarna kwamen ze ook kijken om de verwarming te maken. Binnen een paar minuten was het 22 graden. Toen zweette ik echt me helemaal lam.

20-12-09

Lekker thee drinken bij Hermann! Gezellig hoor. :-) Ik vermaak me wel. Krantje erbij en ik zit er wel eventjes. Nouja nu niet hoor... Want nu waren we gezellig aan het kletsen!

19-12-09

WOW! Kijk nou, dit is mooi he? Dit is zo mooi omdat het vandaag wat gesneeuwd heeft, wel 1cm (maximaal). Ziet er wel super mooi uit. :-) Misschien binnenkort maar eens met de baan naar boven.

18-12-09

Groene sneeuw??? Nee hoor, dat komt van de lamp!!! Wel mooi zicht zo Ellmau zelf. :-) Het is nog steeds erg koud! Beneden zo'n -10 en boven -15 ofzo. Brrrr!

17-12-09

Wat is dit nou zeg??? Ik dacht dat het in Oostenrijk warmer was dan in Nederland.. BEDROGEN voel ik me. Nouja dan maar 2 weken in de kou. Ik heb tenslotte sokken en een muts!

16-12-09

Sneeuwt het buiten (er ligt zelfs zo'n 5 a 10cm) gaan we zwemmen... Wie verzint er nou weer zoiets stoms? Annemarie zegt wel dat het goed is voor haar rug en dat ze een vriendin moest helpen. Ik geloof het gewoon lekker niet! :-p Volgens mij vlucht ze voor de kou! Dat zien jullie morgen vast wel! We gaan op reis naar Oostenrijk en daar is het warm!

15-12-09

Het is nu zo koud dat de auto telkens dicht gevroren zit.. Gelukkig is er er een oplossing voor... Ruitondooier! Dan hoef ik tenminste niet met mijn handen het ruit schoon te maken... Want sokken heb ik wel, maar nog geen handschoentjes!

14-12-09

Morgen hebben we veel te doen zegt Annemarie, dus vandaar dat we vandaag alle cadeautjes hebben ingepakt... En dat waren er nogal wat... Ik geloof wel een stuk of 20! 8-O Verder zijn we ook de tas alvast een beetje gaan inpakken! Nog maar 3 nachtjes slapen en dan gaan we op reis, naar Ellmau!

13-12-09

Ho Ho Ho hier is KerstKoei!

12-12-09

Eerst lag er op de bank gras... En nu ineens een koeienpatroon!! Leuk he? :-D Ergens in een winkel gevonden en natuurlijk gelijk gekocht. Dit wilde Annemarie al heel lang.

11-12-09

Meer slagroom, wat minder chocolade melk. Zo drink je dat zegt Annemarie.. Ik vond het wel lekker in elk geval. Ben nu echt voorbereid op de wintersport. Weet wat skiën is (dat heb ik gezien in Snowworld en op de baan hier), ik ken de drankjes. Dus laat maar komen! Nog maar 6 nachtjes!

10-12-09

Weten jullie nog die Goedheiligman van gisteren? Nou die is niet meer hoor... Die zit nu in Annemarie haar buikje. *gniffel* Ze zegt dat ze chocolade nodig had omdat je daar vrolijk van zou worden. Ik hoop het voor haar!

09-12-09

Gisteren gekregen deze goedheilig man... Is chocolade wel goed voor Koeien? Nouja dan mag Annemarie hem wel opsmikkelen hoor. ;-)

08-12-09

Voor het eerst in mijn leven ben ik in Maastricht geweest. Wat een leuke stad zeg. We zijn wel een beetje heel erg nat geregend, maar dat maakt niet uit. :-) Moeten in het voorjaar nog maar eens heb ik Annemarie voorgesteld.. Want ik wil dat grote plein waar nu Winterland staat ook nog wel eens gewoon vlak zien!

07-12-09

Kijk nou! Een hele grote koe... Die is mooi zeg. :-) Met bel. Laat Annemarie het maar niet zien. Ik ben eindelijk verlost van mijn bel, die hoef ik ook niet meer terug... ;-)
Ik vond haar in de Dierentuin in Emmen waar op dit moment het China Festival of Light is. Ik heb met verwondering gekeken. Zo prachtig!!!

06-12-09

Aaaah!!! Zo ziet sneeuw er dus uit... :-) Dat gaat dan vast nog heel mooi worden als ik me de bergen in Ellmau voorstel met dit witte goedje... Prachtig zeg. Helaas nu alleen vanachter het raam... Vriendin was aan het skiën en wij keken toe.

05-12-09

Kijk, zo bereid ik me voor op de sneeuw... Mooi he? :-) Morgen ga ik nog echter sfeerproeven zegt Annemarie, maar wat? Dat wil ze me dan weer niet zeggen... :\

04-12-09

Ha lekker, er is weer thee in huis! Turkse, Zwitserse en Zuid Afrikaanse. Lekker!!! :-)

03-12-09

Blijkbaar worden er in de decembermaanden kaarten verstuurd... Annemarie heeft voor dit jaar bedacht dat ik daarop wel kan figureren. Vind ik eigenlijk ook wel, maar dan wel in een mooie outfit. Wat zeggen jullie? Tof he! Een kerstkoe!

02-12-09

SOOOO!!! Wat een doos zeg die vandaag voor ons werd gebracht... Zou erin zitten wat ik hoop?? Snel uitpakken dan maar...

Ohhh, nog een doos.. Maar het ziet er al goed uit! Zien jullie al wat erin zit? :-D

Een skilift!! Weten jullie nog dat kersthuisje van een paar dagen geleden? :-) Nou daar moet een heel dorp van komen, dat gaat vele jaren duren zegt Annemarie, want het is zo duur... Maar, we hebben wel alvast de skilift. De mensen kunnen wel al gaan skiën in elk geval.
Was wel een toevalstreffer hoor! Want overal waar we keken, stond hij wel opgesteld, maar niet meer in de winkel. Dus op internet gekeken en ja hoor besteld. Dag later nog een keer gekeken en toen was hij uitverkocht. Hebben wij even mazzel!!!

01-12-09

Heerlijk weertje zeg! Ik ben daarom maar even bij het gras gaan kijken... Het zag er nog goed uit! Ook veel soortgenootjes gezien onderweg. :-)

30-11-09

Kijk nou wat leuk! Een echt kerst huisje! Leuk he? Ik vind hem in elk geval prachtig. Zien jullie die skiër en die snowboarder ook?

29-11-09

Voor het eerst op bezoek bij Marjolein, erg gezellig zeg! We waren de verzameling van haar man aan het bekijken. Koffiecupjes.. Nouja ik was gewoon leuke koeien aan het bekijken. ;-)

28-11-09

Muwhahaha, die Knuf, gaat ze zomaar in de mand van Scrabble zitten! Tsja moet je ook niet doen. Je kunt beter op veilige afstand blijven en gewoon toekijken.

27-11-09

Kijk nou eens dan! Mensen moeten zo nodig op schoenen lopen... Tsja en die gaan soms kapot... Dan is het tijd om nieuwe te kopen. Zien jullie het verschil?

26-11-09

*GNIFFEL* Moeten jullie nou eens kijken wat Annemarie heeft. Een hele prachtig mooie pijl op haar been! Muwhaha, ziet dat er niet maf uit? Mag ze blij zijn dat ze vandaag niet gaat zwemmen. *GNIFFEL*
Zij zegt trouwens dat die pijl voor het goede doel is. Daarmee werd aangegeven dat aan die kant haar heup naar boven moest. Zat niet goed in de heupkom ofzo. Trouwens net zoals het andere been, maar die zat dan weer te hoog. Das maf hoor! Dan sta je dus scheef. Zou dat bij koeien ook kunnen gebeuren?

25-11-09

Hier moet ik mijn snuitje maar niet in steken als hij in het stopcontact zit, dan gaan mijn haartjes nog verder overeind staan. Zo erg kan dat toch niet zijn? Deze werkt toch niet meer. Annemarie baalt daarvan, want de winkel waar ze ze kocht, heeft ze niet meer. :-( Nou komt ze er 1 tekort.

24-11-09

Oef, ik ben flauwgevallen.. Annemarie smeert een spiercreme op haar rug, die ook goed is voor haar gewrichten zegt ze. Maar oh wat ruikt die sterk. Dat wilde ik even ruiken en baf lag ik zomaar om. Pff. Gelukkig was Annemarie er om mij te redden!

23-11-09

Kerstshoppen in de tuincentra. Tuuuuuurlijk??? Nouja het zag er wel super mooi uit hoor waar we waren. En of ik ook van Kerst hou? Dat zien we dan wel weer, want dat weet ik nu natuurlijk nog steeds niet.

22-11-09

Als ik ooit wat mankeer hoop ik niet dat ik zo word afgedankt als deze printer... Hij doet het niet meer volgens Annemarie en dus staat ie op de gang om weg gegooid te worden. Ik geloof er NIKS van! Want waar hij stond, staat nu haar servies.. Volgens mij is dat de reden. Ozo!

21-11-09

Over een paar weken moeten er kerstkaarten worden verstuurd zegt Annemarie. Kerstkaarten? Het zal wel! Wel vind ik het leuk dat er speciaal kaarten van mij worden gemaakt. Hoe die eruit zien? Dat weet ik ook nog niet! Want, de foto's zijn nog niet gemaakt. Wel zijn al de spullen gekocht. Ik wacht het wel af, ben wel heel benieuwd hoor...

20-11-09

Vandaag is de Opa van Annemarie jarig.. Dus staat er taart op het menu. Nou is Opa wel ouderwets, dus dat moet met een vorkje gegeten worden. Wel moeilijk hoor. :-S

19-11-09

Hahaha, als ik het niet dacht! Annemarie kon het niet laten. Kijk maar eens waar ik nu in zit? Herkennen jullie het? :-D Compleet!

18-11-09

Wow! Wat ik nu weer gevonden heb in Annemarie haar kamer. Deze prachtige bloem. Annemarie zegt dan weer dat dat alvast voor Kerst is. Maar wat is Kerst???

17-11-09

Kijk dan, waren het eerst nog 3 bekers.. Nu zijn dat er al 4, is er een kommetje bij (met mijn naam!), een bordje en een koektrommel. Leuk he? Allemaal van Babette. Maar wacht eens even. Als er 4 bekers zijn, dan moeten er dus ook 4 verschillende kommen en bordjes zijn... Mmm, dat zou ook wel erg leuk zijn!

16-11-09

Alweer zwart-wit vandaag! Maar dit is veel groter.. En als ik met mijn poten op de toetsen druk dan komt me daar toch een geluid uit. Au dat doet pijn aan mijn oren.. Beetje jammer alleen dan dat Annemarie hier zovaak op drukt op dit moment. :-(

15-11-09

Gezellig hoor. Ik heb een kleurgenootje gevonden. Alleen hij had iets meer zwart dan wit... Maar wel een mooierd ook he?

14-11-09

Zomaar ineens was daar vandaag de zon! Lekker hoor, dus we zijn maar snel even naar buiten gegaan. Nog steeds prachtige herfstkleuren buiten.

13-11-09

Het schijnt dat het oliebollenseizoen weer is begonnen. Ik wist echt niet wat dat was... Maar nu wel! Laat dat seizoen maar het hele jaar duren. Sodeju, wat was dat lekker zeg!!!

12-11-09

Wat dit nou weer is? Gevonden bij de Ikea.. Helemaal tof! Maar wat het nou is? Dat mag je morgen bij Annemarie komen bekijken.

11-11-09

Dat die ski's lang zijn, ja dat wist ik al... Maar zolang, pfff.. Ik kan me goed verstoppen in die tas in elk geval. :-) En dan die tas voor die schoenen. Ook al zo groot. Weet ik zeker dat ik mee kan naar Oostenrijk.

10-11-09

We zijn vandaag niet mee geweest naar Annemarie's Opa.. Helaas, want daar schijnt de zon te hebben geschenen... Hier dus helemaal niet! Wat doe je dan als het zo regent? Dan maak je gewoon een ritje met de auto en luister je lekker naar een cdtje!

09-11-09

Als Annemarie gaat fietsen dan ga ik op haar stuur zitten. Dan zet ik de trapondersteuning voor haan (luxe he?), dan kijk op de kilometerteller en als het nodig is dan schakel ik ook nog. Knap he? :-)

08-11-09

Oh, wat dit nou weer is.. De wereld is zo klein. Maar wat mooi al dat wit om mij heen!

07-11-09

Zo wat me nou gebeurd.. Dat weet ik ook niet meer. Annemarie is zo boos dat zelfs lief aangeboden snoepjes van mij niet meer helpen. Ze zegt dat ze ipv een heerlijk dagje uit nu thuis ligt met alleen maar meer pijn en dat dat nergens voor nodig was geweest. Tsja, dan kan ik er met mijn snoepjes ook niks aan doen. Ik ga haar wel knuffelen! Hopelijk is ze snel niet meer zo boos...

06-11-09

Annemarie zegt dat het nu steeds wat kouder wordt... Buiten, ja, daar is het inderdaad kouder. Maar binnen bouw ik gewoon lekker een feestje hoor! Kijk maar, we hebben genoeg nieuwe dingen in huis. Zo 2 hele toffe cd's van Jochem van Gelder. Daar dans ik zelfs op met mijn koeienpootjes. En als ik lekker wil uitrusten dan luister ik naar de cd van Thomas Berge en tussendoor kijk ik nog weer allemaal nieuwe afleveringen van Anna und die Liebe. Ik vermaak me ook binnen wel hoor.

05-11-09

Nadat ik gisteren zo lekker in de blaadjes had gespeeld, moest ik vandaag echt van Annemarie in bad. Ik vond het eerst maar helemaal niks. Maar stiekem, het ligt toch best wel lekker hoor... :-) Ik zie gelijk ook dat ik weer wit ben in plaats van grijs. Dus een stuk mooier, moehaha.

04-11-09

Gezellig met Knuf en met Muis gespeeld in de blaadjes! Zie je ze ook vliegen? Wat heerlijk zeg die hele bak voor ons alleen. Annemarie moppert nu wel heel erg dat ik nu zo vies ben. Tsja ik ben wit... Kan ik er wat aan doen? ;-)

03-11-09

1 Beker voor mij, met mijn eigen naam. Een mooie groene beker van een hertje voor Moe. Een liefebees voor Annemarie. Leuk he? Wij kunnen goed drinken! ;-)

02-11-09

Haha, die Annemarie toch! Die krijgt niet genoeg van alle mooie herfstkleuren buiten dat ze herfst nu ook maar naar binnen heeft gebracht. Nouja het is natuurlijk ook wel een super leuk boeket geworden!

01-11-09

Het is nu echt herfst, ook qua weer... Tijd dus om jezelf heel goed te gaan verzorgen. Zo ook de lippen. Lang leve de labello! (Alleen deze blauwe, de rest vind ik maar helemaal niks. Denk dat ik dat heb overgenomen van Annemarie.)

31-10-09

Ik wilde dat ook wel eens proberen.. Door de blaadjes struinen. Nou ik kan jullie vertellen, die missie is niet gelukt. Ik ben verzoop bijna in al die blaadjes! Grappig was het zeker wel. ;-) Wat ik nog wel helemaal leuk vond was dat er steeds meer blaadjes naar beneden vielen. Zien jullie ze vallen?

30-10-09

Soms is het gewoon lekker... Voor de buis zitten, schaatsen kijken. Even alles overdenken zegt Annemarie dan. Nou ik zit gewoon naar die lichamen in die strakke pakkies te kijken!

29-10-09

Gisteren van het bezoek kreeg Annemarie een heel leuk plantje. Dat moest ik natuurlijk even goed gaan bekijken!!!

28-10-09

Als er tegenwoordig bezoek komt of ze weggaat zet Annemarie een hoed op. Ze is te lui om haar haar te doen. Nou zo'n hoed leek mij ook wel wat. Zeg nou zelf? Hij staat me toch beeldig? :-)

27-10-09

Hahahaha, Knuf was niet zo slim. Ik heb nu de aardbei gepikt en lekker opgesmikkelt. (angel)

26-10-09

We hebben boodschappen gedaan en afgerekend bij de zelfscankassa... Vervolgens ga je door dat rode ding en dan de band op. Aan het uiteinde blijf je dan braaf zitten wachten totdat je nieuwe baasje je heeft betaald en je weer ophaalt. Leuk he?

25-10-09

Werd Annemarie daarnet toch even boos op mij... Zit ze heerlijk bloemetjes te fotograferen kom ik er weer met mijn grote neus tussendoor. Grote neus? Waar heeft ze het over? Die is helemaal niet groot...

24-10-09

Wat een prachtig boek zegt Annemarie. Ik geloof haar maar. Want ehmmm, zo slim ben ik nog niet dat ik goed kan lezen..

23-10-09

Kom maar Poes, ik troost je wel. Kom maar niet meer in de buurt hoor van Annemarie.. Die neemt je toch maar mee naar de dierenarts... ;-)

Oh en RadioNL heeft de Gouden RadioRing gewonnen! Gefeliciteerd!!!

22-10-09

Ik luister al de hele dag naar de speciale verzoekservice bij RadioNL. Stemmen, ja zeker dat hebben we allang gedaan!! Helemaal tof... Morgen nog blijven luisteren...! :-) Luisteren en stemmen dus.

21-10-09

STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!!

Duidelijk? Stemmen dus! SMS: RING(spatie)3 naar2585 of bel 0909-8855 optie 3! Wij stemmen in elk geval. :-) Jullie ook??
Meer info zie RadioNL (alleen voor NL helaas)

Kan dus alleen 22 en 23 oktober! 22 oktober vanaf 10.00 tot 23 oktober 14.00! Niet vergeten hoor.

20-10-09

Protest! De tafel moet buiten blijven staan. Dus 1: er staat een nieuwe plant op en 2: ik ga er ook boven opzitten. Hij mag niet naar binnen!

19-10-09

HEEELLPP!!! Ik kom er niet meer uit en ik wil niet gekookt worden net zoals een kreeft.. Alsjeblieft?????

18-10-09

Het wordt steeds kouder, dus toen Annemarie dit minitshirtje kreeg... Wilde ze dat graag aan mij geven. Maarja dat paste dus niet helemaal. Gelukkig hebben Knuf en Hanny dit voor mij wel passend gemaakt. Stoer he?

17-10-09

Annemarie heeft een magnetronkussen gekregen. Ruikt erg lekker naar rozemarijn en ligt ook prima. Nu nog warm maken in de magnetron en dan is het helemaal perfect!

16-10-09

Wow! Waar ik vandaag toch weer was... Even een kijkje in de studio van RadioNL. Wat tof zeg!

En even later zelfs in de studio. Samen met Johan Terpstra. Erg leuk!

We waren daar om Annemarie haar belofte na te komen. Namelijk dat als ze haar E achter B Rijbewijs had gehaald, dan zou ze in de studio taart gaan brengen. Dus zo gezegd zo gedaan. :-)

15-10-09

Hiha, dat was het boterkoek stukje van Annemarie... Nou niet meer! Ik heb hem lekker ingepikt. Kijk maar naar de kruimels op mijn mond. :-D

14-10-09

Ze heeft het rijbewijs aangevraagd hoor! Kijk maar, ik heb de bevestiging. :-D

13-10-09

Ik ben blij! Morgen mag Annemarie haar nieuwe rijbewijs aanvragen... Ohh wat zal ik dan een lekkere grote aanhangwagen voor mezelf kunnen hebben! ;-)

12-10-09

Lekker op de ski! Pff, wat zijn die krengen onwijs lang zeg.. Daar kun je toch helemaal niks mee? Annemarie zegt dat ik nog maar even moet oefenen...

11-10-09

Lekker kopje thee drinken terwijl de regen en de wind tegen het dak aanslaat. Heerlijk het is herfst!

10-10-09

HEEEEEEELLLLPPPP!!! Een monster....!

09-10-09

Snuffel, snuffel... Wel afstand houden hoor! Want de stekels aan deze bloem prikken aardig!

08-10-09

Cake met slagroom noemt ze dit... Nou ik noem het slagroom met cake. Maar wel lekker... Mjam!

07-10-09

Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen
Zat de kleine mevrouw Koei heen en weer te wippen.
Krak zei toen die paddenstoel, met een diepe zucht.
Allebei de beentjes, Hoepla in de lucht!

06-10-09

Wat moet ik nou weer in een ziekenhuis??? Ik zal wel goed op Annemarie passen! Ze moet rustig aan doen. Haar kennende kan ze dat niet. Dus ik bind haar wel vast op haar bed.. Goed idee he?

05-10-09

Ergens in een kast verscholen vond ik voor Annemarie dit toetsenbord! Kijk kan ze gelijk een stuk makkelijker liggen... Goed van mij he?

04-10-09

Na een gezellige verjaardag, Boer zoekt vrouw kijken. Maar eerst een voorproefje op het internet.

03-10-09

Taartje eten... Maar dat wil ik wel hoor. Smullen!!!

02-10-09

Ik vervang de oren van Poes zodat ze het niet koud krijgt! ;-)

01-10-09

Ik ben hier maar even gaan zitten.. Annemarie stond wel heel erg lang onder de douche. Wat een lekker muziekje komt hieruit zeg.

30-09-09

Nene, ik heb de muis ingepikt! Nu kan Annemarie niet meer (zo goed) computeren... ;-)

29-09-09

Onder Annemarie's paraplu daar liep ineens een Koei! Hihihi. Het regenseizoen is weer begonnen. Zo ben ik toch nog het zonnetje in huis.

28-09-09

Maf mens Annemarie. Loopt ze de hele dag in pyjama rond en met een lelijk kapsel... Moet ik dat ineens 's avonds voor haar doen. *zucht*

27-09-09

Vandaag waren we in een japans restaurant gaan eten. Brrr, wat er daar allemaal achter mijn rug gebeurde... Ik keek er eerst naar, maar ik vluchtte maar gauw weer weg!

26-09-09

Ok vanaf nu gaan jullie foto's zien van een andere camera. Annemarie heeft een nieuwe gekocht.. De powershot sx200. Ze zegt dat ze hiermee een hele kleine camera heeft (net zo klein als de vorige?) maar die veel en veel meer kan! Zo zit er erop dat ze heeeeeel dichtbij foto's kan maken, maar ook wel 12x optische zoom. En weten jullie wat ze nog meer zegt? Dat dat bijna zover als haar dure camera. Nou, ik vind het best. Zo lang ze nog wel elke dag een foto van mij maakt!

25-09-09

Mijn grote buurvrouwvriendin is er weer! Nu niet om te knuffelen.. Nee Miepie is op jacht. Op jacht naar alle muggen. Ze vangt ze zo uit de lucht of op de deur en smikkelt ze dan op. Zou ze nou echt van al die muggen zo stevig geworden zijn?

24-09-09

Pfff, ik ben blij dat het dopje erop zit van die crème voor spierpijn en gewrichten.. Want ehmm, als die opengaat, dan ga ik van mijn stokje.

23-09-09

Heet zeg zo'n bad.. Pff, je ziet de damp er vanaf komen. Annemarie zegt dat het goed voor haar is. Dus dan geloof ik haar maar.

22-09-09

Ik kan helemaal niet goed rekenen, maar verstand heb ik wel. Zo kon ik vandaag dus ook bedenken dat de Okay winkel toch wel erg lief was voor de portomonnee van Annemarie!

Ze kocht een broek van 55 euro, kreeg daarbij 3 onderbroeken (twv 14,95) gratis. Zag een leuke trui en kocht deze ook (35 euro). Had een bon waarmee ze 10 euro korting per 50 euro kreeg. Oftewel... Als ze er nog wat van een 10tje bij uitzocht kreeg ze dat gratis! Een tshirtje erbij... Bedrag zat op 99.85. Min 20 euro is 79.85. Dat is toch goedkoop voor 1 broek, 1 trui, 1 tshirt en 3 onderbroeken! :-D

21-09-09

Kijk nou eens wat Annemarie in de kast vond! Een koeientshirt, al heeeeeel oud!! Maar ik vind hem desondanks toch helemaal geweldig. Logisch toch?

20-09-09

Ik ben vandaag op jacht geweest. Daarvan krijg je honger, dus heb ik een heerlijke pizza met veel te veel olijfolie gegeten... Me pootjes zijn er nu nog vet van.

19-09-09

De kamer van Annemarie is nu echt bijna klaar... Alleen dan ligt er nog een enorme stapel Donald Ducks. Ik denk wel van een half jaar... Zou Annemarie die ooit nog gaan lezen? Of belandden ze in de tijdschriftenbewaarbak?

18-09-09

Drukke dag vandaag! Eerst waren we op de oude school van Annemarie. Wij waren uitgenodigd voor een hele speciale presentatie. Het was erg gezellig!!

Vervolgens zijn we op bezoek geweest bij Lenie & Lotje. Ik heb een heel speciaal liedje geleerd...

17-09-09

De lessen zijn nu definitief geboekt! Alleen.. Dan sturen ze iets op de 14e dat het voor de 21e binnen moet zijn.. Handig... Maar niet heus. Dus nadat ik dit had in gevuld zijn we nog even snel naar de brievenbus gelopen. Is dat ook maar weer klaar.

16-09-09

Alle foto's hangen... Wat ziet het er mooi uit zeg!!! Nu alleen nog een lampje erboven en dan is het helemaal compleet. Overdag is het prachtig, 's avonds erg donker.

15-09-09

Vier broodjes in een zak en dan nog zonder iets voor mij thuiskomen? Was helaas wel de waarheid. Nu heb ik nog steeds honger.

14-09-09

Oeps, navigatie op zwart! Ik wist echt niet meer hoe we bij Inez moesten komen. Gelukkig Annemarie nog wel. Wat was dat even gezellig zeg. :-) Annemarie kreeg ook nog een aantal dropplanten. Wow zeg. Degene die er zo naarstig naar op zoek was, meld je even bij Annemarie. ;-) Er staat hier ook een exemplaar voor jou!!!

13-09-09

Eindelijk weer op de boot terug. Nog steeds groot en eng, maar straks heb ik wel weer land onder mijn voeten. Kijk maar we zijn er bijna!!! Het waren zouterige en zanderige dagen met veel wind waardoor ik ben gezout- en gezandstraald. Mijn koeienkoppie is nu wel weer heerlijk leeg. Annemarie, wanneer gaan we weer?

12-09-09

Het land hadden we na ongeveer een uur alwel weer gevonden, maar toch... Dit schijnt een eiland te zijn, ik vind het maar niks. Ik mis het gras!!! Toch vond ik ook wel wat leuks op Ameland.

11-09-09

Na een heerlijke barbeque gingen Annemarie en ik al snel op weg naar 'de boot'. Wat ze daarmee bedoelde? Dat wist ik toen nog niet... Als ik dit van te voren had geweten, brrr... Wat een groot ding en waar is het land????

10-09-09

Ik verwen Annemarie maar even met deze creme want ze is echt niet happy @ the moment...

09-09-09

Kijk nou eens wat Annemarie speciaal voor mij heeft gedaan... Oranje is niet natuurlijk, groen wel. Dus zij begreep ook heel goed dat dat oranje voor mij niet geschikt was. Nu kan ik ook weer heerlijk op de bank liggen.

08-09-09

Ik ben stiekem in een bosje bloemen van Annemarie gekropen. Toen ze het zag werd ze toch boos... Ben er maar gauw weer uit gegaan. Ik zoek toch wel even een ander plekje.

07-09-09

Na 2 uur training moest ik de kleding van Annemarie in de wasmand gooien. De trainingsbroek/tshirt ging wel, maar die sokken. BAH!!!! Ik heb er maar een knijper bijgepakt. Een heel stuk beter zo.

06-09-09

Ik heb mijn plekkie boven de tv verruild voor een plekje in de boot van de broer van Annemarie. Ook prima toch? Niet droog, maar wel lekker. De DVD's zijn uitgekeken.. Ook ik moet nu wachten tot eind september, dan komt de volgende uit.

Knuf zat bij Jennéh Rose in het zwemvest, dat vond zij zo leuk dat ze spontaan vroeg of Moe en ik er ook bijkwamen. Natuurlijk!

05-09-09

Samen met iedereen bekijken we van bovenaf naar de tv. Moet wel moeite doen om alles te verstaan... Want het is allemaal in het Duits! Maar oh wat is dit echt super leuk om te zien. ;-) Anna und die Liebe. In totaal ruim 11 uur beeld materiaal... Ik lig hier nog wel eventjes!

04-09-09

Blijkbaar verveeld Annemarie zich op haar werk ofzo, ik kreeg zomaar allemaal mooie tekeningen van haar! Lief he? ;-) Zelf zegt ze dat ze het doet om zich beter te concentreren... Tuurlijk! Ik geloof haar niet. :-p

03-09-09

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat maar Koei haar hoofdje niet! Lalalala. Ik zit hier heerlijk verscholen tussen de planten.

02-09-09

Ik heb het niet zo op water... Maar ik wilde nou wel eens zien hoe dat douchen eruit ziet.. Dus ik keek stiekem even mee om het hoekje! (moest van Annemarie want ze zegt dat ik binnenkort ook in bad moet...)

01-09-09

Vinden jullie Billy ook zo mooi? Ik zeker weten van wel. Annemarie heeft een mooi plekje voor mij vrijgelaten, zo kan ik alles hoog en droog bekijken.

31-08-09

Vorige week stond ik nog in die enorme schoenen... Nu zit ik ineens op de railing. Het heeft met elkaar te maken met glijden ofzo. Maar wat dit nou met Ellmau te maken heeft???

30-08-09

Op weg terug uit Brussel even bij een Protest winkel gekeken. Annemarie komt daar heel graag en zeker als er uitverkoop is! Ze heeft wel hele toffe dingen gekocht moet ik zeggen. Lekker geel, daar valt ze wel mee op. En die groene hoed, doet mij aan gras denken...

29-08-09

Heerlijk eten in het meest toeristische straatje van Brussel. Annemarie at iets van kip en Pascale mosselen. Ik heb gewoon van beide mee zitten smullen.

28-08-09

Op bezoek bij Pascale. Ik heb mijn plaatjes al gevonden. Lekker bij Vadrouille!

27-08-09

Ik heb een nieuw 'bed'. Een pizzadoos... Ik was te laat met kapen, dus zomaar leeggegeten voor mijn neus... Flauw he?

26-08-09

Wat ben ik blij met mijn nieuwe plekje zeg! Ineens lijkt het allemaal veel groter. Ja hier voel ik me ook gelijk thuis. Nu billy nog en dan is het helemaal compleet.

25-08-09

We zijn vanmiddag even naar de Ikea geweest, waarom dat kun je morgen op Annemarie haar blog zien... Niet geslaagd, Billy was te groot voor de in auto. Maar wel geslaagd was de toevallige ontmoeting met Pasula, wat gezellig zeg! :-)

24-08-09

Wat dit nou weer voor schoenen zijn? Die zijn toch veel te lomp. Lopen kan ik er in elk geval niet mee... Het schijnt iets te maken te hebben met de bergen waar ik van de zomer was. Nouja, het zal vanzelf blijken!

23-08-09

Vandaag op de terugweg even uitwaaien aan de IJsselmeerkust. Heerlijk zo'n frisse neus.

22-08-09

Wat een gezellig en lekker etentje zeg! Dat was genieten... Alle mensen hadden zoveel te eten gekregen dat er genoeg groenvoer voor mij over bleef. Mjammie. Daar kwam ik de avond/nacht wel mee door.

21-08-09

Dierenarts? Diergeneeskunde? Diergeneesmiddel? Gelukkig niet voor mij, maar wel voor Poes... Gaat niet zo goed, dus maar even wat middeltjes gehaald. ALWEER bij een arts, het moet niet gekker worden.

20-08-09

Wat een gek geurtje daar in de wachtkamer bij de huisarts zeg! Gelukkig hoefden we niet zolang te wachten. Annemarie heeft heel erg last van haar rug al te lang.. Dus nu wilde ze toch maar weten wat er is. Nou blij werd ze er niet van, dat is zeker. Morgen mag ze naar een therapeut en die gaat haar SIgewricht (wat is dat, Koeien hebben dat vast niet???) weer rechtzetten. Zou ze dan gelijk weer een stuk vrolijker zijn?

19-08-09

Het was eigenlijk best wel lekker in het zonnetje aangezien er ook wind stond. Wel oppassen met mijn witte plekken, verbranden....

18-08-09

Heerlijk hoor! Elke ochtend met de krant en een kop thee de dag beginnen. Alleen... Waarom is die krant zo groot? Ik verzuip erin!

17-08-09

Het tshirt is gewassen. Wij moeten nog even de print maken, dan erop strijken en vervolgens pakketje maken en naar iemand toesturen. ;-) Kan nu nog niet meer verraden, mijn koeienpoten staan tenslotte gewoon online en het moet wel een verrassing blijven!

16-08-09

Het was zulk lekker weer vandaag dat we met z'n allen lekker buiten konden zitten. Wat was dat genieten zeg. Jammer van die wespen... Ik was nog bijna gestoken ook. *zucht*

15-08-09

Voor dat mooie schilderij heb je natuurlijk wel een lampje nodig zodat je het goed kan zien. Dus op naar de bouwmarkt... Pfff, wat zijn die krengen duur zeg! Laat maar, wij zoeken wel wat anders.

14-08-09

Op de dag dat er op annespike een blogje staat over der Wilder Kaiser wordt uitgerekend de panoramafoto thuis bezorg! Toeval of niet? Dat maakt mij niks uit! Ik weet wel dat ik hem echt geweldig vind! Zo dichtbij heb je er echt prachtig zicht op, maar nog meer nu ik weer heerlijk in mijn stal lig.

13-08-09

Ik zat vandaag naar de zonnenbloemen in de kamer van Annemarie te kijken en ineens zag ik daar een lieveheersbeestje lopen. Schattig niet? Ik wilde perse op de foto met het beestje en daarna heeft Annemarie hem/haar naar buiten gelaten. Ik moet dat geloof ik maar niet doen met mijn koeienpoten.

12-08-09

Ik zie Poes altijd uit deze bak drinken en dacht altijd al, dat lijkt me ook wel wat! Dus vanaf nu, heb ik een nieuwe waterbak.

11-08-09

Gister was de vriendin van Annemarie haar broer jarig, dus daar zijn we vandaag op verjaardagsvisite geweest. Ik heb gezellig gespeeld met Jennéh Rose.

10-08-09

Allereerst een heerlijk Engels ontbijt op het Damrak!

Vervolgens heel toeristisch op de rondvaartboot.

Eerst winkelen op de Nieuwendijk en vervolgens naar de Albert Cuypmarkt. Oh wat gezellig allemaal! Wat een leuke stad is Amsterdam toch.

De treinreis weer naar huis. Ik heb zomaar weer een nieuw vriendinnetje gekregen.. Maar wat is ze groot zeg! Die kan me heel goed gaan beschermen. :-)

En vervolgens eenmaal thuisgekomen lekker bladeren in het boek van Madam Tussauds. Tussen al die beroemdheden was ik verlegen, ik durfde niet op de foto. Ook al vertelde Annemarie me, dat die mensen niet echt zijn. Ik durfde niet! Ik zat prima in mijn veilige tas. Dan is zo'n boek waar iedereen instaat, toch wel een stuk prettiger.

09-08-09

Met een boek en een heerlijke lolly uit Brussel kom ik de dag wel door! Af en toe niks doen moet kunnen toch? :-)

08-08-09

"Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken" lijkt me echt van toepassing op Annemarie. Al dit haar stond vanochtend nog op haar hoofd... Nu ligt het troosteloos in de vuilnisbak.

07-08-09

Komt mooi uit! De wasmand is vol en Hanny is weer thuis! Kan ze gelijk gaan wassen. ;-) *gniffel* Ik schijn steeds meer op Annemarie te lijken... Waarom? Ik heb geen idee!

06-08-09

Ik ben in de pen geklommen om een brief naar een hele goede vriend van Annemarie te schrijven! Nu nog een paar foto's printen en dan, dan mag ik de brief gaan posten! Op naar Oostenrijk. :-)

05-08-09

Annemarie ligt ziek thuis... Moe en ik vinden dat zo sneu met dit weer dat wij maar even de broodnodige vitamientjes hebben gehaald! Goed he? Wij met z'n 2tjes zijn heeeeeeel sterk!
Gaat alweer beter hoor met haar, ze heeft alleen heel erg koppijn...

04-08-09

Annemarie moest vandaag weer voor het eerst werken! In de lunch zaten we heerlijk buiten. Ze vertelde dat ik elke dag op de foto ga en dat ik ook wel van krentenbolletjes hou.. ;-) Dat vond collega Stephan zo leuk dat hij prompt met mij op de foto wilde! Lief he?

03-08-09

We zijn weer veilig in Nederland aangekomen. Heeft Annemarie toch weer knap gedaan. Ik breng geluk zegt ze.. Want anders had ze altijd 1 pokkereis van minimaal 12 uur erbij zitten. Deze keer zowel op de heenweg als op de terugweg binnen de 10 uur gereden en dat, dat vind ik zelfs knap.
Oost west thuis best? Nou nee...
Ik ben verliefd op de weides in Oostenrijk. Daar wil ik ook wonen!

02-08-09

De laatste dag met dit uitzicht... En ik was er al zo aan gewend geraakt!!! *zucht* Nouja morgen aanvaarden we dan maar de terugreis, het is niet anders! Gelukkig... Annemarie heeft beloofd dat we over 4 maanden weer terugkomen en dan voor 4 maanden! Joepie, ik heb er al net zoveel zin in als zij. Nu eerst terug naar Nederland.

01-08-09

Na een warm dagje bij de Hintersteiner See zijn we heerlijk uit eten geweest met z'n allen. Moe en ik hadden een goed plekje gevonden. Boven op de luifel van Restaurant Hermann. Tsja dat menseneten, daar houden wij toch niet van! En zo konden we iedereen begluren die het terras op kwam. ;-)

31-07-09

Wat was het ongelooflijk warm vandaag in München. Pfff, niet normaal! Toch vond ik het er wel leuk. Mooie gebouwen, maar wat een winkelstraat zeg... Voordeel is ook... ;-) Annemarie heeft 8 dvd's gevonden van haar duitse lievelingsserie... Dus die ben ik voor de aankomende ruim 21 uur kwijt! ;-)

30-07-09

Winkelen, alweer... Pfff houdt ze dan nooit op met kopen? Ben blij dat koeien niet zoveel kleren nodig hebben, hihi. ;-) Maar goed! Vervolgens op zoek naar Koeien... En denk maar niet dat we die konden vinden he? *zucht*

29-07-09

Vandaag ben ik in een kloof geweest!!! De Seisenbergklamm is 600meter lang en inmiddels zo'n 12000 jaar oud. Oh wat mooi zeg. Wat een kracht zit er achter dat water. Ik voelde me best wel nietig daar tussen de stenen.

28-07-09

Vandaag zouden we naar de IJsgrotten.. Alleen toen we daaraan kwamen was het zo ontzettend druk dat we maar niet zijn gaan wachten!!! Eerst al 1.5 uur ongeveer voor de bus, dan nog omhoog, dan wandelen, met de lift en weer wandelen en dan nog eens ruim een uur wachten voordat je met een gids meekon. We zijn niet gek!!! Dus zijn we weer teruggereden en hebben we heerlijk gewandelt bij de Zellersee!

27-07-09

Wat doe je als het behoorlijk warm is en je een heerlijk bergmeer tot je beschikking hebt? Nou dan ga je uiteraard daar zwemmen! Wat was het heerlijk bij de Hintersteiner See!!!

26-07-09

Vandaag waren we boven op de Kitzbüheler Horn. Eerst een heel stuk met de auto en vervolgens met een paar anderen helemaal naar de top. Oef was dat klimmen. Maar we kregen wel waar voor ons geld. Namelijk een prachtig uitzicht op Der Wilder Kaiser! Zo kijk je er anders tegen aan dan dat je aan de voet staat in Ellmau.

25-07-09

Gisteren was het dorpsfeest in Ellmau. Mah was dat een feest zeg! Gaaf hoor. Erg gezellig. Annemarie kwam allemaal oude bekenden tegen en ik heb mijn ogen maar even dicht geknepen toen ze met haar baas aan het knuffelen was, hihi.

24-07-09

Vandaag was Annemarie samen met een vriendin aan het winkelen in Wörgl! Was best gezellig. Niet heel erg veel winkels, maar die 2 hebben zich prima samen vermaakt!

Voor de mensen die het niet goed hebben begrepen: Nu zijn we geen 4 maanden weg... Ik schreef dat dat straks zou zijn. ;-) Lees maar terug op de blog van Annemarie vanaf december afgelopen jaar t/m april dit jaar! Dan snap je wel waar we straks weer zitten.

23-07-09

Ik ben een veelslaper! Vandaag ook, 10 uurtjes... Word ik wakker... Ben ik ineens in Ellmau? Ik ken het niet hoor... Maar volgens Annemarie ga ik hier straks ook nog 4 maanden wonen. Dus ga ik wel even heel goed om me heen kijken!

22-07-09

De tassen zijn gepakt, de auto is ingepakt... En met dank aan Muis heb ik ook mijn bel gekregen... *zucht* Muis was dat nou nodig om Annemarie op verkeerde gedachtes te brengen... Zit ik nu de rest van mijn leven vast aan zo'n stomme bel... :-(

21-07-09

Moe en ik waren een tochtje aan het maken, we wilden namelijk P-Ter & Callemie het IJsselmeer laten zien! Zomaar ineens... Stonden we tussen de koeien. Leuk! Nog meer vriendinnetjes.

20-07-09

Annemarie is jarig vandaag... En omdat ik haar vriendinnetje ben... Denkt blijkbaar iedereen dat ze van Koeien houdt. Voila, een heleboel koeiendingen! ;-) Ze is goed verwend iig, hehe. Maar gelukkig, die groene, is mijn nieuwe vriendinnetje, Moe!

19-07-09

Ha vandaag vond ik het wel gezellig! Muis & vriendje & vriendinnetje speciaal uit Noord-Holland, de buren, Inez vriendinnetje van zwemmen & Natazz & Keezz uit Brabant! Leuk zo'n verjaardag.
Ik kreeg alweer een nieuw vriendinnetje: Moe! Gezellige beestenbende.

18-07-09

Ik deed net alsof ik wist wat ik deed daarachter het stuur, maar heey.. Ik had lekker geen idee! :-p

17-07-09

Voor het eerst met de trein geweest, spannend zeg! Maar wel een stuk relaxter dan met de auto. :-)

16-07-09

Zo ben je de auto aan het wassen en zo zit je bij de buren op de oprit!!! Gezellig hoor. Kleine meid erbij.. Beetje ringtones proberen. ;-) En tsja, ik heb de leukste ringtones verzameld natuurlijk. Die vonden gretig aftrek. Koeien weten gewoon wat goede muziek is!

15-07-09

Annemarie is vanavond de tv instellen bij de buren.. Maar net waar je zin in hebt na een lange werkdag! Ik blijf liever thuis en zap zelf wat rond.

14-07-09

Annemarie is blij! Ze heeft namelijk en nieuwe schoenen en haar favoriete slippers in een andere kleur gekocht! :-) Kunnen we heerlijk gaan wandelen van de zomer.

13-07-09

Annemarie wil tomaten... En wie mag ze weer gaan halen. Juistja.. Ik dus!!!

12-07-09

Beetje facebooken, beetje hyven, beetje twitteren... En ondertussen de tour kijken! Heerlijk zo'n relaxte zondag. Ik zit ook nog eens hoog & droog! ;-)

11-07-09

Ik heb een vriendje! Beer. Lief he?

10-07-09

Ik kan niet kiezen vandaag... Ik heb namelijk zoveel gezien!!! Vooral de demonstratie was zo gaaf. :-) Hier wordt iemand uit de hele koude zee gered.. Maar brrrr, de drenkeling was niet de enige die het koud had! Ook ik vond het echt niet warm...

Waar ik zat was bezet! Deze marinier kwam me redden. Lief he? Koeien zijn niet altijd om op te eten! Op de achtergrond zie je nog de gevechtshelikopter, een amfibievoertuig, de grote boot van waaruit de operatie werd geleid de Hr. Ms. Johan de Witt en vooraan de schoenen van Tes!

09-07-09

Ik heb een bloemtje voor Muis gekocht. Gezellig hoor!! Wij vermaken ons wel met z'n 2tjes. (& vriendinnetjes)

08-07-09

Annemarie heeft last van haar elleboog... Dus ik heb er even een kusje opgegeven! Hoop dat het snel beter gaat met haar. ;-)

07-07-09

Ik heb een heerlijk blauw nieuw bedje... Mmmm!! Wat mij betreft mag die regen nu wel weer wegblijven.

06-07-09

Poes is lief. Maar ik kan het ook prima vinden met onze buurkat Miepie! Die geeft me uit zichzelf gewoon knuffels.

05-07-09

3 jaar geleden alweer dat Jenneh Rose werd geboren. Vanochtend zijn we naar haar verjaardag gegaan! Ik heb me prima vermaakt maar of zij het ook leuk vond... Kijk morgen maar bij Annespike.

04-07-09

Ik mocht tussen de nieuwe kruiden meerijden! Oh wat was dat weer lekker. :-) Maggi, marjolein, oregano, aardbeitjes & koriander! Genieten.

03-07-09

Na een dag hard werken loods ik Annemarie weer veilig naar huis. Ondertussen ben ik blij dat het eindelijk weer geregend heeft en dat het een stuk koeler is!

02-07-09

Ik eigenwijs? Nee hoor! Hoe kom je erbij. Ik ben juist braaf, ik spuit alleen mensen nat als ze het te warm hebben...
Annemarie daarentegen.. Die spuit iedereen nat die ze tegenkomt! En lol dat ze dan heeft... Sjongejonge, je kunt haar een kilometer verderop nog horen lachen volgens mij...

01-07-09

Annemarie in het water, ik lekker op een 'luchtbedje'. Ja het was goed toeven in het zwembad!

30-06-09

Vandaag was het genieten geblazen! Vanochtend al 3 uur buiten gezeten en vanavond nog eens lekker wezen lopen. Heerlijk zoveel frisse lucht!

29-06-09

MMMM, heerlijk zo'n suikerbossie!! En dat staat dan nog naast me bedje ook.. Kan ik lekker vaak snuffelen.

28-06-09

Vandaag zijn we onder andere op bezoek geweest bij Marleen. Heerlijk hoor die kattenmandjes!!! Die wil ik thuis ook wel. ;-) Was erg gezellig samen met Serafima zo.

27-06-09

Tijd om op te drogen en waar kan je dat nou beter doen dan op de bbq!

26-06-09

Weer regende het... Maar op mijn koppie wel erg veel... :-(

25-06-09

Annemarie doet alle gesprekken voeren. Ik voer alles in, in de computer! Teamwork. :-)

24-06-09

Een biertje voor Emile... Een colaatje voor Annemarie.
En ik, ik heb teveel gras gegeten! Want ik sla groen uit. ;-)

23-06-09

Kunnen jullie je voorstellen dat op 200m hier een drukke snelweg ligt? Nee, nou das mooi. Ik namelijk ook niet!!!

22-06-09

Dat witte stipje daar op de achtergrond... Daar woonde Annemarie vroegah!

21-06-09

Ik ga zweven!!! Heerlijk die lavendel... Speciaal even naar boven geklommen om lekker aan de bloemtjes te ruiken.

20-06-09

De caravan is er weer... Maar nu ben ik er even niet! Pff ik ben kapot van zolang in de auto meerijden... Geloof dat Annemarie nog meer gesloopt is! ;-)

19-06-09

De was hangt nog boven het bad, is nog niet droog... Maar Jan & Hanny zijn wel weer thuis! Vrolijk toch om zo thuis te komen? Heb ik dat niet even mooi versierd?

18-06-09

Vandaag de was moeten doen. Er lag een hele berg. Nu Hanny terugkomt moest dat natuurlijk wel even gewassen zijn! ;-)

17-06-09

Vanavond moeten we na het zwemmen nog in de boeken! Morgen namelijk eindtoets.. En tsja, falen is niet de bedoeling natuurlijk! ;-) We gaan ervoor...

16-06-09

Pannenkoeken! Mjammie, ik geloof dat dit mijn lievelingseten wordt. Wat smaakt dat lekker zeg.
Suiker is trouwens ook leuheuk! Daar kun je zo leuk tegen blazen, hihi.

15-06-09

Vertel het 1 buur en iedereen weet het. ;-) Vandaag even bij alle buren langs geweest om die te updaten over Hanny... Iedereen is nieuwsgierig. ;-)

14-06-09

Vandaag op bezoek geweest bij Hanny in het ziekenhuis. Ligt eigenlijk wel ok zo'n bedje... Toch ben ik blij dat ik nu weer lekker thuis ben. Oei, wat ben ik moe! GAAAAAP!

13-06-09

Voor het eerst naar de Hub'n Bub'n! Wat een feest, wat een sfeer. Ja dit was echt genieten. Was ik even blij dat ik helemaal vooraan mocht zitten. Zo groot ben ik nou ook weer niet...

12-06-09

We gaan het even rustig aan doen. Ik duik alvast lekker weg onder mijn dekbedje... Ik geloof dat Annemarie even mee doet!

Vervolgens zijn we heel veel onderweg dit weekend, dus ik weet niet of ik elke dag mijn dagboekje bij kan houden...

XML: RSS Feed 

11-06-09

Op bezoek in een speciale tuin! Waren er toch geen vogeltjes te vinden.. Hoe goed ik ook keek!

10-06-09

Babynieuws! Ik ga binnenkort mijn eerste beschuit met muisjes eten! Vandaag al een cadeautje gekocht voor onze nieuwe buurtbewoner. Ha ben ik niet meer de jongste!

09-06-09

Mafkezen zijn we! Als Annemarie boodschappen wil doen, zorgen wij ervoor dat ze niet weer kan vertrekken!

08-06-09

Zo we zijn weer begonnen met 'studeren'. ;-) Voor mij heel veel nieuwe informatie, voor Annemarie gesneden koek. Het schijnt dat ze een puzzelboekje in haar tas heeft zitten en daar regelmatig uit zit te puzzelen... *gniffel* Nou ik let wel op voor haar hoor!

P.s1. Vanwege de privacy kijk ik nu even doelloos naar lege pagina's, das natuurlijk niet altijd!

P.s2. Uiteraard is dat in het puzzelboekje puzzelen niet illegaal!

07-06-09

Terug naar mijn roots! Heerlijk hoor gras.
Zeg nou zelf! Je ziet toch het verschil niet met mijn soortgenoten? ;-)

06-06-09

Koei meets Koe.
Vandaag naar de open dagen op de boerderij geweest. Helaas stonden mijn soortgenoten buiten te ver weg. Dus daarom ben ik maar in de stal gaan kijken. Hopelijk morgen dat we lekker de koeien buiten zien ronddartelen. :-)

05-06-09

Ik heb al een week lang een nieuw onderkomen? Gaaf he! Een oude postzak met nog speciaal een soortgenoot erop geborduurd. Ik ben trots!!! Vandaag zijn we daarmee boodschapjes gaan doen. Natuurlijk ging mijn vriendinnetje, de libelle ook mee! Vervolgens lekker buiten gaan zitten.
Nu maar even snel dit schrijven om dan weer naar buiten te gaan. Het schijnt dat er iemand nogal aan het wachten is op mijn logje.

04-06-09

Vandaag op bezoek bij Hartje. Samen met de kids M. & A. de eendjes gevoerd! Apart hoor. Zelfs Annemarie deinsde er eerst voor terug. ;-)

03-06-09

Toen we 1.5 week geleden op vakantie gingen was het nog 'natuur' achter het huis... Nu kan ik er niet meer grazen, want ineens hebben we achterburen!

02-06-09

Op bezoek bij Natazz, die zo blij was met mijn bezoek dat ze het gelijk de wereld in Twitterde!!! Wat weer een reactie opleverde dat ik toch wel graag gezien ben! ;-) Ik krijg het nog druk!

01-06-09

Ineens ziet Annemarie ook overal roest.. Goh waar zou ze dat geleerd hebben?
Ik haat prikkeldraad! Gelukkig stond hier geen schrik op.

31-05-09

Met deze temperaturen op de markt lopen... Gelukkig was er verkoeling in de vorm van de zee en de wind.

30-05-09

Vandaag op bezoek bij Manneke en Jeanneke Pis! Oftewel: Brussel. Wat is dat ook een prachtige stad zeg! En oh wat hadden we een leuke en gezellige rondleidster, ze wist zoveel te vertellen. :-)

29-05-09

Was ik vandaag even blij dat ik bij de caravan mocht blijven! Want om nou 9 km op blote voeten over het strand te lopen? Nee liever niet!!! Gelukkig mocht ik aan het eind van de middag ook nog even uitwaaien. Maarrr... Ik ga toch liever de zee niet in. Nee ik bewaak de schoenen wel, die heel hard nodig waren. ;-) Ik geloof dat er wat teveel eelt is weggesleten bij Annemarie, hihi.

28-05-09

Vandaag op bezoek geweest in Middelburg, waar ik even liet zien hoe sterk ik ben!

27-05-09

Vanochtend het verstandige besluit genomen om tot na 12 uur te blijven slapen. Het waaide, het regende, niks aan dus! Ook vanmiddag was het nog steeds bar en boos... Ben even wezen schuilen in 1 van de Bunkers die hier in Zoutelande zijn.
Onvoorstelbaar dat daar 20 soldaten in hebben gewoond! Daar moet je toch echt niet aan denken???

Deze bunker maakte deel uit van de zogenaamd Atlantikwall Walcheren. De gehele Atlantikwall was 2685km lang. Zij liep van Noorwegen tot aan Spanje. Er werd gelijk in 1940 al een begin gemaakt met bouwen, maar in 1942 kwam de bouw pas echt serieus op gang. De wall concentreerde zich met name op de grote havens en belangrijke punten. De overige kilometers van de linie werden bewaakt door bewakings- en verdedigingsposten.
Zoutelande is 1 van de aanwezige bunkermusea in Nederland. Hoek van Holland, Noordwijk en IJmuiden zijn de andere plaatsen.

26-05-09

Een weblog'date' in Brugge! Gisteren al een verplichte duik in de zee, vandaag een regenbad, het kan niet op met het heerlijke water. Gelukkig begon later op de dag de zon te schijnen.
Al met al was het super gezellig! P-Ter en Veerle bedankt!

25-05-09

Koeien kunnen NIET zwemmen! Waarom wordt ik dan gedwongen om in de zee te duiken? Ja, het was warm en ja, zeewater is goed voor je huid. Maar NIET voor mij!
De volgende keer ga je maar zelluf zwemmen... ;-)

24-05-09

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Pascal! We hebben genoten, toch ook even tijd genomen voor bezinning.
Als je daar zo bij de Naald staat dan voel je je erg nietig en is het niet mogelijk te bevatten wat iemand heeft bezielt...

23-05-09

Een heerlijk dagje dierentuin! Van dit heerlijke drinken was mijn complete snoetje blauw... Maar ach dat maakt ook niet uit! Met een servetje was het snel opgelost. ;-)

22-05-09

Shoppen in Hoogeveen! Voor 40 euro aan boeken uitgegeven (ofzo). Maar wel 8 leesboeken erbij!
Trouwens ook nog een heel maf boek met optische illusies... Sommige dingen zijn zo apart... Zie je groen en denk je: gras dat kan ik eten. Kijk je vervolgens weg dan is ineens alles rood. :-S

21-05-09

Het onderkomen voor de aankomende ruime week... Zou ik dan nu ook eindelijk gras weer kunnen eten? ;-)
Annemarie is er niet *hatsjoe* zo *hatsjoe* blij mee!

20-05-09

Na een heleboel vertraging, lang leve een kapotte auto... Zijn we dan toch eindelijk aangekomen! Gezellig hoor zo'n speelpleintje in je 'voortuin'. :-)

19-05-09

Ik snap het niet hoor... Waarom wordt dat haar weer blauw/groen?
Ik heb het pakje maar ingepikt!

18-05-09

Na het boodschappen doen even uitwaaien en nat worden bij het water...
Er moest een cartridge komen, want voor een cadeautje moeten er foto's worden geprint! ;-) En omdat navigatie op de phone zo duur is, waren we op zoek naar een mooi navigatiesysteem en found it! Ruinen, Emmen, Apeldoorn, Zoutelande, Vlissingen, Middelburg, Goes, Kapelle, Roeselare, Brugge & Brussel here we come!

17-05-09

Ik ben Happy met de boeken die ik heb gekregen nu Opa is verhuisd! Allemaal oude boeken over Oostenrijk. Voor mij heel waardevol! Daar ga ik zeker de tijd voor nemen om die heerlijk door te bladeren. Wie weet vind ik nog leuke dingen voor volgend seizoen. :-)

16-05-09

Nu de auto weer vrijuit kan rijden... De waterpomp is gemaakt was het ook even tijd om de auto in de was te zetten. Dus een tochtje door de wasstraat! ;-)
Maandag gaat de auto nog even weg... Airco controle en het rammeltje eruit laten verhelpen. Een auto die met tape aan elkaar hangt is ook niet heel erg betrouwbaar volgens mij. ;-)

15-05-09

Ik zou vandaag met Jetske en met Hanny gaan varen in Giethoorn. Helaas is dat dagje in het water gevallen... :-(
Als alternatief dan maar geshopt in Drachten! Weer veels te veel uitgegeven, hahahaha.

14-05-09

Hij is er weer! Nog een paar daagjes en dan even lekker uitwaaien overal en nergens. ;-)

13-05-09

Paardenbloempluisjes (mooi scrabbelwoord ;-)) blazen in Nieuw-Buinen, Drenthe!

12-05-09

Koeien horen niet te klimmen.. Dus ik vraag me 100% af wat ik in deze struiken doe?
Wel leuk dat er al een klaproos bloeit!!!

11-05-09

Gezellig!!! Vandaag was Pascal op bezoek. Het is dan wel niet in Oostenrijk.. Maar ook in Nederland was het oergezellig! Op naar de volgende keer. (hopelijk snel. :-))

10-05-09

Lekker eindje wandelen vandaag en in een ingelaste pauze op het bankje!

09-05-09

Het was me al beloofd! Vandaag heerlijk verse thee gedronken. Mjammie!!! Dit was dan de verse munt.

:-)

08-05-09

Balen... Vandaag de auto weggebracht voor een grote beurt. Mijn waterpomp is stuk, dus de koelvloeistof lekt langzaam weg. Kan woensdag pas gemaakt worden. :-S Leuk geintje, 265 euro...
Maar goed! Dat overleven we wel weer. ;-)

07-05-09

Waarom heb ik ja gezegd om vandaag ook 's middags te werken... Bel me dan ook niet als ik nog lig te slapen! Dan zeg ik tenminste niet van die domme dingen toe... Dus vandaag maar vroeg in de auto.

06-05-09

Zoals elke woensdag, zwemles geven! Blijft leuk om te doen. :-)

05-05-09

We gaan weer rijlessen!!! Ik wilde al zolang me BE halen (eigenlijk ook vrachtauto, maar die is echt nog te duur), maar nu, nu kan het!! :-D
Tevens naamgenoot van Koei gekocht: Dekbedovertrek Koei!

Met dank aan RadioNL voor de cadeaubon!

04-05-09

Een nutteloze ochtend... Introductiedag.. Alsof ik niet weet waar ik kom te werken! ;-) Anyway, daarna lekker uitgewaaid. 's Middags heerlijk zitten kletsen met me buurvrouw! :-D

03-05-09

Ineens was ik het zat.. Me computer moest en zou overnieuw worden geïnstalleerd... Ben er de hele dag mee bezig geweest. Koei keek uiteraard mee! Gelukkig ook nog wel even een lekkere frisse neus gehaald.

En zitten dagdromen over die super leuke date gister.... :-)

02-05-09

Eerst aan de schoonmaak en vervolgens naar buiten. Verdwijnt de zon. :-( Vanavond lekker op stap!

01-05-09

Vanochtend heerlijk geslapen! Vanmiddag lekker buiten gezeten samen met Poes. Heerlijk gelezen hoor. ;-)
En vervolgens werken.. *zucht* wat is het leven toch oneerlijk! ;-)

30-04-09

Heel apart gevoel op Koninginnedag... Iedereen hier nog feest aan het vieren, terwijl in Apeldoorn alles gitzwart is.. Ongelooflijk!

29-04-09

Een nieuw begin. Voor Koei, maar ook voor Opa. De laatste keer dat ik hem in zijn oude vertrouwde huisje zag... Op naar het verzorgingshuis!

Archief


2013
2012
2011
2010
2009

Wil je nou meer van mij weten? Klik hier om Annemarie een mail te versturen.

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed