29-12-10

Maf.. Dit bord beweegt en een lol dat Annemarie had met haar vrienden. Ik heb maar gauw mijn oren verstopt onder mijn muts zodat het niet zo luid was! Trouwens niet alleen om dit nieuwe spel, Wobble, maar ook om een ander spel, lachen gieren brullen!

28-12-10

Een relaxed tv avondje!! Gezellig naar die man met zijn viool kijken. Ontspanning ten top.

27-12-10

Vandaag is Annemarie naar de juwelier gereden om haar kerstcadeautje om te ruilen... Maar nu is ze helemaal super tevreden! Erg gaaf hoor die nieuwe band.

26-12-10

Heeft ze weer lekker voor elkaar!!! Gaat het seizoen echt beginnen... Zit Annemarie met haar voet in het verband. Van de dokter mag ze niet werken, maar ze doet lekker eigenwijs!! Zalfje erop en zij vindt dat het wel goed moet komen. We zullen zien...

25-12-10

Van -21 naar +12... En nu weer -12... Ik geloof dat ik maar een muts op ga zetten. Zo koud op dit moment!!! ;-)

24-12-10

De kerstboom staat in de kamer, maar daar wordt niet gegeten. Dus hebben we de pakjes maar even verhuisd naar de keuken. Wel een heleboel hoor...

23-12-10

Helemaal vergeten, maar wel een erg leuk idee!! Die kerstkrans die gemaakt is door de zus van Annemarie. Hij is gaaf!! :-)

22-12-10

Hahaha die Annemarie... Een heleboel koeien bij elkaar. Maar wat ik niet snap.. Is dat ze op haar grijze schoenen nu ook een koeienpatroon wil hebben...

21-12-10

Het seizoen is dus weer begonnen, dat betekent administratie! De kinderen moeten weer ingeschreven worden voor de wedstrijd op donderdag!

20-12-10

Gaaf!! We hebben een kerstboom. Gezellig hoor zo in huis.. Nu nog wel even stiekem de lampjes aan doen. Andi vindt dat dat pas mag op 24 december... Daar zijn wij het niet zo mee eens! ;-)

19-12-10

Even gezellig bij Hermann nog weer wat drinken na de skilessen. Pats boem, zomaar ineens... Zitten daar nog 7 skileraren! Gezellig hoor. :-D

18-12-10

Zo, alle spullen weer uit de kast gehaald. Mijn broertje is er ook weer bij. Wij zijn helemaal klaar voor de winter!

17-12-10

Deze kat heeft wel een muts op! Waar is de mijne?? BRRRRRR ik heb het stervenskoud zeg... (Die kat hangt trouwens in de mensenwc...)

16-12-10

Het lekkerste tot het laatst bewaren.. Zwoerd! Smullen zegt Annemarie.

15-12-10

Geweldig! Wat een sfeer. :-) De kerstmarkt in Rosenheim. Trouwens sowieso, sfeer, want Rosenheim heeft gewoon een hele leuke binnenstad!

14-12-10

Maffe mensen.. Hebben ze normaal bestek, gaan ze met stokjes eten. Toch zegt Annemarie dat dat eigenlijk best makkelijk gaat. Bovendien kun je dan veeeeeel meer eten.

13-12-10

Op het snowboard is Annemarie vandaag geweest... Ze zei dat dat weer heel gek voelde, maar wel erg gaaf was! Maar snel naar huis, want haar benen waren snel moe. Krijg je d'r van als je elke nacht tot 2 uur in de kroeg zit. Dombo! ;-) Eigen schuld... Dikke bult!

12-12-10

*gniffel* om dit bordje moet ik toch wel heel erg hard lachen. Laat Jan & Hanny het nog maar even niet zien... ;-) Mooi kerstcadeautje!

11-12-10

Annemarie had nog een oude camera die ze niet meer gebruikte. Nu is hij verkocht! Hiermee zijn mijn eerste foto's genomen. Snik, snik... Toch wel jammer.

10-12-10

De broer van Annemarie met zijn 3 kinderen is er. Naar boven dus om met z'n allen lekker gaan skiën. Daarvoor moeten we eerst in dit bakje zitten.

09-12-10

Even naar buiten gluren wat daar allemaal gebeurd. De hele dag dwarrelen al de sneeuwvlokjes naar beneden! Het is echt wit!

08-12-10

Annemarie heeft een nieuw oud slaapshirt. Nieuw, omdat het nu voor het eerst als slaapshirt wordt gebruikt, oud omdat het al heeeeel erg oud is! Toen al vond ze koeitjes leuk.

07-12-10

Eindelijk kan Andi gebruik maken van zijn verjaardagscadeau. Nu nog wel regelmatig aanzetten natuurlijk. :-)

06-12-10

Mensen wat is het toch weer genieten om buiten te zijn! Ik moet Annemarie nog wel even vragen of ze mijn muts(en) weer meeneemt.. Want ehmm, het is me best koud aan de kop!

05-12-10

Pfff die duivels zijn wel eng hoor.. En dan komen ze ook nog maar zomaar ineens in je buurt. Snel maken dus dat je wegkomt!

04-12-10

Zo'n combinatie kun je ook echt alleen maar bij Annemarie vinden he? Sjongejonge.. Wie gaat er nou met skisokken zwemmen met een bikini de piste op?

03-12-10

Lief dat er aan gedacht wordt! Voor Annemarie een verlaat verjaardagscadeau van haar zus en familie.. Een koeienspel! Grappig he? :-D Daar is ze vast uren zoet mee. :-)

02-12-10

IJssfeer in huize A,A,M & K. ;-) Cool he? Wie wat bewaart heeft wat!

01-12-10

Annemarie maar zoeken en zoeken waar Maus nou is... Ik had haar heel snel gevonden hoor! Op een heel slim plekje. Namelijk in de voorraadkast??? Ik snap het lekker wel... Nu moet ik het Annemarie nog verraden, hihi...

30-11-10

Kijk en onder andere dus ook over Kerst.. Dat duurt nog bijna een maand! Toch is ze al helemaal in de kerststemming.. Maar wacht eens... Dat dorp was vorig jaar toch nog veel kleiner? Mensen!!! ;-)

29-11-10

Pffff ik word helemaal gek van Annemarie... Die doet zo gek sinds we weer in Oostenrijk zijn. Ze praat alleen nog maar over de sneeuw, skiën en al dat soort dingen... Mensen!

28-11-10

Ha! Net zoals dat ze haar theepot niet bij zich had.. Nu hebben we die dus meegenomen. Kunnen we eindelijk weer een heleboel theeleuten! Gezelligheid.

27-11-10

Ha, Annemarie heeft haar lievelingsplant ook eer! Die had ze in september in Nederland vergeten... Nu dus toch maar meenemen en een mooi plekje geven!

26-11-10

Vandaag zou Andi eigenlijk gaan golfen, maar helaas... Door de sneeuw ging dat niet door. Dus zijn wij met z'n allen wat leuks gaan doen. Namelijk de Zeehondencreche in Pieterburen. Interessant!

25-11-10

Brrr... De eerste sneeuw van het jaar is toch wel koud hoor! Zeker als die dan ook nog eens in Nederland valt.. Dan voelt het gelijk een stuk kouder aan. Maarr... Het hunebed was wel geweldig!

24-11-10

Van Amerika, naar Oostenrijk, naar Nederland.. Zo zijn we ineens weer op bezoek bij Poes! Grappig om haar ook weer eens te zien. Gelijk weer grote vriendjes.

23-11-10

Toen Annemarie haar nieuwe Pandora armband in Amerika kocht kreeg ze er een mooi doosje bij! Vanaf nu liggen daar dus haar armbanden in.. Want allemaal dragen, dat gaat helaas niet echt goed!

22-11-10

Grappig! Allemaal (amerikaanse) kentekens hangen er nu in de gang op. Ziet er wel heel erg stoer uit!

21-11-10

Fijn, het vliegtuig weer naar huis! Ok, het vliegen is niet zo grappig, maar naar huis wel! Heerlijk. :-)

20-11-10

Maar voordat we naar huis gaan, nog even lekker naar het strand!! :-) Genieten op de palmen, want dat zand daar hou ik toch niet zo van...

19-11-10

Van huis naar hotel... Uitzicht op het zwembad. Wat heerlijk. :-) De laatste dagen en dan mogen/moeten we weer naar huis.

18-11-10

De laatste dag in het huis, zijn we toch nog maar even in het dorp zelf gaan kijken. Gelukkig niet teveel tijd aan besteed, want het ziet er echt niet uit! Dit meer was echt wel super gaaf om te bezoeken!

17-11-10

HEEEELP! Er knabbelen en babbelen ineens 2 gekke beesten aan en tegen me. Wat moet ik hier nu weer mee??? :-S

16-11-10

Ga je winkelen... Is er midden in het winkelcentrum een fontein! Hahahaha, wat grappig! Dat kunnen alleen die Amerikanen.

15-11-10

Brrr.... Ik verstop me maar gauw, want wie dat gele beest nou weer is??? Annemarie zegt me dat ik er niet bang voor hoef te zijn want dat is de Amerikaanse Pino uit Sesamstraat, maar toch.. Ik blijf toch lekker verscholen!

14-11-10

Lekker op de beach liggen in Clearwater. Schijnt 1 van de mooiste stranden van Amerika te zijn. Het was er inderdaad prachtig!!!

13-11-10

De City Walk in Orlando. Wat een geweldige plek! Lekker over het water uit kijken en natuurlijk een drankje doen in het Hard Rock cafe!

12-11-10

Op bezoek bij de dolfijntjes, de walvissen en alle andere dieren uit de zee!

11-11-10

Op wereldreis vandaag in: Italië,

Japan,

Marokko,

Amerika,

Frankrijk,

Engeland,

Canada,

Mexico,

Noorwegen,

China en

Duitsland.

10-11-10

Wow! Zo'n groot bed.... Echt Amerika! Gaaf hoor.

09-11-10

Zo we hebben onze eind bestemming bereikt. Een voordorp van Orlando. :-) Ik vermaak me hier wel op mijn ligbed aan het zwembad. Genieten. Ben benieuwd wat we allemaal voor leuke dingen gaan doen. Vandaag waren we minigolfen. Daar was ik echter zo druk, dat we helemaal vergeten hebben een foto te maken!

08-11-10

WOW!!! Een hele grote stad direct aan het strand. Annemarie vertelde me dat dit Miami is. Geweldig hoor. Dit is al zo gaaf, wat mij betreft zijn dat al die uren stil zitten helemaal waard..

07-11-10

Huh? Na 10 uur reizen, nouja iets meer... Zijn we in een compleet andere wereld. Zoiets heb ik nog nooit gezien! Annemarie zegt dat we over de zee gevlogen zijn en dat we nu in Amerika zijn. Wat is dat nou weer??? Nouja, ik zie wel wat er op me afkomt!

06-11-10

Zijn we net terug... Wordt er alweer een tas gepakt! Deze keer een vele malen grotere! Ik ben benieuwd wat we deze keer gaan bezoeken...

05-11-10

Home sweet home! Maus ook weer blij... En ik ook.. Maar voor hoe lang dat weet ik niet. Want de volgende (grote) tas staat alweer klaar. :-) Ik ben benieuwd waar we naartoe gaan.

04-11-10

Shoppen in Graz. Dat gaat niet in de binnenstad, nee aan de rand! Want daar staan enorm grote centra waar alle winkels onder 1 dak bij elkaar zijn. Praktisch toch?

03-11-10

Kijk nou eens, dit vind ik nou zo leuk he! Waarom hebben we dat thuis niet? Toch maar eens kijken of wat dat thuis ook kunnen maken.

02-11-10

Tas inpakken want we gaan weer op reis. Deze keer maar een kleine tas, maar toch, we zijn weg!

01-11-10

Gezellig samen nootjes doppen en daarna heerlijk smullen!

31-10-10

Even de frisse lucht in! Wij zijn in de Griesbachklamm geweest. Indrukwekkend. Alleen.. Hij was officieel gesloten. Dus we moesten heel voorzichtig rondsluipen zodat niemand ons kon zien!

30-10-10

Gek, dan ligt er een paar dagen sneeuw.. Was gelijk de auto helemaal vies. Maar even schoongemaakt, zodat hij straks de vakantie goed overleefd!

29-10-10

*zucht* Ben ik Annemarie weer de hele tijd kwijt. Ze heeft een nieuw speeltje. Nog meer zucht... Niet grappig! ;-)

28-10-10

Lekker in het zonnetje even buiten liggen. :-) Gek wel hoor, dat die bloemen ineens twee kleuren hebben!

27-10-10

Wratten... Dat moeten we niet hebben! Dus maar even goed behandelen, dan kunnen we straks weer goed skiën!

26-10-10

Ik ben een sneeuwkoe! Ik heb zo heerlijk in de sneeuw gespeeld vandaag, heerlijk.

25-10-10

He? Het is toch herfst? Maar toch komt dat witte winter goedje de hele dag naar beneden. Ik snap er niks meer van. Ben ik even blij met mijn muts! Want brrr, het is gelijk ook heel erg brrrrrrrr koud.

24-10-10

De regen in bakken naar beneden buiten, maar wij heerlijk binnen droog op de bank!

23-10-10

Even een lekker stukje wandelen bij de Schwarzsee. :-) Genieten hoor. Even een frisse neus halen, dat kunnen we wel vaker doen daar.

22-10-10

Wij zijn op grote hoogte! Namelijk op wel 2400m boven de zee. Wow! Met zelfs de top op 3000m... Even oefenen voor het winterseizoen. Dat was ook echt heel hard nodig na zoveel maanden. :-)

21-10-10

Dat we precies op tijd waren met de winterbanden... Worden we wakker en wat zien wel. Een hele witte wereld! Ik kon weer in het witte goud spelen. Maar *zucht* is Annemarie alweer vergeten mijn muts op te zetten. :-(

20-10-10

Nu er boven op de bergen sneeuw ligt, wordt het hoog tijd voor de winterbanden!!! Dus die zitten er weer onder. Wij zijn klaar voor de winter. :-)

19-10-10

Wit poeder op de bergen, maar toch vergeten we mijn muts. Brrr dat was wel heel erg koud voor mijn oortjes hoor.

18-10-10

Kijk eens wat ik gevonden heb! Speciale mutsjes voor mij! Leuk he? Zo kan ik er ook weer tegen... Nou we waarschijnlijk vrijdag echt de kou in gaan, brrr...

17-10-10

Vandaag even alle plantjes tegen het huis aan gezet. Nu maar hopen dat ze de winter overleven! Ik ben benieuwd...

16-10-10

Ook al zijn we dan in Oostenrijk, ik kijk nog steeds heel graag "Ik hou van Holland". Dus lekker op de bank! :-)

15-10-10

Kruidnootjes speciaal uit Nederland. Even smullen!!! Wat zijn die toch lekker. :-)

14-10-10

Maus speelt verstoppertje, dat kan ik nog beter! :-) Lekker onder de dekentjes...

13-10-10

Er draait wat rond in dit kastje. Geen idee wat! Maar Annemarie zegt dat het lekker warm is. :-) Nou zolang het nog niet sneeuwt hoef ik nog niks warms...

12-10-10

JAAAA een pakje voor Annemarie met... Juist.. Kerstspullen, hihihi. Nouja wel leuk! Nu de rest nog 'even' halen in Nederland... ;-)

11-10-10

Amai, ben ik blij dat dit grappige beestje achter glas zat.. Net zoals dat alle andere diertjes ook ergens achter zaten. Ik hoef ze niet tegen te komen hoor!

10-10-10

Wat wij nou toch weer gezien hebben vandaag! Echt indrukwekkend. Stond ik zomaar ineens onder een waterval. Dat heb ik nou nog nooit in mijn leven meegemaakt. Gaaf hoor!

09-10-10

Gezellig met 2 vriendinnen van Annemarie zijn we vandaag wezen winkelen in Wörgl! Leuk hoor. :-D

08-10-10

Toen we weggingen uit Oostenrijk zaten er nog helemaal geen bloemen in, wel veel knoppen. Nu staat hij zo mooi in bloei! Genieten als we buiten zitten.

07-10-10

Pfff... Kan iemand Annemarie laten ophouden met roepen dat ze het zo mooi vindt? (de herfst in Oostenrijk) Ik kan het niet meer horen!!!!!!!

06-10-10

Maus doet zo gek met haar oor... Ik wilde voor dierenarts spelen maar ze werkte nou niet echt mee. Jammer hoor! Daarom maar even naar de echte dierenarts geweest en gelukkig is er niks aan de hand!

05-10-10

In Nederland heeft Annemarie inkopen gedaan voor een bekende... Die moesten natuurlijk gelijk afgeleverd worden want ze was o zo nieuwsgierig!

04-10-10

We zijn weer thuis!! Eigenlijk een paar dagen te vroeg.. Maar goed, daardoor is er wel een hele grote ruzie opgelost. Ook erg belangrijk...

03-10-10

Voetbal! Op de eerste echte mooie dag van de tijd dat Annemarie in Nederland is... Wat gaat ze doen? Juist naar voetbal.. Nou ehmm.. Ik weet toch echt wel wat beters eigenlijk!

02-10-10

Wow! Wat veel vissen... En zo opdringerig. Het lijkt wel alsof ze honger hebben!

01-10-10

Pfff 1 dagje weg. Je komt terug en er staat weer een berg leeswerk... Daar gaan we ons dan maar aan wagen!

30-09-10

Pascal is jarig vandaag! Dus daar gaan we op bezoek en blijven we slapen. :-)

29-09-10

Zo zijn we toch nog even gaan bootjevaren! Al is het maar een klein stukje. Leuk was het wel weer.

28-09-10

Een nieuw vest voor Annemarie. Maar dat komt me toch bekend voor? Oh, ik mag niet zeuren. ;-) Die andere is heel dik gevoerd en deze is dun. Nou ik vind ze hetzelfde! ;-)

27-09-10

Annemarie is de hele dag aan het knutselen geweest op de computer. Ik mocht wel even mee kijken als ik maar niks zou verklappen...

26-09-10

Het is een vrolijke boel bij ons op de kamer! Gezellig hoor al die bloemen. :-)

25-09-10

In de bioscoop mag je niet fotograferen, daarom laat ik vandaag maar het kaartje zien! Wat een grappige film. :-)

24-09-10

Even lekker uitwaaien op het strand. De kop leeg krijgen!

23-09-10

Het regent, het regent! En de meneer van de ANWB wordt niet nat! Want de auto stond onder het afdak bij huis. Oef! Geluk voor hem. :-) Was sowieso makkelijk... Van het smileymonster was de koplamp kapot en die zit in zo een kleine ruimte dat ze die zelf niet kon vervangen. Dus daarom maar de ANWB gebeld... Nu doet hij het weer!

22-09-10

Even op bezoek bij Annemarie haar zus. Nouja die was niet thuis. Maar wel even snuffelen tussen de kransen en in de tuin. :-) Mooi hoor.

21-09-10

Ehmm, hoe krijgen we dit allemaal mee strakjes? Het moet er wel echt allemaal in! Proppen... :-D

20-09-10

Om verveling tegen te gaan en de verzamlingen compleet te houden. Toch maar even inkopen gedaan!

19-09-10

Vandaag waren we in het glasblazersmuseum. In de winkel daarvan zag Annemarie deze geweldige koe! Het nieuwe pronkstuk natuurlijk. :-)

18-09-10

Ehmm... Juist.... Ja.... Kerst? Maar dat is het toch nog lang niet? Waarom koopt Annemarie dan ineens allemaal kerstspullen? Ik snap het niet...

17-09-10

Huh en alweer een andere omgeving? Een andere logeerkamer!!! Voelt ook echt zo, niet meer als thuis.

16-09-10

Na een paar heerlijke dagen zijn we weer thuis. Maus is blij dat ze weer vaker per dag eten krijgt. ;-) Ik eet gezellig mee!

15-09-10

Wat meer in de richting van waar we verbleven. Het lijkt wel Zuid-Nederland maar dat is toch niet zo! We zijn in Zuidoost-Oostenrijk.

14-09-10

Ah kijk! Ik snap er al iets meer van... Andi laat zijn geboortegrond zien...

Wat is het mooi hier!!!

13-09-10

Na een rondritje kwamen we uit bij een heel groot shoppingcenter! Waar in het midden allemaal vissen zwemmen. Grappig!

12-09-10

Huh, het is hier vlak. Maar toch niet in Nederland? Want er staan hele andere huizen... Maar even uitvogelen!

11-09-10

Een liter bier, pfff... Das best veel! Ik drink het maar niet. ;-) Maar ruik natuurlijk wel even.

10-09-10

Annemarie heeft wat nieuws op haar auto, zodat iedereen nog beter kan zien waar ze woont!! Gaaf he?

09-09-10

Spelletjesavond en deze keer mag ik meekijken!

08-09-10

Annemarie haar schoenen waren weer eens kapot. ;-) Dus heeft ze vandaag nieuwe gekocht. Zwart met wit, net zoals ik ben! Grappig he?

07-09-10

Vandaag de papieren gehaald.. Het is officieel! Wij hebben vakantie! Morgen uitkering aanvragen en dan vanaf december weer op de ski's..

06-09-10

*Zucht* Ik word helemaal gek van Annemarie... Kan iemand haar stoppen? Sinds ze weer gezond is doet ze zoveel dingen, dat is echt ongelooflijk.. Zo erg dat ze dus de was weer eens straal vergeet...

05-09-10

Annemarie had een vriendin beloofd om een cd voor haar te branden.. Dus dat maar weer eens geprobeerd. 1.5 jaar lukte dat niet normaal. Maar nu! Zonder problemen. Wat fijn zeg. :-) Haar computer werkt dus echt weer zonder problemen.

04-09-10

Eens in de aantal dagen moet de kattenbak worden schoongemaakt... Vandaag was het weer zover. Ik moest er natuurlijk met mijn grote neus bij kijken. ;-) Maar helpen, nee dat doe ik niet hoor.

03-09-10

Proost mensen! Wij zijn op stap.

02-09-10

Bloemen zijn hier duur.. Dus wilden we al een tijdje bloemen gaan plukken, maar alle veldjes waren al gemaaid. Jammer dan! Totdat we vandaag een veldje vonden. Zo hebben we nu bloemen op tafel!

01-09-10

Altijd als er bezoek komt verstop Maus zich onder de bank.. Dat wilde ik wel eens bekijken.. Maar brrr wat is dat klein zeg. Ik moet er niet aan denken!

30-08-10

Er heeft iemand met een hele grote suikerbus boven de bergen gestaan en deze omgekeerd! Of zou het toch sneeuw zijn?

31-08-10

Annemarie heeft vandaag wat voor Jan gekocht... Nu moet ze het alleen niet vergeten mee te nemen naar Nederland!

29-08-10

Het zou regenen en onweren vandaag en boven op de berg zelfs sneeuwen. Nou dat viel mee! Want het zonnetje scheen zelfs. Dus wij zijn even het veld op gegaan. Nu hebben we een paar reuzen in huis staan...

28-08-10

Andi had altijd de gordijnen dicht.. Nou daar houden wij Nederlanders niet van. Dus hop open met die gordijnen! Paar plantjes op de vensterbank, maar eigenlijk wel weinig hoor.. Het wordt tijd dat we naar Nederland gaan, dan kunnen we er weer een paar meenemen. ;-) Oh en Andi, die voelt zich bekeken...

27-08-10

Gekke Annemarie... Ze drinkt nooit meer uit een glas.. Ze sleept altijd deze fles met zich mee en als hij leeg is vult ze hem gerust nog een keer bij. Pfff... ;-)

26-08-10

Stiekem maken wij er hier steeds meer een echt thuis van! ;-) Vandaag kwam deze plant ineens de woonkamer binnen... Annemarie haar favoriet!

25-08-10

Best mooi toch zo'n uitzicht vanuit je bed? Kan me best voorstellen dat Annemarie er graag in ligt en naar buiten staart. ;-)

24-08-10

Weer een nieuw plekje ontdekt. Groen in de stad. Mooi he? :-)

23-08-10

2 jaar geleden heeft Annemarie al eens een poging ondernomen, toen is het niet gelukt, maar nu wel! We zijn in de Kundler Klamm geweest. Wat mooi!!!

22-08-10

Zwemmen is goed voor de rug van Annemarie. Dus we waren vandaag zwemmen en een beetje zonnen.

21-08-10

Het is hier eindelijk weer lekker weer! Dus 's avonds lekker buiten zitten in het maanlicht. Weer eens wat anders als in de zon.

20-08-10

Zo heeft Annemarie de hele week elke ochtend gezeten... Kan me voorstellen dat ze daar niet echt vrolijk van werd! Maar nu is het gelukkig voorbij.

19-08-10

Er schijnt dit weekend een leuk feestje te zijn in de Mexican. Waarvoor er dingen opgeblazen moeten worden.. Maar er was geen pomp. Gelukkig heeft Annemarie er 1tje meegenomen uit Nederland... Wordt die ook nog eens gebruikt.. ;-)

18-08-10

Annemarie was zwemmen in een heel groot zwembad. Ik heb haar maar buiten opgewacht. Het lag daar best lekker in de bergen.

17-08-10

Vandaag dus stoeien met de computer! Maar het is gelukt. We zijn weer helemaal op en top online. :-)

16-08-10

Zien jullie dat kleine borsteltje op die cd? Annemarie haar redding! Daardoor werkt haar dvd speler en kan ze morgen gaan vechten met haar computer...

15-08-10

Als je heel veel foto's maakt dan raakt de accu leeg zegt Annemarie... Nou dan moeten we die maar weer opladen!

14-08-10

Ik ben heel hard aan het oefenen... Zodat ik straks beter Duits kan schrijven.

13-08-10

Een nieuwe DVD en wat nieuwe cd's... Om de verveling tegen te gaan! ;-) Annemarie helemaal in haar element. Op de terugweg zat ze maar te zeggen: Ik heb mijn vitamine K gemist. Maar die heb ik nu ingeruild voor vitamine W. Hebben jullie enig idee wat ze bedoelt?

12-08-10

Ik kon het niet laten.. Ik mocht niet, maar moest het doen. Kijk nou, moehahahahaha.... Die jurk van Annemarie... Nouja voor het goede doel! Nu weten we tenminste wat er aan de hand is. Lach ik stiekem nog even door. Moehahahahaha

11-08-10

Nadat een storm de plant op tafel, van tafel had geblazen... Was er weinig meer van over. Dus we hebben vervanging gekocht!

10-08-10

Pfff, wat was het warm in de auto elke keer... Dus Annemarie heeft haar auto maar even naar de auto-dokter gebracht. Pff, zoveel dokters de laatste tijd.. Gelukkig kon deze dokter heel snel de auto repareren!

09-08-10

Zien jullie dat puntje daar? Annemarie heeft een spuitje gekregen. Gelukkig leeft ze nog wel hoor!

08-08-10

Gisteravond spelletjes avond en nu staat er ineens dit gekke ding in de kamer. Een weegschaal bij een kaartspelletje? Maf!

07-08-10

Gewoon lekker met Maus op de bank, de hele dag niks doen! Het regent toch pijpenstelen buiten...

06-08-10

Omdat we toch de hele dag thuis zijn, heeft Annemarie even zitten knutselen. Nu weet iedereen dat zij ook hier woont!

05-08-10

Wij doen tegenwoordig aan discodouchen! Blauw staat voor koud.

Groen voor aangenaam.

En rood is natuurlijk de kleur van heet!
Leuk he? Dat dacht ik nou ook!

04-08-10

Annemarie baalt... Ze neemt weer extra pilletjes voor haar rug... Ik hoop maar dat ze die snel weer kan laten liggen!

03-08-10

De vloer is weer zo schoon dat we weer van de grond kunnen eten! Nee ik heb niet gepoetst en Annemarie ook niet... Spontane actie van Andi! Leuke verrassing.

02-08-10

Zzzzzz.... Even bijslapen hoor na een vermoeiende week... Zzzzz. Niet storen!

01-08-10

Als je een week alleen maar aan het feesten bent... Dan is het natuurlijk ook logisch dat de was zich opstapelt. Letterlijk. Was ik even blij dat ik nu pas thuis kwam. Had Annemarie die al braaf gedaan.

31-07-10

Dorpsfeest in Ellmau. Oftewel we zijn weer gemerkt! We mogen naar binnen. Feestje bouwen.

30-07-10

Wij waren vanavond bij een avondje vrij musiceren. Wat leuk om mee te maken en wat mooie muziek. Ik heb genoten op de 1e rang.

29-07-10

Annemarie ooit in een jurk gezien? Hahaha, nou ikke niet... Toch heeft ze er nu 1tje. Sjiek he?

28-07-10

Annemarie is blij!! Haar pakketje is aangekomen. :-) Heeft ze weer 3 tshirts, een broek en 2 bh's erbij. *(alsof ze al niet genoeg kleren had)*

27-07-10

Gezellige boel daar op het plein! Leuk optreden weer.. Maar toch zit ik hier wel lekker rustig. Ik hoef niet zo snel in de mensenmassa.

26-07-10

Vandaag zijn we naar de Krimmler Wasserfälle geweest. Ik mocht gelukkig in de auto blijven toen ze gingen klimmen... Want zeg nou zelf van een afstandje ziet het er al veel te hoog uit! Annemarie en haar vrienden zijn zelfs tot de 2e waterval geklommen... Pff... Ik lag goed in de auto in de schaduw! Ik kijk wel even van een afstandje. :-)

25-07-10

Elke keer als we thuis komen is het weer genieten van de bloemen die we in huis hebben staan. Het ziet er allemaal gelijk een stuk fleuriger uit.

24-07-10

Voor een t-shirt hoort een t-shirt moet de buschauffeur gedacht hebben... Heerlijk zegt Annemarie, een nieuw slaapshirt! :-)

23-07-10

Alles weer fris gepoetst! :-) Annemarie haar armbanden kunnen er weer even tegen. Maar ehmm... Ik dacht dat ze er 'maar' 4 had. Waarom liggen er dan nu ineens 5 volle?

22-07-10

Eens in de heel weinig tijd moet hier een keer de afwasmachine draaien. ;-) En dan is het nog maar de vraag wie hem daarna weer uitruimt... :-p Ik niet in elk geval! Ik zit en ik kijk.

21-07-10

Hahahahahaha, die muts! (Annemarie dus. ;-)) Gaat ze haar verjaardag vieren... Drinkt ze teveel. Is haar maag dusdanig van slag dat ze overdag helemaal niks kon eten. ;-) Dus kookt ze maar als ze thuis is met wat overblijfselen.. *gniffel*

20-07-10

Hiep, hiep, hoera! Annemarie is jarig vandaag... En zeker te weten dat ze goed verwend is.

19-07-10

Gemeen hoor... Gaan Annemarie en Andi weer ergens naartoe, mag ik niet mee... Nouja achteraf vond ik het wel goed! Zoals zij thuiskwamen... Annemarie zat helemaal onder de blauwe plekken, hahahaha. En dan doen ze dat voor de lol. ;-)

18-07-10

Zo de eerste bloemen van het jaar zijn vers gesneden! Gladiolen en verderop in de huiskamer staan nog lelies. Mooi he? :-) Ze moeten nog wel even wat meer uitkomen, maar dat komt vast helemaal goed!

17-07-10

De nieuwe oostenrijkse Wehkamp is uit... Annemarie kon het niet laten en heeft gelijk allerlei dingen besteld. Ik ben benieuwd wanneer die binnenkomen! ;-)

16-07-10

Eindelijk verkoeling! Heerlijk die donkere luchten.. :-) Van mij mogen ze blijven!

15-07-10

Het eerste wat wij doen als wij thuiskomen... Alle ramen en deuren tegen elkaar open! Heerlijk die frisse lucht. Zeker vandaag nu het even flink heeft geregend.

14-07-10

*Zucht* Komen we thuis van een vermoeiende dag werken... Staan er nog 2 wasrekken te roepen dat ze het ook zo zwaar hebben in deze hitte... Wij hebben ze uiteindelijk maar van hun last verlost.

13-07-10

Wat is het toch heerlijk om na het werk nog even snel in het water te duiken... Zeker tussen alle waterlelies!

12-07-10

Ahum... Kopen we potgrond omdat we de bloemetjes die we gekregen hebben goed willen planten.... Kijk ik op de verpakking. *zucht* ;-)

11-07-10

Hahahaha, kijk nou wat de buren met de boom voor ons huis hebben gedaan! Dikke pret. ;-) Helaas heeft het niet mogen baten, maar ach. ;-) De volgende ochtend was het trouwens wel grappig. Iemand van de buren heeft aan al onze oranje spullen, zwarte vuilniszakken gehangen. Hihi, daar moest ik toch wel heel hard om lachen!

10-07-10

Van Jan, Hanny en Knuf hebben we mooie plantjes gekregen voor op het balkon! Edelweis en Entziaan. Mooi he? :-)

09-07-10

Mmm, lekker!! De best kauwgom die Annemarie ooit heeft gehad zegt ze. Ze kan er zo 2 uur mee doen en nog steeds smaakt hij lekker.

08-07-10

Help... Een monster...

07-07-10

Vandaag waren we weer bij de Königssee. Deze keer zijn we wat verder gevaren dan de vorige keer. Ik keek weer mijn ogen uit. Wat is het daar toch prachtig.

06-07-10

Als we dan toch met oranje bezig blijven... Dan ook maar gelijk goed! Annemarie haar haar oranje! :-D Op naar de finale. :-)

05-07-10

Nouja zeg!! Zomaar ineens is mijn vriendinnetje Knuf op bezoek! Erg gezellig zeg. Samen supporteren we Nederland.

04-07-10

Benenwagen zegt Annemarie... Want haar auto heeft ze niet meer tot haar beschikking. ;-) Aangezien Andi die altijd meeneemt... Want de zijne is kapot. Dus nu moeten wij veel meer lopen. *zucht*

03-07-10

MMM, het is nog zo lekker dat wij lekker buiten zitten! Geen haar op mijn koppie die eraan denkt om binnen te zitten. Alhoewel... Echt warm is het daar niet!

02-07-10

Zo! Nu is ook het kentekenbewijs aangepast. :-) Annemarie haar nieuwe adres staat er weer op. :-)

01-07-10

AARGH!!! Nou moet het niet gekker worden... Oranje WCpapier... Welke idioot haalt dit nou weer in zijn kop??? Nouja Hup Holland Hup dan nog maar een keer. ;-)

30-06-10

Ah, nu snap ik waarom dat touwtje in de woonkamer hangt! Er zit gewoon een hele vlaggenlijn aanvast. Leuk hoor! :-) Hup Holland Hup!

29-06-10

Heee!! Een nieuw klimtouw voor mij... Dacht ik althans. Annemarie zegt dat het niet zo is!

28-06-10

Mmm... Perfect! Na een middagje voetbal kijken de dag afsluiten met een BBQ! Lekker en gezellig. :-)

27-06-10

Als je gaat zwemmen en je wilt de volgende dag weer gaan zwemmen.. Moet je wat verzinnen. ;-) Buiten staat geen wasrek, dan maar op de tafel moet Annemarie gedacht hebben.

26-06-10

Je zou je zomaar op vakantie wanen toch? Niets is minder waar... Na het werk zijn wij nog even gaan zwemmen! Heerlijk toch?

25-06-10

Mmm... Lekker! Zelf gemaakte ijsjes... Smikkel, smakkel... Zo kom ik de zomer wel door!

24-06-10

Met een stel leuke gezellige hollandse buren in de kroeg voetbal kijken! Joepie, wij hebben gewonnen! Op naar de kwartfinale. Proost. :-)

23-06-10

Joepie! Dat grote gele ding aan de hemel is er weer. Gelijk ziet de hele wereld er een stuk vrolijker uit.

22-06-10

Gisteren heeft Annemarie een nieuw kussen gekregen... Ze hoopt dat ze daardoor beter slaapt! Ik lig er in elk geval prima op. :-)

21-06-10

Vandaag waren we in Salzburg. Andi wilde daar sowieso naartoe om toch even te kijken bij de Ikea... Vervolgens heeft Annemarie op internet gezocht en is zij uitgekomen bij het Haus der Natur. Wat een leuk museum zeg!!!

20-06-10

Mmm een heerlijke relax zondag! Beetje jammer alleen dat we dat niet van tevoren wisten.. Dus daarom toch maar in het dorp gaan eten. :-)

19-06-10

Woehaa, ga je op stap... Wil je perse lopen. Ja dan ben je zelf schuld als je zeiknat weer thuis aankomt. ;-)

18-06-10

Wij hebben vandaag even heel verbaasd naar deze telefoon zitten kijken... Maar gelukkig wel positief verrast! :-)

17-06-10

Gisteren zag ik de vlag al hangen vanaf het balkon! Vandaag even van wat verder af gekeken. Stoer hoor!

16-06-10

Vanaf nu is het duidelijk dat wij voor Holland zijn. Hup Holland Hup!

15-06-10

Vanaf nu kunnen wij heel duidelijk laten zien dat we voor Holland zijn! Vandaag kwam deze vlag binnen met de post. Bedankt Elmar.

14-06-10

Met het genot van een heerlijk ontbijtje hebben wij voetbal gekeken! Joepie... Nederland heeft met 2-0 gewonnen! Feestje.

13-06-10

Nog 'maar' 2 dvdboxen van Anna und die Liebe en dan is Annemarie met de dvd's bij... Dat zijn nog 60 afleveringen. ;-) Heeft ze wat te doen. Want eind juni zei ze, komt de volgende alweer uit, hahahaha!

12-06-10

Huh? Toen we vanochtend weggingen stonden de planten nog op het balkon en de auto buiten.. Toen we thuiskwamen was de auto verdwenen en stonden de planten op de grond. Rara, wat is hier gebeurd? ;-)
Andi heeft de auto in de garage geparkeerd en de planten op de grond gezet. Ze verwachtten namelijk noodweer...

11-06-10

Het lievelingsplantje van Annemarie begint weer te groeien. Kruidje-roer-mij-niet. Nu wel goed opletten dat die genoeg water krijgt. Daar ga ik voor zorgen!

10-06-10

Kijk nou! De fiets van Annemarie staat ook echt thuis... Nouja daar stond hij al een tijdje. Gebruikt wordt hij nu eindelijk na een maand. Wel vermoeiend zegt Annemarie. Maar wel heel handig volgens mij!

09-06-10

Annemarie zegt dat ze hier een beetje verdrietig van wordt... Ja dat kan ik wel begrijpen! Geef je die 's ochtends nog water als je naar het werk gaat, kom je na het werk weer thuis, hangen alsnog de blaadjes helemaal slap... Balen zeg!

08-06-10

De was, was na 2 dagen hangen nog steeds niet droog. Dan maar even buiten! Gaat het lekker snel. :-)

07-06-10

De familie was aan het werk, dus overdag hebben wij wat anders gedaan! Een heel snel bezoek aan Graz. :-) Erg leuk! Zo waren wij bijvoorbeeld hier boven bij de Uhrturm am Schlossberg. Geweldig uitzicht toch?

06-06-10

Tas is ingepakt en ik mag mee! Joepie. We gaan onze nieuwe familie leren kennen. Best wel spannend hoor!!!

05-06-10

Zo zit er niks in... Zo staan er ineens een heleboel plantjes! Leuk zo'n kweekbak. Nog even en ze mogen van Annemarie naar buiten. ;-)

04-06-10

Hehe... Na weken van alleen maar regen, regen, regen is er nu een tijd gekomen dat de zon schijnt! Ook niet voor lang... Want vanaf zondag zegt men alweer regen. Blugh! Nouja, nu dus even genieten van een 'afterwork'wandeling zoals Annemarie dat dan weer noemt. ;-)

03-06-10

Ik kan dit dingetje wel knuffelen! Eindelijk kan Annemarie weer dagelijks mijn website bijwerken. Joepie!

02-06-10

Ben ik even blij met de 2e tv in huis! Deze DVD lijkt me dan echt weer helemaal niks. Annemarie wordt hartelijk bedankt dat ze zoiets geeft aan Andi.

01-06-10

Een hart speciaal voor mij getekend... Oh ik ben te positief, ik moet het hart delen met Andi. Dat heb ik er dan wel weer voor over. :-)

31-05-10

Lente... En dan toch nog de haard aan! Het was vandaag 5 graden buiten, brrr... Dan maar even de kachel aan. :-)

30-05-10

Annemarie zegt dat ze heel blij en gelukkig is en dat het nieuws dat ze heeft ook heel positief is... Jaaa!!! Andi en Annemarie wonen samen. Wat leuk zeg... :-) Kan ik eindelijk mijn vriendinnetje beter leren kennen.

29-05-10

Vandaag is het Eurovisie Songfestival. Helaas is Nederland er niet bij hebben we gehoord. Gezien helaas niet... Want de voorronde werd niet uitgezonden hier in Oostenrijk. Maar gelukkig! Het echte festival kunnen we wel zien. Dus weten jullie wat wij aan het doen zijn? Juist'm... Lekker kijken!

28-05-10

Het is erg lekker weer, tijd om dus te profiteren van het balkon. Boekje lezen, muziekje in de woonkamer aan.. Ja zo komen wij de vrije uren wel door.

27-05-10

Een dagje naar München en waar beland ik? In de plantenbak, lol! Het was wel erg gezellig zo met z'n 3tjes. :-)

26-05-10

Annemarie had een dagje vrij... Bovendien vond ze het balkon wel een beetje saai. Dus nu staan er een heleboel plantjes! Gezellig. :-D Kruiden, aardbeitjes en andere bloemen... :-) Wij komen de zomer hier wel door!

25-05-10

En zo ziet het naar buiten er dus uit. Mooi he? Ik kan me nog steeds zo goed voorstellen dat Annemarie hier wil wonen... Ben ik heel blij mee! Want nu mag ik ook hier wonen. :-)

24-05-10

Dit zien we nu de hele dag! Het zwembad van binnen. Morgen laat ik het buiten zien!

23-05-10

Een gezellig avondje monopoly spelen! Ik heb genoten vanaf de zijlijn. Wat spannend zeg... :-)

22-05-10

Toen Annemarie haar afscheidsfeestje heeft gehouden, kreeg ze weer wat nieuwe plantjes. Deze staan nu mooi in de vensterbank.

21-05-10

Elke dag gaan we langs dit hele kleine beekje... Het lijkt wel alsof er elke dag meer water naar beneden komt. Ik hoop dat dat snel ophoudt hoor...

20-05-10

Zo zie je de plantjes een week niet... Zijn ze ineens groter dan dat ik ben! Gelukkig kan ik ze vanaf nu weer in het oog houden... :-)

19-05-10

De kast is gevuld! Ziet er weer mooi uit toch? Annemarie is zo lief geweest om mij een plekje ook te geven! Nu kan ik alles overzien. :-)

18-05-10

Kijk nou! Zo vallen wij wel op als we door de straten rijden. Stoer he? Ik vind de nieuwe smiley op de auto van Annemarie in elk geval echt super gaaf.

17-05-10

Ehmmm??? Ik dacht dat Annemarie al genoeg kasten had... Zie ik dit ineens staan, in het verkeerde huis. Heb ik Annemarie maar even aan de tand gevoeld. Blijkt dat ze haar boeken en dvd's gewoon in het andere huis gaat zetten! Ik vind het prima hoor...

16-05-10

Jaja... De aarde wordt warmer zegt men dan! Ik zie toch echt allemaal verse sneeuw... Dat noem ik niet warm. ;-) De Oostenrijkers zeggen dan allemaal dat het de ijsheiligen zijn die nog even van zich laten horen. Ik weet wel, dat ik het maar erg koud vind. Ik had me op groene weides verheugd!

15-05-10

Als je dan de was doet en je hebt niet genoeg ruimte op het rek om alles op te hangen... Dan hang je toch gewoon de hele kamer vol! Hahaha.. Die gekke mensen ook altijd. ;-)

14-05-10

Mmm... De Mexican ken ik inmiddels ook al wel van binnen... ;-) Maar toch, ik ben er heel erg graag! Altijd gezellig daarzo. Ik heb stiekem een servetje gejat, hihi.

13-05-10

Waar twee mensen wonen moet ook was gedaan worden. Ben ik even blij dat als ik gewassen moet worden niet in de trommel hoef.

12-05-10

Haha... Die Annemarie... Verhuisd ze... Gaat ze daarna nog een keer verhuizen... Ze blijft zo slepen! *gniffel*

11-05-10

Mmm... Ja met zo'n uitzicht dan ben je toch ook liever hier? Dit is echt genieten! Ik kan hier uren op het balkon zitten. 'Gewoon' naar de bergen kijken, dat verveelt echt nooit!!!

10-05-10

Hebben ze een dagje vrij.. In plaats van dat ze dan lekker thuis blijven gaan ze weer de hort op! Prachtig dat zeer zeker wel. Hoe vaak heb ik vandaag niet gehoord dat Andi en Annemarie de Königssee op de foto's van Hanny uit Noorwegen vinden lijken. Te vaak!

09-05-10

Voordeel van grote deze om spelletjes is dat er veel meer spelletjes in passen dan 1! Zo zitten er in deze doos wel 7 of 8 spellen volgens Annemarie. :-) Ik vind hem in elk geval gewoon vol.

08-05-10

Andi zegt dat zijn kat nooit speelt... Annemarie is overtuigd van het tegendeel. ;-) Dus is ze vandaag even naar de dierenwinkel geweest.. De kat vindt het allemaal wel interessant.. Maar ho eens even! Ik ben geen speelgoedbeest. Haal me hier weg!!!

07-05-10

Ritje maken met de nieuwe auto van Annemarie. Ja, ik vind dat hij wel goed bevalt hoor. :-) Nu hopen dat hij ook goed bevalt bij Annemarie. ;-)

06-05-10

Wow!!! Wat een uitzicht zeg... Nu snap ik waarom ze zover naar boven geklommen zijn. Dit is echt genieten. Gelukkig kon ik mee in de jaszak van Annemarie, scheelt weer. Binnen wel daar even stiekem uitgekeken. We waren in de grootste ijsgrot van de wereld. Echt super mooi. :-)

05-05-10

Nu we Poes niet meer zoveel zien, heb ik maar een nieuw vriendinnetje gezocht... Ze moet alleen nog wel heel erg aan mij wennen. Hopelijk komt dat wel helemaal goed. :-)

04-05-10

Jaja... Ellmau zegt Annemarie dan.. Ik geloof haar niet! Want waar zijn nou die bergen gebleven dan??? ;-)

03-05-10

Huh? Hier stond toch een tv, een dvdspeler en een stereo? Die zijn ineens weg.. In de auto zegt Annemarie. Net zoals wij morgen. Want dan gaan we Nederland verruilen voor Oostenrijk! Ik ben erbij. Nu snap ik het wel hoor.

02-05-10

Zoveel mensen ineens!! Maar wel gezellig. :-) Nog 2 nachtjes en wij verhuizen naar Oostenrijk. Vandaar dat we vandaag allemaal bezoek hadden. Zo was Tes bijvoorbeeld er voor de kinderen.. Om mee te krijten, bellen te blazen en zoals ze hier aan het doen is: ballonnen vouwen! :-)

01-05-10

Joepie!! Zie ik mijn vriendinnetje Knuf toch nog een paar daagjes! We hebben haar vandaag opgehaald op Schiphol!

30-04-10

Wat mooi zeg! Taptoe in Drachten.. Van te voren had ik geen idee wat dat nou weer is. Blijkt dat mooie muziek te zijn en dat alle muzikanten ook nog eens in een kringetje gaan lopen. Ik heb wel genoten! Vooral de afsluiting was prachtig. Maar toen was het helaas al te donker om een foto van mij te maken. Ik zat namelijk HEEEEEL ingespannen te kijken.

29-04-10

Hieperdepiep: HOERA!!! Er is er 1 jarig en je kunt wel zien wie. Ik ben 1 jaar geworden! Een hele leeftijd al toch? :-) Ik ga genieten van mijn verjaardag.

28-04-10

Prairiehondjes kijken... Wij hebben dit een hele tijd gedaan! Wat een schattige beestjes zeg. :-) Daar kan ik inderdaad wel uren naar kijken.

27-04-10

Al die boeken die uitsteken wil Annemarie nog gelezen hebben voordat ze gaat... Veel? Ja behoorlijk dacht ik... Totdat ik erachter kwam dat er sinds Andi weg zijn, al 4 minder zijn om te lezen... Dus dat moet vast wel gaan lukken!

26-04-10

Ik hoor het Annemarie nog zo zeggen... Rode broeken zijn voor corpsleden.. Maar nee hoor. Zij is om. ;-) Ze heeft er nu ook 1tje! :-)

25-04-10

Gek... Weten jullie nog die Oostenrijkse auto van 1.5 week geleden? Die is er nu niet meer.. En ik overal maar zoeken, maar niks hoor. Hij is gewoon weg. Snik!:\

24-04-10

Foei toch Annemarie! Is Andi er al 1.5 week, heeft hij nog steeds niet het centrum van Drachten gezien... Dus daar zijn we vandaag maar naartoe gegaan! Komen we vervolgens thuis met een dvd box.. :-) Wel leuk hoor!

23-04-10

Een dagje fietsen op Schiermonnikoog. De perfecte dag volgens Annemarie. Nauwelijks mensen, beetje wind en niet te warm. Ideaal! Zeker op het terras van een strandpaviljoen. Wij hebben ons prima vermaakt.

22-04-10

Verse muntthee drinken op een terrasje in Deventer. Erg gezellig en leuk. Weer een eerste weblogontmoeting met Elmar.

21-04-10

Wie niet weg is, is gezien. Ik tel tot 10... 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Wie kan me vinden? :-D We waren vandaag in Bakkeveen en daar ging ik verstoppertje spelen. Ik vond het heel grappig. Annemarie geloof ik wat minder...

20-04-10

Bloemen zover je kunt kijken... We zijn in de Keukenhof! Ik geniet met volle teugen. Af en toe moet ik wel even heel goed ruiken hoor.. Het ruikt allemaal zo lekker. :-) Daarna zijn Annemarie en Andi nog naar Amsterdam gegaan. Gelukkig mocht ik in de auto blijven. Want ik ben eigenlijk toch wel heel erg kapot van al dat leuks dat we op dit moment ondernemen. Sssst, ik slaap!

19-04-10

Ik kan het iedereen aanraden! Eten bij de Zeemeeuw op het strand van Noordwijk. Mmm... Erg lekker en super gezellig!! En het hele jaar open. :-)

18-04-10

Mmm... Zomaar ineens tussen de bloemen!!! Wat prachtig. Maar niet te lang hoor... Want die geur vind ik niet zo lekker.

17-04-10

Twee extra eters vandaag! Dan mogen we wel blij zijn dat we een grote tafel hebben. Eet smakelijk voor straks. :-)

16-04-10

Alweer frietjes.... Alsof we die in Oostenrijk nog niet genoeg hadden gegeten. Maarrrr.... Dit zijn wel de lekkersten hoor.. Dus zo erg vond ik het nu ook weer niet. :-)

15-04-10

Een dagje varen in Giethoorn... Dat doet je toch gelijk denken aan Fanfare zei Annemarie. Nou ehmm, nee mij niet! Wel vond ik het een super leuk cafeetje, dat Fanfare. Toch maar eens gaan vragen wat ze nou precies bedoelen met Fanfare...

14-04-10

Bezoek uit Oostenrijk! Gezellig hoor... Ik pik de auto in, dan kan het bezoek niet zo snel meer weg... ;-)

13-04-10

Ik snap mensen niet hoor... Hebben ze al zoveel kleren kopen ze er nog elke keer weer wat bij... Dat slaat toch nergens op??? Voor mij alleen maar meer verstopplekjes, hahahaha!

12-04-10

Heey wat is dit nou weer... Zit ik zomaar ineens in een kinderwagen. Wel met een superlief meisje hoor. :-) Ons buurmeisje, ze vond me maar wat interessant, nou ik haar ook.

Ps. Expres heeft Annemarie de foto online gezet waarop zij nou juist niet te herkennen is!

11-04-10

Een luie zondag met een boekje, computer, muziekje... Ok, er moest ook nog even schoongemaakt worden. Stofzuigen was dan al wel gebeurd maar stofafnemen niet. Ik kan jullie vertellen.. Na 3 maanden ligt er best wel wat! Kuch, Kuch!

10-04-10

Wow! Zul je maar aan een tafeltje zitten en dan zo de hele straat door kunnen kijken tot aan het station. Dat is nou echt genieten. :-)

09-04-10

Een hond die niet bijt!! Daar kon ik dus lekker mee gaan knuffelen... Ze is zo'n schatje. :-)

08-04-10

Vandaag even op ziekenbezoek geweest bij schoonzusje van Annemarie. Gelukkig gaat daar alles wel ok! Ik heb lekker even buiten op het terras gehangen. Man, man, man wat was het lekker weer!

07-04-10

ENNNN, PLONS!!! Waren wij toch even heerlijk zwemmen na een vermoeiende dag.. Mmm, genieten!

06-04-10

Hebben we 1 nachtje op het oude matras geslapen komt Annemarie weer gebroken eruit... Dat is niet goed! Dus wij terug naar de winkel en wat denken jullie? Zelfs na 5 jaar al het geld terug gekregen!! Dus ik ben aan het proefliggen voor een nieuw matras, mmm.... Weltrusten!!

05-04-10

Niet goed hoor dat Annemarie duitse boeken leest. Ze praat al zo gek Nederlands... Vele uitdrukkingen weet ze niet meer zo goed en dan praat ze half Nederlands / half Duits... Eigenlijk moet ze meer Nederlands horen. Dat weet ze zelf ook, maar wat doet ze? Ze luistert de hele dag Oostenrijkse muziek en leest duitse boeken. Na bravo! Daar komen we ver mee... Maar niet heus, hahahaha.

04-04-10

Zo we zijn weer veilig aangekomen in Nederland! Gelijk was het weer gezellig... De broer van Annemarie met familie op bezoek. Ik mocht wel meerijden op de trein van Jenneh. Leuk hoor... Alsof ik nog niet genoeg gereden heb op zo'n dag. Maar voor zo'n schatje doe ik alles!!!

03-04-10

Ik heb mijn auto volgeladen... Maar dan ook echt! Op naar Nederland...

02-04-10

Wat een rotzooi komt er uit de jas van Annemarie... Dan snap ik wel dat hij zo zwaar is! Camera, telefoon, ehboset, pennen, sleutels, zonnebril, naambordje, handschoenen en snoepjes... Zij zegt, beter dat zo in mijn jas dan een rugzak. Daar kan ik dan ook wel weer inkomen.

01-04-10

Ehhh... Krokussen en sneeuw samen? Dat kan toch helemaal niet? Dacht ik altijd... Totdat ik nu buiten kwam. Ja hoor.. Het is mogelijk!

31-03-10

Nog even snel wasverzachter gekocht... Annemarie mag niet met een hele volle wasmand thuiskomen dus er moet nog flink wat gewassen worden! Dan is Hanny ook weer tevreden, hahaha.

30-03-10

Spelletjesavond... Dat betekent ook chippies eten. Mmmm, lekker hoor! Wat zal ik die spelletjes gaan missen als we in Nederland zijn. Is altijd zo gezellig.

29-03-10

Heeft ze het het hele seizoen uitgehouden met haar eigen kleur... Gaat ze naar Nederland begint het weer te kriebelen. Dus vanaf nu is ze weer blond... (weten jullie ook waarom? Geheimpje hoor... Dan ziet haar gezicht er nog veel bruiner uit.. *zucht*... slaat toch nergens op?)

28-03-10

Gezelliger wordt het steeds meer op de kamer van Annemarie! Kijk nou zeg wat een leuk kussen... :-) Kwam gelijk ook goed van pas, kon Annemarie haar knieën even wat rust geven.

27-03-10

Zijn jullie dat gouden dak op de achtergrond? Dat is nou heel bekend in Innsbruck. Nouja ik vind het niet echt heel bijzonder hoor.. Innsbruck is voor de rest wel super leuk en gezellig. Daar kunnen we wel vaker naartoe!

26-03-10

Het regent pijpenstelen... Dat ken ik alleen vanuit Nederland, maar helaas dat kan hier in Oostenrijk ook! Dan maar fijn lekker thuis blijven.

25-03-10

Zegt ze dat ze even boodschappen moet doen voor wat te eten... Komt ze met dit thuis weer aanzetten. Ja hallo? Dat kan je toch niet eten. Toen ze me de prijs vertelde snapte ik het wel hoor... Ja die kan ik ook niet laten lopen!!! :-)

24-03-10

Annemarie zegt dat ze heel blij is met haar jas... De pakken van de andere scholen kunnen namelijk niet toveren en die van haar wel! Ik vind het wel leuk zo'n echte groot luchtgat.

23-03-10

Ohhh wat leuk! We hebben het voorjaar nu ook in huis gehaald. Gezellig zo'n bosje tulpen. Genieten als we de kamer weer binnenkomen. :-)

22-03-10

Ehhh ik dacht toch echt de auto van Annemarie groen was... Zie ik nou ineens zwart ofzo? Gelukkig was Annemarie er om me uit de droom te helpen. Namelijk dat ze een andere auto heeft gekocht omdat we straks hier in Oostenrijk gaan wonen. Leuk zeg!!! Wel beetje saai... Maar Annemarie kennende gaat daar nog wel wat aan veranderen. ;-)

21-03-10

Kijk nou wat leuk, bloemetjes!!! Annemarie keek al de hele tijd over de balkonrand totdat ze vandaag ineens begon te schreeuwen: Paars!!! Dus ik ook even kijken en ja hoor... Krokussen. :-) Die ga ik elke dag even bekijken hoor.

20-03-10

Ohhh wat leuk! Een live concert vandaag van die Zillertaler. Ik heb echt genoten op mijn prima plekje.

We waren met een heleboel bekenden van Annemarie. Die vonden dat ik ook wel een flugel kon drinken... Mmmm, nouja doe maar dan!

Maar dat ze mij vervolgens aan het bier en de sigaretten wilden hebben vond ik niet zo grappig... Dus dat heb ik maar geweigerd!

19-03-10

Gaat Annemarie eten met vrienden.... En wie mag er de afwas doen? Juist ja.. Ik dus. Nou ik heb er voor gepast. Ik heb de waterkraan bediend!!!

18-03-10

Aan het begin van de week nog zoveel sneeuw... Nu is het heerlijk warm. Hoogste tijd voor de ligstoelen!

17-03-10

Na een dagje hard werken is het wel lekker om te ontspannen met een paar vrienden in het zwembad. Ik bleef wel veilig hoog en droog zitten!

16-03-10

Het schijnt lente te zijn... Wij merken er op dit moment nog weinig van! Zoveel sneeuw... Wow! Dat heb ik nog niet vaak gezien.

15-03-10

Annemarie maakt er elke keer een puinhoop van... Zoveel spullen aan het eind van de werkdag! Nouja. :-) Ze ruimt het daarna wel weer gewoon op!

14-03-10

Elke zondag is het hetzelfde... :-) Naar Restaurant Hermann en daar lekker tv kijken. Eerste Flikken Maastricht en vervolgens Deadline. Leuk hoor. Elke keer weer interessant en leuk.

13-03-10

Even uitpuffen in de lift... Wel vermoeiend zo'n dagje skiën met een groepje. Dit waren niet de pistes die ik gewend was. Nee dit was toch wel wat heftiger! Maar ik heb het met de hulp van Annemarie gered.

12-03-10

In een nog lege kroeg even internetten... Straks gaat de laptop weg en dan gaan we even een feestje bouwen. Zonder alcohol zegt Annemarie, want haar auto moet nog naar huis toe. ;-)

11-03-10

Elke week worden er foto's gemaakt. De groepsfoto krijgt Annemarie ook. Voor de kinderen wordt er ook nog een enkele foto gemaakt. Dit samen zit in een boekje. Ik mocht deze keer de boekjes doorkijken. Wat leuk zeg!

10-03-10

Een nieuw vriendje voor mij, ik kan er heerlijk mee knuffelen.

09-03-10

Gelukkig dat we even naar Worgl moesten voor wat andere dingetjes... Kon Annemarie gelijk sporttape kopen voor haar duim. Die werkt eventjes niet zo heel hard mee.

08-03-10

HAHAHAHAHA! Chef was zijn rijbewijs kwijt... (zoals zovele Oostenrijkers!) en vandaag heeft hij verjaardag. Rara, wat Annemarie en haar huisbaas nou weer hebben bedacht. Juist een bestuurbare auto, zodat hij wat te rijden heeft. Lol. Grapjassen!

07-03-10

Vaste prik tegenwoordig... Met de sleeplift naar boven en daar even kletsen met de liftman. Erg gezellig!!! Mooi uitzicht op het kinderland van de skischool waar Annemarie werkt.

06-03-10

Mopperde ik nog dat er te weinig sneeuw was... Vandaag is er een laagje van ongeveer 15cm gevallen. We hadden het nodig! Het ziet er weer mooi fris en winters uit. :-) We kunnen nog even doorgenieten!

05-03-10

We blijven dus ook hier in de zomer... Een huisje hebben we ook al gevonden, namelijk waar we nu ook wonen! We hebben alleen even van kamer gewisseld. Hier ligt al een televisie kabel. Dus daar hoeft straks alleen nog maar een decoder te worden aangesloten en de tv moet uit Nederland komen. :-) Bovendien is deze kamer iets groter. (let niet op de bank moet ik zeggen van Annemarie... Daar gaan haar kleden uit Nederland overheen.)

04-03-10

We hebben goed nieuws!! Annemarie vooral. :-) Ze heeft werk gevonden. Weten jullie waar? Nee... Hahaha nou ik wel! En nu jullie ook. Zien jullie dat zwembad op de foto? Daar gaat ze werken. Nee niet als badmeester, maar in de horeca. Yes, hoeven we niet meer de hele zomer in Nederland blijven. Ik vind het hier toch veel leuker en gezelliger.

03-03-10

Bah, bah, het gaat hard nu... Het is veels te warm, de sneeuw zie ik gewoon verdwijnen.. Dat is toch nog echt even niet de bedoeling!!! Af en toe valt er een heel klein beetje, maar lang niet genoeg. Sneeuw waar ben je???

02-03-10

We hebben even boodschapjes gedaan zodat we weer wat te kijken hebben! Wel gek hoor, al die titels in het Duits... Dat is toch nog wel even wennen.

01-03-10

Gisteren werd het al duidelijk dat het behoorlijk warm is. Bovendien schijnt de zon flink... Lang leve de after sun. Want branden dat doet de zon op dit moment echt wel! (zie maar hoe bruin Annemarie is...)

28-02-10

Het is geen gewoon skiën meer wat ze op de piste doen. Nee het is waterskiën geworden. Het is zo warm, pff.. Ik wou dat ik wat van mijn jasje uit kon trekken.

27-02-10

Het is familieweekend dit weekend in ons skigebied. Bovendien vind Annemarie dat ze wel wat rust verdiend heeft. Daarom zijn we heerlijk met de trein naar boven gegaan en hebben daar in de zon gezeten.. Bruin dat ze is geworden. Niet eerlijk.

26-02-10

De fooi van deze week: 2 flesjes champagne. Oeps... Ik wil er niet bij zijn als Annemarie dit gaat drinken. ;-)

25-02-10

1e Rij en een super leuk toneelstuk. Garantie voor een geweldig avond. Ohoh, Annemarie moest wel veel voor me vertalen want dat Duits... Maar toch, het was alleen maar lachen geblazen.

24-02-10

Annemarie is deze week heel happy. Kan ik ook wel begrijpen. Als je en een leuke groep hebt en nog lekkere dingen van ze krijgt ook. Ja dan kan de week niet meer stuk natuurlijk.

23-02-10

Er komt steeds minder sneeuw te liggen. Toch geniet ik nog elke dag van het uitzicht. Annemarie ook zegt ze. Dat wil ik wel geloven.. Anders waren we vast allang niet meer hier geweest!

22-02-10

Als je alleen moet wassen dan ga je sparen... Zodoende krijg je dan ineens een heel wasrek vol. Veel he? (neehee, die gele sokken zijn niet met dat zwart meegewassen zegt Annemarie. Die zijn met de hand gedaan!)

21-02-10

1: het wordt hier hartstikke groen en 2: wat doen al die mensen hier? Sjongejonge!!! Wat een file, niet normaal.

20-02-10

Post uit Nederland! Gezellig. Daar ga ik even goed voor zitten. Zo leuk!!!!

19-02-10

Ohjee... Er kon niet meer gebeld of geschreven worden, dat is niet goed. Tijd om even wat beltegoed te komen zodat we in contact blijven met de buitenwereld. :-)

18-02-10

Op donderdag is er altijd afskiën bij de skischool. Dan staat er een hele mooie slalom, die de kindjes zo snel mogelijk moeten skiën. Leuk he? Ik had wel goed zicht zo op dit laatste vlaggetje!

17-02-10

De kids van Annemarie skiën altijd met nummers om... Dat als er iets gebeurd, de kinderen terug te vinden zijn. Ik wilde er ook wel 1tje om, maarja die zijn echt veels te groot!!!

16-02-10

Geen Catan, maar wel een ander spelletje... Best grappig ook! :-)

15-02-10

Snuif, snuif... Eigenlijk ruikt dat best lekker... Het is wel warm. Maar snel maken dat ik wegkom, anders ben ik straks een tosti!

14-02-10

Met veel kindjes overdag in de les, is het middageten altijd heel druk, maar gezellig. Na het eten ziet de tafel er dan zo uit.

13-02-10

Slapen, wat is dat??? Ik heb maar wel mijn oogjes dicht gedaan, maar geslapen... Nee dat heb ik (hebben we) niet!

12-02-10

Annemarie zat in een restaurantje en daar kwam dit beestje tevoorschijn. Wat een schatje he? :-) Dat vonden wij ook, daarom zijn we er ook zo blij mee dat die nu bij ons in de auto woont!

11-02-10

Lig je lekker te slapen, gaat 's ochtends om half 7 de telefoon... Een neefje van Annemarie, dat ze in Ellmau zijn. Gezellig hoor... Maar moet dat nou zo vroeg gestuurd worden???

10-02-10

Ik geloof dat ik nog flink moet groeien....

09-02-10

Kijk, de gele jas van Annemarie was te klein zegt ze... Dus er moest een nieuwe komen. Volgens mij is deze groot genoeg.. Herenmaat L. Ze verzuipt er bijna in, maar zij zegt dat ze het heerlijk vind!

08-02-10

WOW! Zoiets moois heb ik nog niet eerder gezien in mijn leventje. Dit zijn nou ijspegels. Die wil ik wel vaker zien. Nog mooier dan sneeuw.

07-02-10

Zoeken... Maar niks vinden! Blijkt dat Annemarie haar portomonnee thuis ligt. MUTS! Gelukkig kent ze hier een boel mensen, dus zo erg was het niet.

06-02-10

Grijs, grijs, grijs en sneeuw, sneeuw, sneeuw! Maar wel gaan snowboarden, dat noem ik nou gewoon eigenwijs. Vervolgens 5 uur lang zitten te internetten. Wat een dagbesteding zeg...

05-02-10

Weten jullie nog de vergeten oplader? Hij is gekomen hoor. Als ze dat scheerapparaat maar bij mij weg houdt!!!!

04-02-10

Ik heb het boekje even bekeken en later de tickets. Nee ik ben niet mee geweest naar het theater! Daar versta ik toch helemaal niks van. Annemarie zegt dat zij het wel onwijs naar haar zin heeft gehad. :-)

03-02-10

HELP!!! Zoveel sneeuw in 1 dag... Maar wel leuk. Wel 30cm.. Nou zo groot ben ik niet. Dus ik heb er maar een hutje van gebouwd.

02-02-10

Administratie doen! Ik help even. :-) Annemarie moet de namen van de kinderen opschrijven, met telefoonnummers van de ouders, startnummer voor de wedstrijd en tot wanneer ze les hebben. Best veel werk.

01-02-10

Hahahahahahah wat is Annemarie toch dom. Loopt ze 10x haar hele kamer te doorzoeken naar de oplader van dit scheerapparaat... Ligt dat gewoon in Nederland... Muwhahahaha, wordt ze oud ofzo? Gelukkig bestaat er iets zoals de post. Nu wordt het opgestuurd, gelukkig voor haar.

31-01-10

Gaat Annemarie weg met een grote tas, wil ze mij niet vertellen wat erin zit. Gelukkig heb ik er wel even in kunnen kijken. Drinken, chips en zoute stengels. Ha ik weet al wat ze gaat doen! Kolonisten van Catan. Nou daar snap ik toch nog niks van. Ik slaap nog wel een avondje.

30-01-10

Tandenpoetsen, check! Deo, check! Haren gedaan, check! Ok Annemarie is klaar om op stap te gaan. Ik blijf wel thuis. Die rook is niks voor mij. (en dat bier ook niet ;-))

29-01-10

Het geluk gisteravond kon Annemarie ook wel even gebruiken... Gisterochtend namelijk heeft ze haar rug lelijk weer verdraaid... :-( Daarom 2 daagjes extra vrij. We zijn vandaag gelijk op pad gegaan om een rugbeschermer te kopen zodat ze niet meer van die stomme bewegingen kan uithalen op de ski's. Op de terugweg zijn we even gaan wandelen. Wow wat een mooi uitzicht, maar wat lijken die bergen vanaf hier klein... In Ellmau zijn ze veel groter!

28-01-10

Het is een feit!!! Sinds we hier terug zijn, is dit de eerste keer weer Kolonisten van Catan. Gezelligheid. :-) Helaas viel er 1 speler af, waardoor ze met z'n 3en waren. Neemt niet weg dat Annemarie lekker wel 1 potje heeft gewonnen. Ze zegt voor het eerst in haar leven. Gefeliciteerd dus.

27-01-10

Kijk nou hoe mooi! Dit is nou echt genieten. Eindelijk sneeuwt het weer, het ziet er gelijk allemaal een stuk vriendelijker uit.

26-01-10

Alweer een avondje computeren. Blogjes lezen, beetje chatten. Contact met Nederland. :-)

25-01-10

Koekjes en thee, dat betekent: Wij houden een filmavondje. Gezellig.

24-01-10

Nodig is deze spray zeker... Sjongejonge.. Weten jullie nog die skisokken van Annemarie? Haar schoenen zijn nog tig keer erger! Met deze spray verdwijnt dat vieze geurtje tenminste.

23-01-10

Gaat de laptop weer in de tas. Zo kan ik mijn site tenminste updaten! Zit Annemarie gezellig even een thee te drinken... Laat ze mij nog wachten ook! Omdat ze zonodig Flikken Maastricht moet kijken. Dat kan toch niet? In elk geval, had ik daarna even de tijd om mijn dingen weer te vertellen!

22-01-10

Ziejewel! Ik had gelijk. Dat is ook niet goed. Kijk maar naar de knie van Annemarie... Die is maar een klein beetje blauw. Trouwens niet alleen haar knie hoor. Ook haar bovenbenen zijn helemaal blauw. EIGEN SCHULD! BLAUWE PLEK! ;-)

21-01-10

Wat is dit nou weer voor geks? Normaal gaat ze op 2 dingen naar benee... Nu zijn die ineens aan een gesmolten, is het 1 plank. Dat kan toch niet goed zijn?

20-01-10

Wat prachtig niet! Het uitzicht van ons de aankomende 2 en een halve maand! Zo tof. Hier kan ik wel voor altijd aan wennen. :-)

19-01-10

Jaaa, we zijn er weer! We zijn weer terug in de sneeuw. Heerlijk. Ik zat er prima op mijn paaltje. Goed overzicht over alles en vooral toezicht houden op Annemarie. Sjongejonge, wat had die weer een lol met de liftmannen zeg...

18-01-10

Ik vraag me af wanneer er een einde komt aan al dat gereis. Ik ben het nu wel weer zat... *zucht* Annemarie zegt morgen nog 1 dagje en dat het dan over is voor 2.5 maand. Ik hoop het maar!!!

17-01-10

Als we dan toch in Nederland zijn, dan moeten we natuurlijk even naar het strand. Een groter verschil is er niet! Van de bergen naar de zee. :-) We hebben het wel super getroffen met het weer. Stralende zon en blauwe hemel. We hebben bijna 3 uur gelopen en ongeveer 10km. Echt even uitgewaaid!!!

16-01-10

We zijn er! 1 Bed voor Annemarie en 1tje voor mij. Ik mag me niet teveel verheugen zegt Annemarie... Want morgen krijgen we hier weer bezoek. Nouja in elk geval 1 nachtje als een koningin slapen... :-)

15-01-10

Alweer tassen inpakken? Maar ik wil nog helemaal niet weg hier... Annemarie stelde me gerust. We gaan voor 3 nachtjes naar Nederland. Voor de crematie van haar Opa. Aanstaande dinsdag komen we weer terug.

14-01-10

Elke dag weer die skischoenen naar huis sjouwen, je kan er moe van worden hoor! Gelukkig hoef ik ze niet te dragen. Ik verstop me stiekem in de tas! Dan hoef ik zelf niet te lopen.

13-01-10

Cool!!! We hebben nieuwe muziek in de auto. Yeah! Dat is nog eens leuk. :-D zo komen we die 2000km wel weer door. :-)

12-01-10

Ik ben blij vanwege het laagje sneeuw en we waren echt heerlijk aan het skiën. Totdat.... Het bericht kwam dat de Opa van Annemarie is overleden. Gek gevoel om dan toch nog door te moeten...

11-01-10

Deze week heet de andere koe Dotty! Verzonnen door de kindjes van Annemarie. Hoef ik niet elke keer mee.. Want er wordt gegooid met Dotty... Leuk dat die kinderen dat vinden. Nee laat mij dan maar lekker binnen zitten.

10-01-10

JAAAA!!! Het sneeuwt, joepie... :-D Dat gaat leuk worden, joehoe.

09-01-10

Ben je in Oostenrijk... Gaat Annemarie in plaats van skiën zwemmen... Wat moet je daar nou weer mee? Ben blij dat ik niet mee hoefde, want oh wat lijkt me dat koud om dan nog weer naar buiten te gaan met die natte haren.

08-01-10

Yes, we zijn er weer!!! Ik ben echt super blij. Nu nog een beetje sneeuw... ;-)

07-01-10

Ik kan hier maar 1 woord overzeggen: PUINHOOP!!!! En dat nu ze al een week thuis is... Opruimen... Dat kan ze niet hoor. Sjongejongejonge!!! ;-)

06-01-10

Zien jullie de karteltjes in deze verpakking? Daar is er maar 1 schuldig aan. Namelijk:

Ze vond blijkbaar dat Annemarie te laat weer haar eten gaf dat ze het zelf maar heeft gepakt. Nu ligt ze heel onschuldig in haar mandje te kijken en af te wachten tot de volgende kans.
Jammer voor haar... Haar eten staat nu in de kast!

05-01-10

Ik ga wel in de koelkast zitten hoor! Bij de heerlijke Oostenrijkse yoghurt en appelsap. Zo heb ik toch nog een beetje het gevoel dat ik daar ben. :-) En als ik dan vanaf mijn plekje naar buiten kijk zie ik sneeuw. Helemaal perfect toch? Nu nog ergens bergen vandaan toveren...

04-01-10

Hahahahaha, Annemarie lijkt wel Pipi Langkous! Kijk die schoenen.... Ik kom niet meer bij, hahahahahahaha. De muts! ;-)

03-01-10

Zag ik gisteren al een heleboel sneeuw op de ramen liggen.. Vandaag ben ik het buiten even wezen bekijken, inderdaad! Een heleboel sneeuw. Maar oh wat prachtig!!! Krijg er alleen nog meer het gevoel van dat ik terug wil naar Oostenrijk!

02-01-10

Noem ik Oostenrijk "groenland" waar het normaal altijd "winter wonderland" is. Nu is het omgekeerd! Komen we thuis, zie ik dit op de ramen liggen... Heel veel sneeuw!

01-01-10

*zucht* Het is over en voorbij.. De tassen zijn weer ingepakt, we gaan weer terug naar Nederland en dat, dat bevalt me HELEMAAL niks! Aangestoken door Annemarie denk ik... :-(

31-12-09

We hebben een nieuw vervoersmiddel! Een echte rugzak waar we prima uitzicht hebben. Leuk he? :-) Annemarie zegt dat we daar nu steeds vaker in vervoerd gaan worden!

30-12-09

Ha!! We zijn bij de Mac in Oostenrijk. Dat betekent Curly Fries! Mjammie.. Dat moet zo vaak mogelijk gegeten worden zegt Annemarie en weten jullie? Daar ben ik het wel mee eens!

Archief


2013
2012
2011
2010
2009

Wil je nou meer van mij weten? Klik hier om Annemarie een mail te versturen.

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed