27-12-11

Pfff... Niet goed dit. Ze hebben natuurlijk gegourmet op de 24e en daar ligt nog zoveel van in de koelkast en er wordt maar niks van opgegeten! Want elke dag gaan ze weer uit eten. Tsja, toch best wel zonde...

26-12-11

Boehoe, ik ben vandaag wel heel verdrietig... Annemarie is zomaar naar onze grote vrienden geweest zonder mij mee te nemen. Daar helpen zelfs geen excuses dat ze van te voren moest werken! Ik vind het maar flauw! Nog gemener is, dat ik nu niet meer de enige ben met een Juzi muts, maar dat zij er nu ook 1 heeft. Ik ben BOOS!

25-12-11

In Salzburg heeft Annemarie een hele mooi muts gekocht/gekregen. Alleen vond ze het jammer dat er een staartje op zat en geen pompoen.. Dus besloot ze alsnog zelf een pompoen te maken. Nou ik weet niet wat er mis is gegaan gisteren. Maar die ligt nu op de vloer als speeltje voor Maus....

24-12-11

Hahahahahaha. Annemarie is braaf geweest.. Ze kreeg zomaar van de Kerstman ook een lekker zakje snoepjes. :-) Daar zal ze vast nog wel van smullen.

23-12-11

Pfoei zeg... net op tijd! Pas vandaag heeft Annemarie onze megaboom versierd. Nouja, hij is wel prachtig geworden. Het gaat tenslotte niet om de grootte...

22-12-11

Het was wel een beetje grijs vandaag. Nouja op deze gouden bol dan na! Maar het was wel super gezellig in Salzburg. Zeker ook op die leuke Christkindlmarkt. :-) Jammer dat het al bijna kerst is.. Anders was ik zeker nog een keer teruggegaan!

21-12-11

Hmmm, stiekem gluurde ik alvast even tussen het papier door. Een heleboel mooie bloemen! Kon ik niet weten dat wij die zouden krijgen! Oeps... Nu heb ik mezelf verraden...

20-12-11

Oeh, maar dat ziet er wel mooi uit voor dit jaar! Een gloedje nieuw pak. Wat heerlijk. :-) En wat mooi! Wow zeg. Zo 1tje zou ik er ook wel willen hebben...

19-12-11

Kijk nou! Dat groeit echt behoorlijk snel! Begin december geplant met nog helemaal niks en nu al zulke grote stelen! Ik ben benieuwd wat eruit gaat komen. :-)

18-12-11

Ineens kwam Annemarie met maffe schoenen en andere spullen thuis... Moet ik toch maar een keer met haar mee gaan om uit te vinden wat ze daar nou mee doet!

17-12-11

Zijn we 2 avonden weg.. Is onze Maus ineens beledigd en gaat ze op haar stoel liggen. Puh. Ik kom er wel bij liggen, want ik vind het maar koud met die sneeuwstorm die om het huis raast! Al is dat wel goed hoor!!

16-12-11

Mensen ik ben gewoon belangrijk! Ik was vanavond schatbewaarder..

Want we waren met een hele ploeg bij die Jungen Zillertaler en toen werd er een pot gemaakt. Zodat er makkelijk drankjes konden worden gekocht. Ik had ook nog het geluk. Ik mocht weer met ze op de foto. Maar Annemarie had het nog beter. Ze kenden haar gewoon. Is dat stoer of is dat stoer???? Want dat betekent namelijk dat ze mij ook kennen!!!

15-12-11

Twee weken inmiddels thuis en eindelijk worden de foto's uitgepakt die er gemaakt zijn op Tenerife. Dat zou ook wel eens tijd worden zeg! :-) Het staat wel leuk vind ik!

14-12-11

Niet heel erg handig. Weinig kaarsjes kopen.. Daarom elke keer maar 3 branden. ;-) Ziet er alsnog gezellig uit en het ruikt ook nog lekker. Mjummie!

13-12-11

Voor het eerst zijn deze schoenen goed getest. Helemaal goed bevonden! :-) Nu mogen ze fijn aan de droger.. Want dan kunnen we ze morgen weer gebruiken.

12-12-11

Omdat Hanny zo liep te zeuren op haar trouwdag... ;-) Krijgt ze alsnog een foto te zien van de krans die Annemarie en Andi aan de deur hebben hangen!

11-12-11

Tsja... Eigenlijk dus wel gewoon 6 dagen te laat.. Maar alsnog hier aangekomen. Nicolo. Oftewel, Sinterklaas! Gelukkig is Annemarie braaf geweest dit jaar, dus kregen wij ook een zakje met snoepjes en nootjes. Nee geen pepernootjes, gewone echte nootjes!

10-12-11

Zo en we beginnen aan het laatste boek! :-) Gaat snel... Eigenlijk.. Gelukkig hebben we nog 2000 nieuwe boeken voor op de e-reader... ;-) Zo komen we de winter wel door!

09-12-11

De alternatieve kerstverlichting van Andi en Annemarie. ;-) Het lijkt niet eens op een kerstster!

08-12-11

Ohhhh... Terwijl wij gisteren in de regen liep, deed Frau Holle haar werk heel goed in Ellmau! Er is toch best wel wat sneeuw gevallen. Daar moeten we van genieten natuurlijk! :-) Trouwens. ;-) Een 30km verderop, lag er veeeeeel minder sneeuw! Juhu, hebben wij mazzel! Vanaf zondag kunnen we skiën.

07-12-11

Vandaag zijn we naar Innsbruck geweest. Wat erg gezellig was! Daar waren we natuurlijk ook weer even bij Ikea. Handige opbergboxjes gekocht. :-) De camera ligt vanaf nu hierin, maar ook wat papieren enzo. Plus alle nieuwe kaarsjes die we gekocht hebben. Gezelligheid!

06-12-11

De eerste cadeautjes heb ik vandaag al uitgedeeld! Namelijk de sneeuw die al de hele dag uit de lucht valt! Hoe gezellig en leuk is dat! :-)

05-12-11

Zo vandaag is dan Sinterklaas.. Maar ik kon niet meer wachten. BOE BOE BOE! Hier is de Kerstkoe! :-D Wat zeggen jullie? Staat me charmant toch?

04-12-11

Maar das nog eens een heel stuk koelkast vol.. Oeps Annemarie, weer teveel ingekocht? Nee hoor zegt ze.. ;-) Dat is voor morgen, dan kunnen we ook nog wat lekkers eten, hihi. Jajaja.. Normaal met gourmet koop je altijd teveel. Niet eruit praten he?

03-12-11

Jaja... Sinterklaas is nog niet geweest in Nederland. Maar die kennen ze hier niet! ;-) Bovendien op de radio al heel veel kerstliedjes. Dus we vonden het wel tijd voor ons kerstdorp! Leuk is het geworden toch?

02-12-11

Het is maar bruin/groen hoor. Officieel zouden vandaag de liften openen voor het skiseizoen. Nou dat hebben ze maar even uitgesteld. ;-)

01-12-11

Dit had Annemarie nog gekocht. Een 'sleeve' voor haar computer! Waarom? Nou, haar laptoptas was te klein, daar kon verder niks bij. En haar rugzak net niet groot genoeg. Dus dan maar zo. Zit haar laptop toch beschermd!

30-11-11

Zo het zit er weer op.. Het is dan ook wel genoeg geweest. Bijna een maand zijn we van huis geweest, morgen gaan we lekker weer terug!

29-11-11

Foei Annemarie toch!!!!!! Het is toch wel te erg voor woorden.... Zo'n rotzooi... Onvoorstelbaar!

28-11-11

Pfff nu al stoffig... Maar het werkt wel! Eindelijk kunnen we boven ook weer goed tv kijken. Das toch wel zo fijn.

27-11-11

Het stormde vandaag! Daarom zijn we maar gaan uitwaaien in Harlingen! Helaas, het water was niet zo hoog en zo wild als we verwachten. Wel was de lucht zo mooi!

26-11-11

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn geweest bij Jan en Hanny! Kijk nou eens wat voor leuks ze hebben gekregen. :-)

25-11-11

Leuk allemaal boeken gekocht! De verschillende verzamelingen van Annemarie zijn weer compleet! :-) Nog even wachten totdat we ze in de kast kunnen zetten.

24-11-11

Mjammie! We hadden al boerenkool gegeten en nu lekkere hutspot! En dat nog wel samen met mijn vriendjes Muis en Knuf. Gezellig dat het was!

23-11-11

Zaterdag al heeft Annemarie een nieuw speeltje gekocht. Nu heeft ze eindelijk de tijd om er eens goed naar te kijken. Help, nog meer van die apparaten in huis. Nu vergeet ze me vast nog vaker...

22-11-11

Gezellig! Annemarie was even wat gaan kopen bij de drogist en ze komt met 2 vriendjes voor me thuis. Giegel en Alf! Daar ga ik vast heel veel plezier mee maken.

21-11-11

Als je oudste nichtje op kamers gaat wonen, dan moet je toch echt wel even op bezoek! Dat gaat nu makkelijk nu we in Nederland zijn natuurlijk. :-) Wat woont ze leuk zeg en wat was het gezellig!

20-11-11

Hoe leuk! Dit hadden we even over het hoofd gezien. Maar natuurlijk! Annemarie haar visitekaartjes zijn gekomen. Ze zien er een beetje flets uit op de foto maar eigenlijk zijn ze gewoon heel erg cool!!

19-11-11

Als afsluiting zijn we gaan eten bij Andre Dokter. Oehhhh wat hebben we daar weer gesmuld zeg... Annemarie zegt uren later nog steeds dat ze bommetje vol zit! Dat is alleen maar goed toch??? :-)

18-11-11

AAaah kijk nou, we zijn 'thuis' maar toch nog op vakantie! Wat goed zeg van Knuf dat ze wist dat we deze bloemen heel veel in het 'wild' hebben gezien op Tenerife! Alsof ze het ruiken kon. Mis ik de vakantie ook niet zo.

17-11-11

Hieperdepiep hoera! Vandaag is Andi jarig. :-) Om dat te vieren gaan we met z'n allen naar het Junglepark. Wat een verschillende beestjes waren daar zeg! Geweldig. Maar ehmmm kan iemand deze vogel terugroepen, want dat vind ik dus echt maar helemaal niks. Annemarieeeeee waarom moest je nou weer perse dat beestje voeren???

16-11-11

Gezellig! Vandaag waren we op de markt. Dat was wel heel erg druk, maar wel heel erg leuk om overheen te lopen. Grappig al die typische marktdingetjes die ze zagen. :-) Wij vonden het in elk geval erg gezellig!

15-11-11

Vandaag zijn we naar het Siam Park geweest. Dat is een heel groot waterpark met onwijs veel mega glijbanen. Wow! Dat was zeker wat zeiden Annemarie en Andi. Gelukkig mocht ik de hele tijd op mijn handdoekje blijven liggen. Want glijbanen en koeien? Nee dat gaat niet helemaal samen!

14-11-11

Ai ai ai, die Annemarie. Ze besloot dat het wel leuk was om een boottochtje te maken. Nou hebben we inderdaad dolfijnen en walvissen gezien in het wild, geweldig! Maar oh oh die zee.. Die was weer zo wild. Dat vond Annemarie haar maag niet zo grappig. ;-) Gelukkig was er een net voor aan de boot en daar heeft ze heerlijk gelegen! Whoehaa.. En ik, ik zat heerlijk op de achtersteven te genieten van al het moois dat we zagen!

13-11-11

Wij zaten in het zuiden van Tenerife, maar vandaag zijn we het noorden gaan verkennen. Oh oh wat een wegen, zo smal.. Zo hebben we ze zelfs in Oostenrijk nog niet vaak gezien. En dan pfoei. Ben ik blij met die reddingsboei. De zee ziet er wel heel erg wild uit hoor hier! Ik blijf lekker zitten waar ik zit, veilig!

12-11-11

Vandaag zijn we naar Los Gigantos gegaan. Een hele indrukwekkende rotspartij! Maar dat kunnen jullie natuurlijk zelf wel zien. :-) Zien jullie al die wolken? Dat was wel een beetje jammer.. Maar nog steeds was het echt wel 26 graden! Best warm voor de winter. Puf puf!

11-11-11

Vandaag zijn we naar de hoofdstad van Tenerife gegaan. Naar Santa Cruz. Tsja wat zal ik eens zeggen? Het zag er allemaal best ok uit! Alleen, er was gezegd dat we hier goed konden shoppen. Viel dat even tegen zeg... Dus ik ben maar gauw bij deze fontein gaan zitten.. Veel beter! Trouwens zien jullie de bergen? Het lijkt wel alsof we thuis zijn!

10-11-11

Oef, die zee is wel wild zeg. Mij niet gezien. Gelukkig mag ik heerlijk bij Annemarie blijven!

09-11-11

Andi is aan het golfen, nou ons niet gezien hoor. Wij gaan wel lekker zonnen, zwemmen en wandelen! Zo kwamen we bij dit leuke strandje aan. :-) Genieten zeg hier op Tenerife!

08-11-11

Daar naar dat topje he? Daar gaan we! En weten jullie? We komen wel op 3.350m! Is dat niet geweldig? 1 ding snap ik echter niet. Tot nu toe ben ik vaker op zo'n hoogte geweest en toen lag er altijd sneeuw. Waar is die nu dan? Gelukkig stonden er bordjes om mij te vertellen dat ik boven wel goed op moet passen, want dit is een vulkaan. Ja die zijn natuurlijk warm... Logisch dat er geen sneeuw ligt!

07-11-11

Hmmm... Wat is dit nou weer? Ik mocht dan gelukkig wel mee in de handbagage, maar ik snap even niet waar we zijn. Ahja, dat is waar ook. Nu Annemarie het zegt. We zijn op vakantie op Tenerife! Maar dit ziet er alvast gewoon goed uit!

06-11-11

Kijk nou! Ik zie daar ineens een heel bekend doek hangen. Dat heeft Annemarie gemaakt, nouja de foto dan! Stoer he? Trouwens... de Hub'n Bub'n waren ook gewoon goed!

05-11-11

Huh? Boven op een berg.. Maar hoe kan dat nou? We hebben toch net 700km gereden en ik zag toch echt een bordje met Nederland? Aaaah wacht! Ik snap het al. We zijn niet in Friesland niet, nee we zijn in Limburg! Ahja. :-) Het hoogste punt van Nederland zien we hier op de foto! Goh wat leuk. :-)

04-11-11

Zeg Annemarie, je zei net wel dat deze tas niet mee mag straks als handbagage... Maar ik mag dat toch wel? Aaaaah toe please!!!

03-11-11

Zucht... Krijgt ze van de skibond een tegoedbon voor een sportzaak... Nouja, we kunnen in elk geval zeggen dat het ook voor het skiën besteed is. Want wat koopt ze weer? Een paar maffe sokken. Die is echt gek hoor, ik vertel het jullie!

02-11-11

Aan de poets vandaag. Dat was toch wel even hoognodig... Gelukkig is het huis niet zo groot en gaat dat allemaal snel! Morgen trouwens de rest... :-p We wilden liever er nog even op uit, hihi. Achja zo komen we er wel.

01-11-11

Een heerlijke herfstwandeling hebben we vandaag gemaakt! We hebben weer een nieuw meer ontdekt. Zeg nou zelf? Dat ziet er toch geweldig uit???:-)

31-10-11

Deze tas wordt opgeruimd! :-) Voorlopig hebben we hem niet meer nodig. :-) Adios!

30-10-11

Soms heeft een mens gewoon dat van die paarse koe nodig! Een stukje en genieten maar.

29-10-11

Dit is Annemarie haar uitzicht als ze werkt. Wel erg mooi he? :-) Ze geniet zo van de herfst! En dat wordt volgende week nog meer, want dan heeft ze eindelijk vakantie!

28-10-11

Handig zegt Annemarie... Elke keer zet ze tegenwoordig de app van RadioNL aan. Stuk makkelijker dan telkens de computer aanzetten! Tsja je moet wat als je schotel niet meer geschikt is voor TV Oranje... :-)

27-10-11

Annemarie heeft haar heerlijke warme sloffen weer uit de kast gehaald! De winter mag van haar echt zo super hard weer komen!

26-10-11

Joehoe, we hebben weer Nederlands leesvoer! Dankjewel Selma voor deze tijdschriften en het boek. :-) Daar vermaken wij ons wel weer even mee!

25-10-11

Annemarie begint alvast een beetje met poetsen thuis. Dan hoeft ze volgende week niet zoveel te doen. :-)

24-10-11

Even Maus pesten. Ze is weer zo opdringerig als het om haar eten gaat. Dat moet afgeremd worden... Dus ga ik ervoor zitten!

23-10-11

Wij gaan skiën, après-skiën. Ohnee dat dan weer niet. Maar wel lekker skiën. :-) En snowboarden.. Annemarie kon niet meer wachten en wilde haar nieuwe board al uitproberen. :-) Geslaagde test! Ze genoot en ik ook!

22-10-11

Er worden tassen gepakt.. Spullen gezocht... Net alsof we op vakantie gaan, maar dat gaan we niet! We gaan iets anders leuks doen. :-)

21-10-11

Ohhh.. Wat mooi! De munt en de aardbeiplant kleuren zo mooi. :-) Echt genieten op het balkon! Zeker als je dan ook nog naar de bergen kunt kijken en daar gewoon een laag sneeuw ziet liggen. Laat die winter nou maar snel komen!!!!!!!

20-10-11

Dit zegt Annemarie is haar favoriete drank op dit moment! Emotion Lemon grass. Een beetje zoals sprite, maar dan een stuk minder zoet. Verfrissend!

19-10-11

Koopt Annemarie voor op het balkon een insecten trekker... Wordt het ineens zo koud dat er überhaupt geen insect meer.. Beetje jammer... Maar goed, het ziet er alsnog vrolijk uit!

18-10-11

We maken het gezellig in de woonkamer! Nu het 's avonds om 7 uur hier al donker is, maken we het in huis gewoon gezellig. :-) Het is dat Annemarie haar tafeltjes nog niet uit Nederland heeft, maar anders was ze ongetwijfeld al bezig haar kerstdorp op te bouwen!

17-10-11

We zijn nog niet helemaal fit, maar de was moet toch gedaan worden.. Zeker deze trui! Want er wordt waarschijnlijk toch nog gewandeld deze week.. Dan is dit vest helemaal fijn!

16-10-11

Brrr.. Wij doen vandaag even helemaal niks anders als op de bank liggen. Ik geloof Annemarie heeft een virusje opgelopen bij de Limburgers vorige week.. Nouja dat zweten we er vandaag wel eventjes uit hoor! ;-)

15-10-11

Gezelligheid in de 2e slaapkamer... :-) Annemarie heeft eindelijk al haar verjaardagskaarten opgehangen. Nu al? Yup... Nu al!

14-10-11

Lekker warm nu hier in de woonkamer! We durfden het eindelijk aan om zelluf fikkie te stoken. Tadaa! :-) Ok, dit is wel heel klein, maar het brandt dan ook al wel 4 uur...

13-10-11

Laat Annemarie niet los in een sportwinkel met uitverkoop want dan komt ze met iets thuis. Ja iets. Gelukkig weet ik in dit geval wat het is... ;-) Een snowboard! Dat kon ze dringend (ahum) gebruiken. ;-) Nouja, het scheelt van de winter wel weer huur en de aankomende winters ook... Dus wat dat betreft!

12-10-11

Was dit nou weer vroeg ik me af? Nou vertelde Annemarie, ze ging soep maken, Nudelsuppe zoals ze dat hier zeggen. Ziet er best lekker uit! Volgens mij heeft het haar goed gesmaakt.

11-10-11

Tsja het weer houdt het weer goed uit... :-) Dus maar genieten op het balkon van de bloemen! Nu kan het tenminste nog... Nouja, ze zeggen toch weer het weekend helemaal zonnig!!! Ook best prettig!!

10-10-11

Ha! Ik heb er weer een vriendje bij. Leuk he? Als je bij deze schoonheid op de buik drukt dan gaan de koeienklokken klingelen. :-) Maarre Annemarie, zij is al heel wat beter voorbereid op de winter.. Ik wil ook skieuhhhh.

09-10-11

Het is weer zondag en dat betekent, lekker uit eten! Vandaag was de chinees aan de beurt en laat je daar nou net een heerlijk koekje krijgen. Dat lust ik ook wel hoor...;-)

08-10-11

Zucht, het houdt niet op bij Annemarie... Ook vandaag weer muziek. Dit keer stonden de Juzi op het programma. Ze zijn en blijven gewoon geweldig!!!! We genoten weer volop.

07-10-11

Zooo wat jullie al zagen, we waren gisteren weer bij muziek.. Maar uiteraard vandaag ook weer! :-) Het is en blijft gewoon geweldig!!! Komt ook zegt Annemarie omdat er zoveel leuke mensen daar zijn.

06-10-11

Wat hebben we het weer gezellig! Ruud is er weer!!! :-) Gezelligheid ten top. Dit keer samen met de Parel Echo. Erg leuk weer.

05-10-11

Gisteren waren we dus op de Gletscher, maar daarvoor waren we nog even in Mayrhofen. Wat een leuk plaatsje zeg! Wij waren helemaal gelukkig toen we de uitrusting voor de tas verder shopten. Namelijk er kwam een heuse echte koebel in koeienkleuren bij!!! :-)

04-10-11

Heel even dacht ik dat het ineens al een winter is.... Maar ik geloof dat ik het toch niet helemaal goed begrepen heb. We waren namelijk op een Gletscher. Deze foto is gemaakt op 2.660m.... ;-) Maar we waren echt wel nog hoger, namelijk op 3.520m!!! Hoe leuk.

03-10-11

Een blad zo groot dat ik er op kan zitten! maar dat is pas leuk. En dat nog wel gewoon in onze woonkamer. Lachuhhhh!

02-10-11

Wie wat bewaart heeft wat zegt Annemarie! Altijd fijn zo'n pastasaus in de vriezer... Makkelijk als je weinig tijd hebt!

01-10-11

Het is weer zaterdag, dus dat betekent in jurk... Wel goed voor haar, dat ze pas om 12.00 uur hoeft te beginnen. Kan ze hem tenminste nog ff strijken, hahahahaha.

30-09-11

Tsja... Moet je Annemarie ook niet naar een tuincentrum laten gaan natuurlijk. Dan komt ze uiteraard thuis met wat plantjes. Deze keer deze soort van heide. Maar verdedigt ze zichzelf.. Deze heeft ze gekocht omdat er daar zoveel diertjes op afkwamen, nu hoopt ze dat dat thuis ook zo is. Afwachten maar!

29-09-11

Wildgroei in huis.. Het kruidje roer mij niet schiet de grond uit! Een echte mooie plant wil het nog niet worden. Nog maar een paar zaadjes erbij planten??? :-)

28-09-11

Annemarie was lui vandaag, maar wilde toch eigenlijk wel wat doen. Dus ze kwam vanochtend met een heel goed idee en ik heb natuurlijk ja gezegd! We zijn nog een keer naar de Chiemsee geweest en hebben daar de grote rondvaart gemaakt. Zalig! 2.5 uur lang op een boot zitten en gewoon genieten. Ohja en natuurlijk zijn we nog in het slot Herrenchiemsee geweest... :-)

27-09-11

Mjammie lekker! Deze salinetti's. Toch wel een standaard onderdeel van de snackkast hier in huis. Gelukkig houden wij er alleen maar van en Andi niet! :-)

26-09-11

Hihi, Andi en Annemarie zijn wel lui hoor.. Ze hadden weer eens geen zin in koken. ;-) De grote M werd even bezocht, hihi.

25-09-11

Ik doe gewoon net als Maus! Ik wil ook alleen nog maar bij Annemarie liggen als de oranje deken er ligt. Anders kom ik echt niet meer hoor!

24-09-11

Zucht, steun... Die Annemarie.. Die vindt dit maar helemaal niks op de zaterdag. De was.. Maar soms he? Moet dat... :-p Puh!

23-09-11

Zelfs in het buitenland weten ze je te vinden zegt Annemarie. Nu moet ze heel hard op zoek naar haar gegevens over 2010... Waar oh waar zijn die?... ;-)

22-09-11

Wel potverdorie.... Dit slaat echt nergens op. Wat doe ik nou weer in deze tas? Zucht.. Laat me eruit!!! Ik ben geen zeekoe. Ik wil niet onderwater. ANNEMARIE! En wel nu laat je me eruit!!!

21-09-11

Ehmm, ik had toch al een hoed? Ja dat klopt zegt Annemarie. Deze is ook helemaal niet voor mij... Maar voor de camera. Oeps, hoe dom kan ik zijn. Dat ik dat nou niet zie... ;-)

20-09-11

Precies 2 maanden na haar verjaardag begint Annemarie aan haar verjaardagscadeautje te eten. Mjam, ik heb stiekem ook even een likje genomen en dat smaakt echt zooooo lekker!! :-) Daar lust ik nog wel meer likjes van.

19-09-11

Ahum... Wat is dit ineens, waar zijn mijn groene weides?? Niet hier in elk geval... Op zich wel erg vroeg deze sneeuwval. Maar het schijnt alsnog zo'n 3x per 100 jaar voor te komen! Maf.. Eigenlijk vind ik dit ook wel heel erg leuk. ;-)

18-09-11

Annemarie heeft weer wat besteld en nu zegt ze dat ik maar alvast op wacht moet gaan zitten... Zucht.. Mooie is ze ook! :-) Nouja het is weer wat voor de camera... Eigenlijk voor haar oude camera. Een onderwaterhoes. :-) Voor op vakantie zegt ze. Nou ik vind het prima, zolang ik maar niet onder wat op de foto hoef!

17-09-11

Vandaag zijn we op verjaardag geweest en van de jarige job kreeg Annemarie een boekje om wat leuks/liefs/bijzonders in te schrijven. Oei daar moet zijn, moeten wij, nog wel even goed over nadenken hoor!!!

16-09-11

Oeps.. Maus is niet echt blij met Annemarie vandaag. Flits, flits, flits... Ze is haar nieuwe lens aan het testen en vond Maus daarvoor wel geschikt. Flits ze flitst nog maar even door.

15-09-11

Kijk dan hoe leuk de tafel buiten geworden is.. Eigenlijk te leuk voor buiten. Dus als het straks echt kouder wordt, moet dit maar ergens leuk binnen komen te staan. Maar waar is dan weer de vraag?

14-09-11

Ehmm, is dit een statement naar Hanny? In elk geval is Annemarie op de tour van gebreide dingen.. Een vest, een trui en een t-shirt. Wel heel erg leuk allemaal. :-)

13-09-11

Pffff, wat was dat weer klimmen vandaag... Naar de Gampenkogel. Niet gepland, maar wel erg leuk natuurlijk! Eigenlijk wilden we lekker een beetje rondlopen, maar ineens, was de weg afgesloten, terug wilden we niet.. Dus zijn we maar naar boven gegaan... ;-) Trouwens die bergen daar op de achtergrond. Juist der Wilder Kaiser!

12-09-11

Aaah kijk nou! Wat een schatjes. :-) Vooral die kleine. Mijn soortgenoten!

11-09-11

Ja hoor, daar waren we alweer! De Jungen Zillertaler, geweldig. Leuk, we hebben weer genoten. :-) Het was alleen te warm om lekker gek te doen, hihi.

10-09-11

Ja leuk!!! We gaan zo film kijken. :-) Mamma Mia... Die hebben we nog nooit gezien.

09-09-11

Ehmm... Buiten is het 28 graad en wat vind ik op het balkon? Ergens klopt er hier iets niet... ;-) Naja... Eigenlijk he? mag van mij de herfst ook wel komen!

08-09-11

Is het al vrijdag vroeg Annemarie zich vanochtend af toen ze haar pakketje bij de post zag zitten. Nou nee dus... Maar hij was er al wel, haar nieuwe voorzetlens. :-) Nu nog een keer vrij hebben overdag als het zonnetje schijnt en dan maar proberen... :-)

07-09-11

Vandaag hadden Andi en Annemarie geen zin om te wandelen, dus wat zijn ze gaan doen. Juist wandelen.. Maar dat noemen ze dan anders, namelijk shoppen. Waar ze mee thuiskwamen? Nou veel te veel.. Maar onder andere dit handige ding voor Annemarie haar deel van de klerenkast. Ze koopt geloof ik een beetje teveel...

06-09-11

Wow!!! Waar ik vandaag dan weer geweest ben... Herkennen jullie dit? Nouja... Snap het wel hoor als jullie het niet weten. Tenslotte ziet dat er in de winter heel anders uit. Dit is de beruchte Streif! Wat de Streif? Ja... De Streif! Die hele beruchte afdaling in het worldcupcircuit.. De Hahnenkamm! En daar was ik boven. Hoe cool is dat. (h)

In de eerste 160m bereiken de skiërs dan al een snelheid van 100kmh... Vervolgens komt de beruchte Mausefalle... Een hellingspercentage van 85% en de verste sprong die ze daar maken is zo'n 80m... Onvoorstelbaar!! Nu hoop ik maar dat ik met Annemarie daar niet ga skiën... Dat is denk ik niet goed voor mijn koeienpootjes.

05-09-11

Wat ik daar tussen mijn handen heb, is het nieuwe polsbandje van de camera van Annemarie! Leuk he? Heeft ze helemaal zelf gemaakt en is niet zo saai als de standaard grijze band! :-)

04-09-11

Zien jullie die hoge berg daar aan de overkant? Daar vanaf die top daar komen we vandaan.. Ik vond dat ik wel een pauze had verdiend bij mijn vriendjes. :-) Tenslotte hadden we nog ruim 1.5 tot 2 uur voor de boeg...

03-09-11

Eindelijk na haar avontuur van 2 weken geleden durft Maus weer op het balkon te zitten... ;-) Gelukkig maar voor haar, het is er wel zo leuk!

02-09-11

Vandaag zijn we het Kaiserbachtal in geweest. Erg leuk! Daar zijn we daarna een stukje gaan klimmen. Weten jullie naar welke berg ik hier kijk? Inderdaad.. Naar de Wilder Kaiser, maar dan aan de achterkant!

01-09-11

Wat was het weer gezellig bij de Die Jungen Zillertaler! Ze kennen ons inmiddels... :-) Nouja Annemarie dan. Als die hollandse met die koe! Wel leuk. Heb weer zin in een volgende keer! Wie weet mag ik dan weer op het podium.

31-08-11

Ze hebben weer wat nieuws hoor... 2 Grote staanders waarin ze een vuurtje kunnen stoken. Voor op zomeravonden als het zo gezellig is om buiten te zitten. Ehh juist ja. Maar het is nu al bijna september. Nouja volgend jaar dan maar. Trouwens of gewoon van de winter binnen natuurlijk!

30-08-11

*Zucht.*... Camera nummer 4 in huis. Wanneer zou ze ophouden met camera's kopen? Nouja hopelijk nu, want nu is ze tevreden hoor... :-) Nouja nog niet helemaal, een nieuwe accu wil ze nog en een voorzetlens. Maar dan, zegt ze, koopt ze voorlopig niks meer. JAJA! Eerst zien dan geloven... *Zucht*

29-08-11

Kijk dit is hem dan!!! Mijn nieuwe broche voor op mijn hoed. Is hij niet stoer???

28-08-11

Zien jullie dat nieuwe veertje op mijn hoed? Nee, niet zo goed he? Dat is dan wel weer jammer. Die heeft Annemarie voor mij gekocht, vandaag op de Hartkaiser.. Komt nog wel een keer beter in beeld! Wat we nog wel zagen was deze stier. Lief is hij he? Ik mocht er helaas van Annemarie niet al te dicht bij komen...

27-08-11

Ehhh Annemari, wat voor bier drink jij daar nou? Nou antwoordde ze, dat is speciaal Paus-bier... Gekregen van een gast uit het hotel. Ik drink het niet omdat het Paus-bier is, nee ik drink het op de afkoeling! Zalig, nog maar 11 graden. :-)

26-08-11

Pfff.. Wat is het nog warm. Om 8 uur 's avonds nog steeds 28 graden... En dan binnen ook nog eens bijna 27. Veel te warm zegt Annemarie. Laat die sneeuw maar komen. ;-) (is ook de voorspelling voor morgen op 1600m...)

25-08-11

Weer eens wat anders als de Hintersteinersee. We zijn gaan zwemmen bij de Schwarzsee. Met ook daar op de achtergrond de Wilder Kaiser.. Nouja wel iets verder weg natuurlijk.

24-08-11

Lekker... Salmiaksnoepjes.. Niet teveel van eten zegt Annemarie, anders word je misselijk!

23-08-11

Kijk daarom wilde ik ook zo graag naar Nederland. Vanwege mijn vriendinnetje Knuf! Het was gezellig. :-)

22-08-11

Nadat we op hele waardige wijze afscheid hadden genomen van de oom van Annemarie zijn we nog even bij Lauwersoog gaan kijken.

21-08-11

En dan sta je ineens in Nederland... Bij de RadioNL zomertoer! Gezelligheid ten top. Goed idee van Annemarie om al zaterdagavond te gaan rijden.. Zo konden we hier bij zijn! Leuke ontmoetingen gehad... :-)

20-08-11

Ho stop.. Ik wil ook mee! Dus ik ga maar alvast in de tas zitten. Ik wil weer naar Nederland!

19-08-11

Annemarie kan er maar niet ophouden.. kijken naar deze planten. Ze doen het zo goed en ze is er zo blij mee. Zucht... Kunnen we niet gewoon lekker naar buiten ofzo gaan?

18-08-11

We hebben ineens heel erg veel kattenstrooi in huis... Een vriendin van Andi heeft haar katten weggedaan en nou hebben wij haar kattenbakstrooisel gekregen!

17-08-11

Ohhhhh, leuk hoor al die boten! Wij gingen er ook op 1tje varen. Helaas maar heel kort, maar wel heel erg leuk! We waren namelijk bij de Chiemsee. :-)

16-08-11

Gaan we naar een dierentuin.. Wat zien we daar? Juist ja! Een gans met een heleboel schattige kleintjes. Daar moest ik toch echt even mee op de foto!

15-08-11

Vandaag toch zoiets leuks gedaan! Ben samen met Annemarie naar het bloemencorso in Kirchberg geweest. Eerst al een verrassing met bovenstaande koe. Maar toen werd het nog vele malen leuker! Echte ossen liepen mee. Wow, die zijn wel een beetje groter als dat ik ben... Men had dan ook aardig wat problemen om de ossen in bedwang te houden, hihi... :-) Ben ik toch een stuk makkelijker!

14-08-11

Mmm.. Deze bloemetjes vreten veel energie van de plant. Al het 2e jaar achteraan als ze gaan bloeien worden alle blaadjes geel.

13-08-11

Ai.. Dat vond ik even niet zo grappig.. De rand van mijn hoed liet los. Gelukkig hadden we nog superlijm in huis! Nu is de rand weer helemaal goed vast!

12-08-11

Joehoe! En weer schijnt het zonnetje. De Kaiser laat zich vanaf het balkon van zijn mooiste kant zien. :-) Oh oh wat genieten wij! Na een aantal dagen eindelijk weer een aantal dagen mooi weer. :-)

11-08-11

Mmm... Verdacht! Ineens na een dagje aan dat meer... STaat er een tas in de hal. Wat zou daarin zitten. Ik heb Annemarie even gevraagd. ;-) En ze fluisterde mij in het oor dat ze daar bij dat meer een winkel hadden met kerstdorpjes... ;-) Kunnen jullie al raden wat hierin zit?

10-08-11

Aaaah wat mooi! We hebben weer een nieuw meer ontdekt! :-) Namelijk de Wolfgangsee... Helaas vertrokken we een beetje laat waardoor we niet met het stoomtreintje konden, maar dat gaan we nog wel een keer doen. Nu genoten we gewoon vanaf de wal.

09-08-11

Oeps... ;-) Die ligt er ook al bijna een week.. Wordt wel weer tijd om te strijken volgens mij!

08-08-11

Hahaha alle koeien zitten tegenwoordig aan het water! :-) De kinderkamer wordt steeds leuker.. (neehee, nu niet denken dat er een kind op komst is, zo wordt dat hier in Oostenrijk gewoon genoemd!)

07-08-11

Ai.. Dat drukke schema breekt zich even op aan de plantjes... Iets te weinig water gehad. Hopelijk blijven er wel van die leuke bloemetjes komen!

06-08-11

Heel handig hebben die mensen dat weer gedaan... Nadat de was uit de wasmachine is gekomen en daarna opgevouwen blijven er een paar sokken over... ;-) Waar zijn de anderen? :-D Dat is dan weer even de vraag...

05-08-11

Het kruidje-roer-mij-niet gaat dus niet zo goed... De olifantenpoot van Opa daarentegen weer wel! 2 Nieuwe bladeren komen op. Ohhh daar zijn we wel heel erg blij mee hoor!!! :-) Trouwens ook die andere die er staat. De Jatropha... Komen ook 5 nieuwe bladeren aan! Leuk, leuk, leuk!

04-08-11

Hmmm.... Door alle drukte is Annemarie vergeten het kruidje roer mij niet water te geven. Die heeft dus prompt heel veel van zijn blaadjes laten vallen. Jammer! De kroon gaat gelukkig nog wel goed!

03-08-11

Oops, de kauwgomballen gaan wel heel snel op het werk nu deze week! Nou, dan kopen we toch gewoon een nieuw pak. :-)

02-08-11

Ruud bleef in elke bar maar vragen of ze Zirbenschnaps hadden.. Nee dus.. Helaas!! Maar nu kwam Annemarie dat toevallig tegen. Dus als hij in oktober weer komt, dan drinken we een glaasje en de rest mag hij dan meenemen. ;-)

01-08-11

Wat een leuke doosjes hebben we gevonden zeg! Die staan natuurlijk ook gewoon in de kast. Lekker vrolijk, net zoals onze auto.

31-07-11

Lekker zwemmen samen met Ruud en Harold! Wat hebben wij genoten zeg. :-) Heerlijk 4 uurtjes dobberen en glijden.... ;-)

30-07-11

Pfff, dat gaat wel heel erg snel hoor!! :-) Ineens staat er een huis.. Nouja gelukkig hebben we er niet zoveel last van!

29-07-11

Ohhh lekker! Van Pascal en Toet nog voor Annemarie haar verjaardag gekregen, koeienkoppen. Smullen! :-)

28-07-11

Gezellig! Toet en Pas zijn er! We moesten natuurlijk gelijk Toet laten zien waar de Mex is...

27-07-11

Hellup.. het is zo diep onder mijn voeten. Het lijkt net alsof ik helemaal vrij hang. Gelukkig is het niet zo en haal ik een grapje met jullie uit... Pfoe! Gelukkig lag er wel glas, zo kon ik goed naar beneden kijken!

26-07-11

Hahaha... Alweer die Ruud! Die blijf je ook tegenkomen... ;-) Zolang het maar gezellig is zegt Annemarie dan! Nouja, dat was het zeker!

25-07-11

Kijk eens van wie ik de bus vond! De enige echte buschauffeur! LEUKKKKK, daar moest ik even goed naar kijken!

24-07-11

Vrijdag bij die Jungen Zillertaler, gisteren bij Zillertal Power en vandaag bij de Hub'n Bub'n. Het kan niet op! Wat wel grappig is trouwens...Ruud wilde perse dat ik bij hem kwam zitten. Zo had ik wel het beste zicht!

23-07-11

BRRRR 9 graden... Regen en geen berg te zien. Het is zomer!

22-07-11

Waaah! En een mooie hoed gekregen en op de foto met die Jungen Zillertaler. Geweldige avond gehad. :-) Echt zoooooooo super!

21-07-11

Vandaag zijn we met z'n allen naar de vesting in Kufstein geweest! We hadden hem al heel erg vaak zien liggen.. Maar nog nooit boven geweest. Zonde! Gelukkig hebben we dat nu na gehaald! :-) Echt een bezoekje waard!

20-07-11

Happy Birthday to Annemarie, lalalala! Ze is lekker verwend. :-) En ze is happy, een kwart eeuw oud! :-) Leuk!!!

19-07-11

Kijk daarom waren we in Rosenheim! Nieuwe boxjes kopen voor de kast die uit Nederland is gekomen vandaag!! :-) Staat leuk toch?

18-07-11

Shoppen in Rosenheim! Wel heel erg leuk. :-) We moesten er gewoon ff uit.. Even wat anders zien. :-) Dat heb je soms he?

17-07-11

Afwachten.... Bijna komt ons nieuwe tv kastje!! Eindelijk kunnen we dan in de slaapkamer ook NL tv kijken. :-) Lekker in slaap vallen! Joechee!!!

16-07-11

Aaaah... Annemarie! Had je nog niet genoeg jassen?? Zucht.. Alweer 1 erbij.. Een knaloranje deze keer! Nouja wel leuk. :-)

15-07-11

Voor 1 euro zagen wij deze leuke kaarsjes! Staat gezellig toch op het balkon?? :-) Nu nog even hopen op mooi weer... Dan kunne we tenminste weer buiten zitten. Tot nu toe hebben we van de 70 zomerdagen, alweer op 57 regen gehad! :-D ;-)

14-07-11

Hehe, eindelijk de andere camera is uit het stof! Maar dat leverde wel even problemen op.. Windows 7 wil de software niet installeren. Ehmm juist? En toen.. Gelukkig had Andi nog een kaartreader. :-) Opgelost! Nu nog uitzoeken...

13-07-11

Mmm, de Hechtsee, daar waren we nog nooit geweest! Maar nu dus wel. :-) Jammer dat het zo vochtig was in de lucht, nu konden we de Kaiser niet zo mooi zien!! Nouja, reden te meer om nog een keer te gaan, het is ja maar 20 min rijden!

12-07-11

Groeien dat ze doet! Wow! Echt ongelooflijk. Wie? Nou onze Suzanne natuurlijk!

11-07-11

Sexy... Het was zo warm, dat Annemarie maar een 2e Lederhose gekocht heeft. Wel heel erg kort! :-)

10-07-11

Mmm, het was te verwachten. Zo warm, zo drukkend vandaag! Dat er wel onweer moest komen... Het koelde ineens af van 29 graden op 17 graden. Genoeg om te genieten en alle ramen en deuren wijd open te zetten!

09-07-11

Gemeen... Krijgt Annemarie 2 rode rozen (illegaal geplukt) laat ze ze verdorren...

08-07-11

Eigenlijk was ze op zoek naar een nieuwe blouse... Komt ze thuis met een kauwgomballenautomaat... ;-) Maf mens! Nouja wel heel erg leuk voor op het werk. Zo had ze het ook bedacht!

07-07-11

Hmmm.. Annemarie vindt dit niet grappig... Bedoeld was rood-wit-rood.. A la de Oostenrijkse vlag. Eerst was het groen, wit, rood... En nu is het alleen maar rood. Ergens gaat iets niet helemaal samen...

06-07-11

Wow!! Waar we vandaag waren, echt geweldig. :-) De stuwmeren van Kaprun. Zo indrukwekkend... Wow!!! :-)

05-07-11

Au! Niet heel handig dat de duim van Annemarie dubbel geklapt is... Hij is een beetje blauw en dik. Dus maar even intapen voordat het erger wordt. :-)

04-07-11

We zijn zo tussendoor heel erg veel aan het lezen. Deze boeken maar toch niet deze boeken... ;-) Wel de tekst, maar dan in digitale vorm! Wel zo makkelijk!!!

03-07-11

Lopen we door Ellmau, zien we ineens een hele grote poster van Annemarie haar werk hangen! Grappig. :-)

02-07-11

Mmmm, overdag kunnen we het dan eigenlijk niet zien, maar!!! 's Avonds wel weer de Avondetappe. Daar verheugt Annemarie zich echt al heel erg op. :-) Toch wel iets wat we vorige zomer hebben gemist. Nu zijn we weer paraat!!!

01-07-11

Jeuj! Eindelijk gaat het kruidje roer mij niet goed. Zonnig plekje en hoppa die groeit wel! Nu de rest ook nog. :-)

30-06-11

Ohhh, eindelijk is Annemarie nu echt compleet! Met dit echte trachtenblousje!

29-06-11

Vandaag was het alweer zo warm, maar we wilden vandaag niet zwemmen.. Gewoon niks eigenlijk, maarja dat is ook zo zonde! Dus zijn we naar de Thiersee gereden waar we een rondje gewandeld hebben. Ook een prachtig stukje Oostenrijk. Wow. :-)

28-06-11

Mmmm.... Op een zomerse dag heerlijk vrij hebben! Wat hebben wij dit toch gemist. Voor het eerst in 2 jaar zijn we weer bij de Hintersteinersee geweest om te zwemmen.. Ja dat heb ik gemist! Drankje erbij, handdoekje... KLAAAR!!

27-06-11

Oehh, alweer zo'n heerlijke avond! 's Avonds om 9 uur nog 21 graden buiten.. Zo mogen er meer dagen komen en volgens het geloof gebeurt dat ook! Vandaag was het Siebenschläfer.. Zoals het weer vandaag is, is het de aankomende 7 weken!

26-06-11

Heerlijk dat zomerse weer! Lekker lang op het balkon zitten, gewoon genieten. :-) Toch jammer dat de andere kant van het dal meer zon heeft....

25-06-11

Annemarie denkt zo dat als het nu warmer wordt.. Het tijd is om zonder rugzak te gaan wandelen. Maarja ze wil met de groep toch wel EHBO mee.. Dus een kleine gekocht, die ze aan haar riem kan hangen! Heel erg handig!! :-D

24-06-11

Mmmm, nog even en we hebben thuis weer verse dropthee! Nog even door laten groeien.

23-06-11

Kusje!!! :-) Hoe lief zijn wij samen?

22-06-11

Het was zo'n mooie dag vandaag... Lekker warm, te warm eigenlijk en dan ineens. Boem, baf, donker.. En dat nog wel om 9 uur. Het zou nu nog licht moeten zijn! Tjonge...

21-06-11

Ai... Nu is de winter al heel lang voorbij... Is eindelijk de winterjas gewassen, hangt ie nog steeds op. Ook alweer 2 weken. Dat mag ook opgeruimd worden???

20-06-11

Vandaag zijn we naar Bad Gastein geweest. Een spookdorpje, je kon heel duidelijk zien dat er vroeger heel veel toerisme moet zijn geweest. Maar nu... Pfff! De waterval midden in het dorp was geweldig! Wij zijn vervolgens doorgereden naar de Kitzlochklamm, de mooiste klamm die ik ooit gezien heb! Maar dat kunnen jullie binnenkort bij Annemarie zien!

19-06-11

Vroeg thuis vandaag! Dat vindt Maus wel heel erg leuk volgens mij. Gelijk wilde ze samen met mij spelen!! :-)

18-06-11

Ai, dit is wel balen.. De schilderijen lopen een beetje uit. Toch niet zo watervast als dat werd beloofd. Nouja.. :-) Ze waren dan ook maar 10 euro!

17-06-11

Zelfs als het slechter weer is, is het gewoon heel erg fijn om van het uitzicht te genieten!

16-06-11

Kijk nou hoe mooi deze lavendel het doet op het balkon! :-) Dankbaar.. Waarvoor? Dat hij regelmatig droog stond. Maar nu met een onderschotel gaat het een stuk beter! :-)

15-06-11

Zo, we hebben een spulletje gekocht tegen luizen.. Die moeten we niet hoor! Want stel dat ze mijn drop of munt opeten.. Niet de bedoeling! Die lusten wij veel te graag.

14-06-11

Hellbrunn, wij waren er nog nooit geweest! Maar oh zo gaaf deze dierentuin. Echt voor de rots. Wow! :-)

13-06-11

Een pot thee en de bank. Meer hadden wij vanochtend en vanmiddag niet nodig! Even heerlijk relaxen. :-)

12-06-11

Ai ongelooflijk balen... In de curry plant zitten luizen... Als de winkels open zijn toch maar even iets gaan halen, want om die planten nou weg te gooien? Dat vinden we eigenlijk ook wel zonde! Of lieveheersbeestjes gaan zoeken.. ;-)

11-06-11

Kijk nou zeg!!! Wij komen thuis van het werk.. En ineens tadaa! Ziet ons balkon er een stuk leuker uit! :-) Helemaal leuk. Ok, Annemarie wist dit natuurlijk wel, die heeft dit mede uitgezocht.. Mij niks vertellen he??... Mensen!

10-06-11

Nieuwe aarde, een lichtere plek.. Hopen maar dat deze plant er boven op komt!!! Er zit in elk geval een nieuwe spruit... Ik hoop het zo!

09-06-11

Pffff.. Die Annemarie.. Zou ze alleen wat ondergoed gaan halen en er gewoon even lekker uit zijn... Komt ze met tassen vol weer naar huis. Wat moet je daar nou mee? Goedkoop zegt ze dan. Nouja.. Voor 110 euro dit alles bij elkaar? Ok, dan kan het nog? Weten wat het is.. Kijk maar hieronder!

van links naar rechts in rijen...
Pinguin pyama
Blauwe trui met bloemen
Oordopjes
Blauwe trui met kat
Rode blouse
Kikker t-shirt
Regen-poncho
Groene broek
Spijkerbroek
Groene korte broek
4 Paar apensokken
Zwarte schoenen
10 paar witte & zwarte sokken
Geel topje
Blauw topje.

Dan valt dat eigenlijk toch wel mee of niet??????

08-06-11

Wat is de Kaiser toch imposant he? Ik kon het niet laten om even een beetje te klimmen zodat ik nog een beter uitzicht had. Echt wel genieten! :-) Maarja die wolken ervoor. We zeiden al gekscherend, iemand had bouwmateriaal nodig daarom is de top al weg! ;-)

07-06-11

Tsja... Die EHEC bacterie? Wat moet je daar nou mee dan? Negeren of toch gewoon komkommers eten? Wij zijn in elk geval maar aan het kweken geslagen, mochten er geen komkommers meer zijn dan kunnen wij die hopelijk straks nog wel eten van eigen balkon!

06-06-11

Huh? Wat is dit nou als je wakker wordt... Ineens ziet het buurhuis er zo uit! Das apart.. En wat een lawaai, pff.. Dat ze maar snel mogen ophouden. Ze zijn namelijk al het hout aan het zandstralen, zodat het lichter wordt.. Het eindresultaat is prachtig, maar toch. Dat geluid! Zeker met mooi weer heel erg irritant.

05-06-11

Mmmmm, lekker! De eerste aardbei van eigen balkon! Oh wat smaakt deze lekker zeg... :-) Daar kan geen winkel aardbei tegenop. Nu hopen dat er nog vele zullen volgen!

04-06-11

Ai, hier baalt Annemarie toch wel heel erg van en ze heeft geen idee wat ze moet doen.. De plant die ze na Opa zijn dood heeft gekregen doet het voor geen meter. Sterft alleen maar af. Misschien dan toch maar eens nieuwe aarde geven? Ze heeft echt geen idee wat anders... :-(

03-06-11

Droge huid, dus maar even wat lekkere douchegel gekocht! Gelukkig kennen ze die hier in Oostenrijk ook!

02-06-11

Zo! Dat ligt daar goed op de leuning.. Nu Annemarie er nog bij, wij zijn compleet voor vandaag! (totdat we toch ineens weggingen... :-()

01-06-11

Woei! Stofzuigen wordt nu leuk!! :-) We hebben een turbo ding gekocht. Grappig zeg. Alleen die kleur? Pff.. Paars niet zo grappig!

31-05-11

Nu Annemarie haar computer weer terug is, begon ze zich te ergeren aan haar muis. Nouja gestolen muis eigenlijk.. Hanny vond toen ter tijd dat hij niet meer werkte, maar hij deed het nog prima. Trouwens doet het nog steeds prima. Echter.. Dat bakbeest van Annemarie is zo groot dat hij precies op haar tafeltje pas. Probleem.. Want de ontvanger was redelijk groot en stak uit. Gevaarlijk! Dus nu maar 1tje gekocht die Hanny vast heel mooi vindt... ;-) Maar nee, deze gaat niet kapot. :-p

30-05-11

Joepie! Eindelijk tv in de slaapkamer.. Dus lekker op bed in slaap vallen terwijl we tv kijken.. Jammer dat we daar nog geen NL kaart hebben. 1tje erbij kost maar 1,50 per maand. Moet kunnen toch? Ontvanger hebben we ook al gezien.. Nog ff wachten totdat de taxi uit NL bijna gaat komen, en dan bestellen. Ach, duitse tv nu, moet kunnen! ;-)

29-05-11

Mmm.. Het was nog wel even flink fris buiten zo om een uur of 12.. Dus ik ben nog maar even naast Maus binnen in het zonnetje gaan liggen. Annemarie? Oh die zat allang met een deken buiten... Ik lag hier veels te goed!

28-05-11

Het ruikt hier zo lekker tussen de plantjes. Namelijk naar curry/kerrie. En dan die leuke bloemetjes.. Ja optimaal. Ik blijf hier nog even genieten van het zonnetje...

27-05-11

Ook konijntjes kunnen zich wel vergissen.. Want kijk maar.. Ook de rozen die Knuf laat zien, zijn hier gewoon te koop hoor! Dus ook wij genieten... :-)

Mooi toch? Deze staan trouwens op het werk van Annemarie. Maarrr!! Nog veel beter, je ziet ze hier overal in de tuinen staat. Nog vele malen mooier. Dus je hoeft ze niet te kopen hoor Knuf!

26-05-11

Brrr, Annemarie haal me hier snel vandaan, want straks vliegt deze bezem er zo vandoor! Dat wil ik niet hoor, ik wil bij jou blijven. Dus alsjeblieft???

25-05-11

Na het werk is Annemarie nog even heel druk geweest... Inkopen gedaan en nieuwe bakken gekocht zodat de kweekplantjes naar buiten konden. Ziet er wel weer leuk uit. lekker overdag in het zonnetje! Nu hopen dat ze heel snel groter gaan groeien, staat het nog leuker! We zijn echter wel benieuwd wat er allemaal uitkomt.. Want waren het nou tomaten, paprika en komkommer? Of toch niet alle 3.. Mmm.... ;-)

24-05-11

Vandaag zijn we voor het werk van Annemarie naar de Hintersteinersee gewandeld. Leuk, leuk, leuk! Gelukkig mocht ik weer in de rugzak mee. Want mijn pootjes dragen dat niet zover..

23-05-11

Haha, ik kreeg zomaar een kusjes! Leuk he?

22-05-11

Wat was ik vandaag blij dat ik in de rugzak mee mocht! Want oh wat gingen we ver lopen vandaag.. Maar toen we eenmaal boven waren, snapte ik wel dat Annemarie daarheen wilde lopen. Ziet het er niet geweldig uit??? We zijn daarna nog iets verder geklommen, hebben wat gegeten en toen snel weer naar beneden! Net op tijd waren we thuis want toen begon het te onweren.. Brrr moet je toch niet aan denken dat je dan nog in de bergen bent.

21-05-11

Dit wilde ik jullie nog laten zien. We hebben nu ook de favoriete plant van Hanny op het balkon! Namelijk de Suzanne-met-de-mooie-ogen!

20-05-11

Zo! Andi is weer aan het werk, dus maken we een beetje licht in de duisternis! Hoppa.. Is toch veel leuker overdag. Maakt het uit dat ze naar binnen kunnen kijken. ;-)

19-05-11

Kijk nou zeg... De aarbeitjes zijn alweer bijna rijp.. Nog even geduld en dan mogen we smikkelen.. Ik verheug me er al zo op. Houden jullie vast het servet vast? Want ik word vast helemaal rood!

18-05-11

Van Hanny en Jan hadden we voor op het balkon een Margriet gekregen, maarja daar brak een steeltje af. Die heeft een tijdje in een vaasje gestaan. Maar nu eens kijken of we er een groter plantje van kunnen maken! ;-)

17-05-11

Zelf champignons kweken.. En oh wat zijn ze lekker! Dit is al de tweede portie die eraan komt. Even afwachten hoe ver ze nog gaan groeien, want die mega's van de vorige keer waren super lekker!

16-05-11

Ikea.. kom dichterbij. Nou ik vond het al dichtbij genoeg? Wat zeggen jullie??? Maar wel goed ingeslagen! Het ziet er thuis weer een stuk netter uit.

15-05-11

Naja zeg... Wil ik ook wat eten, word ik gewoon weggedrongen bij de etensbak. Maus is niet eerlijk!!! Ik heb ook honger.

14-05-11

Vandaag de thermometer opgehangen die we aan het Gardameer hebben gekocht. Wel leuk toch een Koe die laat zien hoe warm het is? Nouja op dit moment kun je beter zeggen hoe koud... Want zoals jullie zien, het vriest bijna. BRRRR!

13-05-11

Thuis had Annemarie nog een extra dagje vrij en zijn we gaan inkopen voor het balkon. Ze heeft mij wel verboden om te snoepen van al dat lekkers. Zucht, daar zal ik me dan maar aan houden!

12-05-11

Als je dan zo dicht in de buurt bent vonden Andi en Annemarie dan moet je wel even in Verona gaan kijken. Maar pfff, dat is toch veel te warm voor koetjes? Maar even uitpuffen op een terrasje met uitzicht op de Arena. Wel even gebedeld zodat we daarna weer terug konden naar het Gardameer, veels te warm dit! Daar nog even lekker in het zonnetje gezeten (in de wind) en vervolgens weer terug naar huis gereden... Bye bye mini-vakantie!

11-05-11

En nog een keer zo'n mooi uitzicht. Vandaag de andere kant van het meer bekeken. Tsja die van de eerste dag was wel in zijn geheel mooier, maar ook dit had wel zijn charme hoor! Ik vind het nog steeds geweldig.

10-05-11

Gut, waren we gister nog in de bergen.. Zitten we vandaag ineens aan een heel groot meer! Maar oh wat mooi en wat lekker warm zeg... :-) We zijn namelijk bij het Gardameer in Italië. Ik geniet met volle teugen!

09-05-11

Een wandeling met een gids die zelf die route ook nog nooit is gelopen, kan dat goed gaan? We zijn in elk geval weer teruggekomen bij het hotel... Waarbij ik op de terugweg ook nog even mocht grazen!

Achja en die gids? Dat was Annemarie! Grappig he?

08-05-11

Een avondje gezellig op de bank. Annemarie eindelijk mijn website weer bijwerken en Andi lekker tv kijken. Zalig! Maar wij gaan wel zo naar de slaapkamer om wat eigen programma's te kijken hoor... ;-)

07-05-11

Al eerder deze week gekregen maar zo druk gehad dat ik dit nog niet eens kon laten zien! Annemarie had bij Tes ooit een memobord gezien en dat vond ze wel heel erg cool! Muis had al beloofd dat Tes dat wel voor Annemarie wilde maken.. En zo doende! Maar dat was niet alles.. Want Annemarie kreeg ook deze geweldige tas en klein tasje. Dat tasje daar past precies haar camera in en die grote, die is gewoon heel erg stoer!!!

06-05-11

Bezoek van de hele familie. Gek dat 2 zielen dan 1 gedachte hebben, maar het toch niet uitvoeren. Zo kregen wij deze plant maar ook een Margriet... En allebei hebben ze over de andere plant staan twijfelen. Grappig toch? Gelukkig voor allebei de andere gekozen. Snappen jullie het nog? hahahahahaha

05-05-11

Herkansing! Met z'n 4en zijn wij toch nog naar de Großglockner geweest. Oh wat was dit prachtig zeg. Het mooiste dat ik ooit van Oostenrijk gezien heb. Wat een mooie straat en dan al die sneeuw nog. Wat geweldig! Zalig!!! Genieten. :-)

04-05-11

München! De mannen naar de Allianz Arena en de vrouwen naar het centrum. Nou ik weet wel, ik ben maar in de auto gebleven. Ik had behoefte aan een dagje rust!

03-05-11

Pfff.. Uitgerekend op de dag dat wij met z'n allen in de bus naar de Großglockner zouden begon het met sneeuwen.. Beetje jammer! We hebben het geprobeerd, maar helaas... Er was geen doorkomen aan. We zijn maar weer omgedraaid. Boehoe snik, snik! Wat jammer.

02-05-11

Gezellig met de hele familie naar een kloof geweest. Even uitpuffen hoor, want dat was best intensief! Maar wel heel erg leuk. :-)

01-05-11

Mmm.. Ik ben benieuwd wat dit voor plantje gaat worden. Het groeit in elk geval wel heel erg goed daar op de vensterbank! :-) Nu hopen dat dit zich doorzet!

30-04-11

Ha, de gang is opgeruimd! En kijk nou eens wat voor leuk kleedje midden in de hal ligt! Geweldig toch. Zo laat ik zien dat ik hier woon! Ozo...

29-04-11

Daar is er toch 1tje blij dat wij er weer zijn! Ook al waren we maar 1 nachtje weg.. Maf ding is het toch ook!

28-04-11

Als je van je werkgever 2 mooie blouses krijgt die eigenlijk bij een lederhose horen.. Dan kun je moeilijk achterblijven dacht Annemarie. Dus heeft ze 'maar' een lederhose gekocht! Staat haar wel heel erg stoer vind ik. Net alsof ze altijd al hier heeft gewoond. :-)

27-04-11

Braaf elke dag even oefenen daar word je sterk van volgens Annemarie! Dus dat doet ze dan ook. Af en toe een rustdag. Ben benieuwd hoe lang ze dit gaat volhouden... ;-)

26-04-11

Eindelijk, de boeken kunnen in de kast. Ze zijn namelijk gelezen. Zo is de serie weer compleet. Heeft alleen dit keer lang geduurd voordat ze gelezen waren!

25-04-11

Pff.. Leuk hoor de lente. Maar ze mogen van ons dat stuifmeel wel bij zich houden! Want ehmm... Op die zwarte auto staat het wel heel erg stom. Net alsof we gestipt zijn.

24-04-11

Hmm, nog steeds geen bloemen. Ik vraag me of of ze er überhaupt wel gaan komen... Jammer! Naja we blijven wachten...

23-04-11

Gezellige waslijn zo met die gekke t-shirts allemaal van Annemarie. Komt omdat ze zoveel verschillende dingen op haar werk aan heeft. Dan krijg je nu eenmaal een bonte was!

22-04-11

Kijk, daar werkt Annemarie nu. Leuk he? Ze heeft het er zo naar haar zin! Ze geniet volop. :-) Komt elke keer met leuke verhalen thuis, dus ik ben blij dat ik ook een keer mee mocht om daar te gaan kijken!

21-04-11

Het is zo mooi op dit moment hier in Oostenrijk! Echt zo gaaf. :-) Daardoor gaat zelfs een koe in de bomen klimmen....

20-04-11

Aaah, even mijn vriendinnetje diep in de ogen kijken.. Ja het gaat goed met ons! ;-)

19-04-11

Niet alleen buiten zijn we aan het werk geweest, maar ook binnen. Een heleboel kweekbakjes staan er. Nu hopen dat er wat uitkomt! We wachten het wel af. Aardbeien, tomaten, paprika, munt, basilicum, tijm. oregano en bieslook! Buiten staat nog veel meer.. Maarja toen we klaar waren, was het al bijna donker, dus dat laat ik nog wel een keer zien.

18-04-11

Tsja. En dan ineens is de computer van Annemarie. Balen voor haar. Nu is hij 2 weken weg... Maar goed, toen waren we wel even in de St. Johann en heeft ze gelijk weer wat kleren gekocht voor het werken. Nouja dat groene t-shirtje dan niet. Maar wel de gele trui en het blauwe en rode bloesje!

17-04-11

De een bloeit bijna, de ander is vergane glorie. Maar we hebben wel genoten van de tulpen uit Lisse. :-) Het was mooi! Maar nu is het klaar met Nederland... ohnee... straks half mei pas, hahahaha...

16-04-11

Bijna... Bijna barsten de narcissen uit hun knoppen. Mag nu wel hoor. Ik heb geen geduld meer... ;-)

15-04-11

Niet gezellig is Annemarie... Is ze al zoveel uur aan het werk geweest waar ik niet mee mocht kijken... Gaat ze thuis nog zitten lezen ook. Ik wil aandacht!

14-04-11

Dagje in Innsbruck. Ohh wat is dat toch mooi. Ook al zo'n gek verschil. Beneden alles groen en volop bezig met lentedingen.. Maar boven ligt er zoveel sneeuw. Onvoorstelbaar!

13-04-11

Winter in de lente? Of is het al gewoon herfst... Nee vertelde Annemarie mij. Dit is heel normaal voor Oostenrijk. Er wordt volgens haar niet voor niks gezegd: Aprilletje zoet heeft nog wel eens een witte hoed... Nou volgens mij klopt dat wel!

12-04-11

Eindelijk.. De 100 tulpen die we hebben gekocht bij de Keukenhof mogen naar buiten. Wat staat dat toch gezellig in huis! Echt zo genieten. :) Alsof het voorjaar in huis is, terwijl de regen hard tegen de ruiten tikt en de wind om het huis giert... En waar sneeuw wordt voorspeld tot op 1000m. Welkom thuis!

11-04-11

Thuis en wat moet er dan gebeuren? De was, blegh!!!!!! Daar houden we niet van hoor... ;-)

10-04-11

Tsja en als je dan toch in Maastricht bent, kun je net zo goed blijven voor de Hub'n Bub'n. Heerlijk om weer even te genieten van hun muziek. Wij hebben genoten!

09-04-11

Ohhh, we zijn weer eens in Maastricht en gelijk in de mooiste tijd van het jaar. Want zeg nou zelf? Dit stadspark ziet er toch geweldig uit in de lente???

08-04-11

Nou, nou, nou, iets minder mag ook wel hoor. Er werd me toch een ruzie gemaakt om wie met mij op de foto mocht. Uiteindelijk is het dan toch Toet geworden! ;-)

Overdrijven is mijn vak he?

07-04-11

Vandaag waren we in de Keukenhof, heel veel mooie bloemetjes. Maar stiekem he? Interesseren mij die domme bloemetjes niet, mag er toch niet van eten. Nee, geef mij dan maar dit lieve schattige beestje! Veel groter dan dat ik ben.. Maar oh wat lief, een soortgenootje. Zeg nou zelf, dat is toch veel leuker?

06-04-11

Kom van dat dak af!!! Hoorden we onder ons. Nouja, wij zaten daar eigenlijk best goed.. Jammer alleen dat we helemaal vies geworden zijn en dat alle kleren nu in de was moeten... Oeps? (jokerp)

05-04-11

Gezellig met ons nieuwe vriendje de verjaardag van Hanny gevierd! Gezellig hoor. :-D

04-04-11

Waar is het grijze monster? Ineens word ik besnuffeld door een wit monster. HELLUP!!!!

03-04-11

Profiteren van het mooie weer! Wij zijn met z'n 3tjes heerlijk naar de Tegernsee en de Achensee geweest. Net alsof het zomer is toch? :-)

02-04-11

Steeds meer steeltjes komen omhoog! Eindelijk ook op ons balkonnetje lente.. Maar zien jullie dat groene gras? Wat zou ik daar toch graag gaan grazen.. Annemarie maar even lief aan kijken of ze me naar beneden wil brengen. Mjam!

01-04-11

Het is definitief... Het seizoen zit erop! Alle skispullen zijn weer opgeborgen.. De verleiding kan niet meer. Het is voorbij! Nu nog een dagbesteding vinden voor Annemarie, want die verveelt zich nu stierlijk... En ik ben een koe.. Dus ja ik kan haar zo moeilijk helpen. ;-)

31-03-11

Wat een lief schattig dorpje.. Waar je dan ook nog eens heerlijk kunt grazen. Lief dat Annemarie en haar vrienden mij hebben meegenomen naar Rattenberg. Ik heb daar echt genoten!

30-03-11

Ohhh... Maar niet getreurd om het skiën hoor... Ze heeft gewoon al een nieuwe computer gekocht. Heeft ze weer wat te doen!

29-03-11

Triest, teurig.. Dat is alles wat ik nog over de skipiste kan zeggen. Wel sneu voor Annemarie.. Is zomaar het seizoen ten einde...:-(

28-03-11

Naar de Ikea en dan thuiskomen met narcissen. Omgekeerde wereld? Nouja mooi vind ik ze wel.. Straks nog maar eens ruiken als ze bloeien!

27-03-11

OHjee... Zomaar ineens een heleboel water op de vloer. Ik kan bijna zwemmen.. Dit kreng ging eens kapot. Gelukkig kwam Andi net op tijd thuis.. En is de machine inmiddels weer gemaakt. Gelukkig maar. Want Annemarie en met de hand afwassen? Niet zo'n goed idee! hahahahaha....

26-03-11

Jaja.. Ik mag er dan wel niet aankomen, daarvoor is het tenslotte kruidje-roer-mij-niet.. Maar het groeit wel lekker door!

25-03-11

Lekker hoor de was buiten.. Ruikt alles weer zo lekker fris. Annemarie weet er wel raad mee!

24-03-11

Dit deed mij even aan Opa Koei denken... Die at eerder ook altijd worteltjes en doperwtjes... Annemarie houdt die traditie gewoon even in stand. :-)

23-03-11

Wandelen bij de Pillersee. Leuk gebied. Daar wil Annemarie volgens mij nog wel een keer naartoe, maar er dan helemaal om heen wandelen.. Leuke bijsmaak was trouwens ook wat de Buschauffeur van de Hub'n Bub'n tegen kwamen. Hoe leuk!!! :-)

22-03-11

Ehmm het is geen oktober.. Maar toch worden er witte worsten en zoete mosterd gegeten. Gekke mensen... Dat hoort alleen op oktoberfeesten!

21-03-11

Al een tijdje was Annemarie erover aan het nadenken... Haar skischoenen zaten toch niet meer zo lekker. Beetje te groot! Dus toen ze nu super fijne schoenen vond.. Heeft ze die gekocht! :-) Gaat lekker zegt ze.

20-03-11

Hahahaha, gisteren gekocht, maar hoe stoer!! De nieuwe zonnebril van Annemarie.

19-03-11

Regenachtig beneden, maar boven sneeuw! Een dagje skiën in Kaprun!

18-03-11

Weer in de studio van RadioNL!

Samen met Hessel &

Samen met onze oude vriend Johan!! :-)

Luister maar wat Annemarie te vertellen heeft...

17-03-11

Nouja het kan wel.. Het is niet heel erg warm buiten, maar wij maken het binnen wel warm! Lekker de houtkachel stoken.

16-03-11

Ehmmm juist... Pasen is pas over een maand... Gekke Annemarie!

15-03-11

Saaie trieste bedoening die regen... :-(

14-03-11

Weet je wat ik zie als ik gedronken heb? Allemaal sokken, lalalalala... Een verwarming vol met sokken! Lol... ;-)

13-03-11

Heerlijk! Boeken op je telefoon. Overal waar je bent lekker lezen. :-) Annemarie zegt uitvinding van de eeuw, hahaha.. Maf mens.

12-03-11

Dagje vrij. Niet skiën, niks op de piste. Gewoon thuis op een stoel! Genieten van de zon.

11-03-11

Pfff zo warm!!! Dus dan maar de armen uit haar pak gehaald. Zweet, zweet, zweet...

10-03-11

Bijna hebben we zelf bloemetjes op het balkon.. Maar waarom duurt wachten zo lang??

09-03-11

Oei, oei... Annemarie loopt weer wat in de kast... Oei, oei!

08-03-11

Pfff... Waarom sterven alle blaadjes af? Wij snappen er helemaal niks van.. :-( Balen hoor!! Terwijl er dus wel nieuwe bloempjes verschijnen. VAAAG!!!

07-03-11

Oeps.. Chagrijnig vanwege haar auto en ze komt thuis met 5 nieuwe T-shirt... Alsof ze nog niet genoeg had!!! ;-)

06-03-11

Pfff, alweer een andere auto... Nouja, hopelijk wordt Annemarie haar auto nu wel weer goed gemaakt!

05-03-11

Blij, blij, blij! Heel erg blij dat we eindelijk deze schoenen weer uit de kast mochten halen. Toch gek.. Op het snowboard skiles geven. Achteraf zei Annemarie, wel een goede training.. Want dan moet je het echt goed uitleggen en kun je niet terug vallen op je eigen houding etc. :-) Elk voordeel heb zijn nadeel!

04-03-11

Warm, dus veel drinken. Skiwater! :-) Het lekkerste wat er is volgens Annemarie. Ik ehhh hou het wel bij gewoon water!

03-03-11

Hij blijft maar zaaddoosjes produceren. Misschien dat daarom alle bladeren eraf vallen? :-S Daar baalt ze wel van! Nouja.. Dan planten we toch een nieuwe.

02-03-11

Sneeuw? Wat is dat? Ja de pistes zijn wit.. Maar een wintersportgevoel? Niet echt!

01-03-11

Kijken, kijken, kijken... Maar nog niks te zien. Jammer!!! Het is toch al bijna voorjaar...

28-02-11

Eigenlijk he? Wil Annemarie nog weg.. Maar deze broek... Denk dat het onmogelijk wordt!!!

27-02-11

Even relaxen met mijn grote vriendin... Zalig!!! :-) Zo komen we de avond wel door.

26-02-11

Nou! Dat zeker, mjammmmmm...

25-02-11

Toch maar even met de auto naar de garage geweest... Hopelijk heeft het geholpen! We zullen het zien.. In elk geval startte hij nu weer normaal. :-)

24-02-11

Woorden overbodig???....

23-02-11

Mjammie, lekkere zure snoepjes... Lekker! :-)

22-02-11

Annemarie wordt niet vrolijk als ze deze sleutel moet pakken... :-( Ze krijgt hem nauwelijks meer aan.. *sjucht*

21-02-11

Eindelijk weer verse sneeuw!!! Dus gelijk maar even een sneeuwkoetje gemaakt. :-)

20-02-11

Weet je wat ik zie als ik gedronken heb? Allemaal kleurtjes om me heen! Geweldig niet deze riem van Annemarie?

19-02-11

Pfff die skischoenen van Annemarie... Die stinken een uur in de wind! Dus daarom maar even lekker uitgespoeld en nu goed drogen!

18-02-11

Die stomme was ook altijd loopt Annemarie te mopperen.. Ik stop mijn oortjes wel weer dicht!

17-02-11

Ehbocursus vandaag.. Nog nooit heeft Annemarie die zo relaxed gehad. Biertje op tafel en luisteren maar. Nouja zegt ze.. Ondanks de relaxte sfeer, is het wel heel erg belangrijk! Want in Oostenrijk ben je Verplicht!! om eerste hulp te verlenen. Doe je dat niet ben je strafbaar. (en terecht!)

16-02-11

hehe... Eindelijk is er weer een groepsfoto! De laatste is van de eerste week januari. Veel te veel verschil vinden wij! Op naar de volgende groepen. :-)

15-02-11

Gaaf he deze jas? Heeft Annemarie van Andi gekregen.. Volgens mij gaat ze hier in wonen! Met skiën, maar ook gewoon zo. Ze zegt dat hij zo fijn zit. :-)

14-02-11

Ohhh, valentijnsdag vandaag! En wat brengt de postbode? Een pakje voor Annemarie... Haar nieuwe camera, oh oh, wat is zij daar blij mee! Vervolgens krijgt ze ook nog een heel gaaf cadeautje van Andi, dus haar dag kan niet meer kapot. :-)

12-02-11

Kijk! Er komt nieuw leven in Annemarie haar favoriete plant. Nu wel maken dat ik weg kom, want ik mag er niet van snoepen dus voordat ze me ziet....

13-02-11

Wat fruit in huis... Moet het natuurlijk wel gegeten worden. Nouja het idee is in elk geval al gezond. Ik smikkel wel alvast.

11-02-11

Eventjes winkelen in Kufstein, want maandag is een vriend van Annemarie jarig!

10-02-11

Lang leve TV Oranje.. Want zegt Annemarie als je dan thuis komt van de apres-ski kun je nog even verder genieten van die leuke muziek. Ik geloof dat ze gek is, hahahaha...

09-02-11

Ergens achter verstopt staat dit plantje. Vaak vergeten, maar desondanks is hij toch stil aan steeds groter aan het groeien! Het leuke kruidje-roer-mij-niet!

08-02-11

Vergane glorie. Maar eigenlijk toch best wel mooi.. Ik heb genoten van deze prachtige bloemen. :-)

07-02-11

Mmmm... Andi heeft koekjes voor Annemarie mee genomen.. Gaat ze zomaar koeien zitten eten! Maar wel erg lekker zegt ze. Ze smult ervan!

06-02-11

Nu hebben we 2 van deze lampen. Leuk he? :-) Gelijk een stuk sfeervoller!

05-02-11

Pfff.. Beetje de skileraar uithangen. Kijk die kop nou!

04-02-11

Langzaamaan gaat de sneeuw steeds verder weg... Het is namelijk veel te warm!

03-02-11

Mensen zijn toch wel rare wezens... Waarom kopen ze ineens 3 paar sokken? Daar heb je toch helemaal niks aan? Je kan er toch maar 1 paar dragen??
Neehee, ik kan wel goed tellen hoor! Er zijn namelijk 3 paar gekochte sokken en 1 paar kreeg Annemarie. Want zo werd er gezegd, die leken wel een beetje op mij... Lief he? :-)

02-02-11

Gelukkig had Annemarie gisteren al gekookt.. Zo hoefde het vanavond alleen nog maar even snel in de magnetron. Wel zo makkelijk als je eerst gaat sporten en dan nog even wat gaat drinken met een paar bekenden! :-)

01-02-11

Kijk dan! 4 bloemen.. Geweldig. Ik geniet er nog elke keer zo van. :-) Heerlijk. Een feest als we thuiskomen. :-)

31-01-11

Even helemaal niks... Gewoon lekker luieren samen met Maus. :-)

30-01-11

Lekker filmpje kijken, toch? Alleen als je Annemarie vraagt hoe het filmpje gaat.. Dan moet ze het antwoord schuldig blijven! Trouwens Andi ook, hahahaha...

29-01-11

Even een lekker muziekje opgezocht op internet, zo is iedereen tevreden tijdens de spelletjesavond. Relax. :-)

28-01-11

Hahahahahaha... Kijk die Annemarie nou! Dit bordje heeft ze van 1 van haar leerlingen gekregen... Oeps? Ik geloof dat ze iets teveel in de après-ski was deze week, hihi...

27-01-11

Knuf roept dan wel dat het niet waar is dat wij sneller gaan... Maar zij vergeet even dat onze bol pas veel later geplant is! ;-) Dus wij gaan sneller!

26-01-11

Nog steeds meer sneeuw... Buiten is het koud en guur, binnen is het goed toeven. Ik blijf wel even binnen zitten. :-) Althans 's avonds. Want overdag is het zo heerlijk!

25-01-11

Nog even en we hebben een hele mooie bloem in huis! Hahaha, we gaan een stuk sneller als die daar bij Knuf.

24-01-11

Dan word je wakker en ineens... Ligt er nog heel erg veel meer sneeuw!!! ;-) Tof!!!

23-01-11

Eindelijk! Het sneeuwt weer... Wat heerlijk. :-)

22-01-11

Annemarie is dohom, Annemarie is dohom! Kijk nou zeg... Ze was die blauwe kleur zat, dus dacht ze, ga ik mijn haar maar weer blond verven. Vergeet ze een plukje. Woehaa, ik kom niet meer bij! Annemarie is dohom.. Jammer dat er nog wat in het busje zat.. Kan ze nog wegwerken. :-(

21-01-11

Bijna is het zover.. Bijna komt de gekregen Amaryllis uit! Een mooi aandenken aan Opa en Oma. :-) Nog maar eventjes geduld...

20-01-11

Juhu, eindelijk sneeuwt het weer! Weliswaar nog niet zo heel erg hard, maar toch een beetje... Hopelijk zet dit door. Ik ben benieuwd! :-)

19-01-11

Ik lig nog wel lekker bij Maus.. Je moet tenslotte wat als je thuis bent. Saai hoor!

18-01-11

Smullen zegt Annemarie en het voordeel van thuis zijn... Tijd hebben om te koken! Ik smul wel mee, tenslotte is dit het lievelingseten van Annemarie!

17-01-11

Te laat... Alsnog goed ziek geworden.. Een week antibiotica voor Annemarie en veel rust.. Oh hellup... Dat gaat nooit goed komen! Annemarie en rust, pfff...

16-01-11

Eindelijk hangen de nieuwe gordijnen! Het ziet er wel heel erg cool uit hoor. Nu hopen dat Maus ze ook zo heel laat... :-)

15-01-11

Verkoudheidsalarm! Opgepast.... ;-)

14-01-11

Bovendien vonden we zo weer een heleboel speeltjes terug van Maus. Is zij ook weer gelukkig... Ze rent me toch een partij door het huis nu telkens!

13-01-11

Ai, dit was wel dringend nodig dat die bank even van zijn plek ging... Wat een stof!!!

12-01-11

Alles op zijn tijd... Het werd alleen nu wel hoog tijd dat de wc weer eens gepoetst werd. Favoriet werk, hahaha. Maar niet heus. Nouja het ruikt nu wel weer erg lekker!

11-01-11

Zo even de skikleren van Annemarie gewassen... Was volgens haar hoognodig met dit warme weer... ;-)

10-01-11

Vandaag is onze buurvrouw jarig! Tijd dus om een cadeautje te kopen en haar dat vanavond te overhandigen! :-) Feestje....

09-01-11

Proppen dat is het... Maar goed, zo hoeft Annemarie niet elke dag met haar spullen te sjouwen! Wel zo makkelijk zegt ze. :-)

08-01-11

Nu de kerstspullen weg zijn is er weer plek voor de planten. :-) Ze staan er weer mooi bij.

07-01-11

Mjammie zegt Annemarie... Lekker salade eten! Tenslotte eet ze overdag al warm. :-) Tomaatjes, komkommer en ei, smullen!

06-01-11

Langzaam maar zeker begint hier iets te groeien.. Ik ben heel benieuwd wat eruit gaat komen. Mij werd verteld dat onze Oma dit zo mooi vond.. Nou Oma heb ik niet gekend, maar Opa natuurlijk wel... Indrukwekkende man, zo word ik alleen nog maar nieuwsgieriger!

05-01-11

Zooo!! Klaar met de grote opruiming! Back naar het normale leven... :-) Ook wel weer heel erg fijn en lekker.

04-01-11

BRRRRRRR IJzingwekkend koud... BRRR, ben ik blij met mijn mutsje!!!

03-01-11

Ik had hem nog niet laten zien, maar grappig he? Een nieuwe koe in huis!!!

02-01-11

Zo na de feestdagen heb je toch best wel veel afval.. Tijd om te verzamelen en naar de verzamelplaats te brengen!

01-01-11

Na een inspannende dag... Laat in bed en gewoon weer werken, even lekker uitrusten.

31-12-10

Muwhahaha, kijk nou dan... Ze is sowieso blauw dit jaar en loopt een blauwtje!

30-12-10

Als je last hebt van je voet en je mag eigenlijk niet werken... Dan word je ook gelijk maar lui dacht Annemarie. Elke dag met de auto. Moet nu maar wel afgelopen zijn vind ik!!!

Archief


2013
2012
2011
2010
2009

Wil je nou meer van mij weten? Klik hier om Annemarie een mail te versturen.

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed