16-10-12

De sneeuw ligt weer op de bergen, tijd dus om de muts uit de kast te halen! :-) Voor korte duur.. Morgen is het alweer 20 graden :-p

15-10-12

Na de pijnlijke oren van zaterdag dacht Annemarie: Dat nooit weer! Dus heeft ze nu oordoppen gekocht voor als ze naar concerten of de kroeg gaat..

13-10-12

Genieten vandaag bij de Hintersteinersee! In plaats van volop regen was het de gehele dag zonnig. Daar moet natuurlijk van geprofiteerd worden!

08-10-12

Het nieuwste bij de Mac. Mjammie! :-) Ik ben benieuwd.... Want er zijn 200 combi's mogelijk... :-)

06-10-12

Wat voor een mooie dag! Genieten aan de waterval... Lekker in het zonnetje liggen, heerlijk wandelen en afsluiten met een goed stuk muziek! Zalig.

03-10-12

Nou van dat op reis gaan is dus niks gekomen... :-) Maar! We hebben wel genoeg andere leuke dingen gedaan en er staan zoveel leuke dingen op de planning... Annemarie heeft haar eigen blog een beetje stil gezet. Hopelijk vindt ze dan wel weer tijd voor mij. ;-) Tijd zal het leren! :-) In elk geval zijn wij hier vol in de herfsstemming!

14-09-12

Het ziet eruit alsof we op reis gaan... Ik ben benieuwd!

13-09-12

JOECHEE!!!! Er ligt de eerste sneeuw... Oh wat begint het nu te kriebelen bij Annemarie... ;-) Ze hoopt op goed weer zaterdag dan gaat ze skiën!

12-09-12

Het wordt zo langzamerhand tijd dat Annemarie haar luchtbed gaat opruimen... Het weer is hier namelijk behoorlijk omgeslagen!

11-09-12

Voor het eerst sinds eeuwig heeft Annemarie een horloge gekocht. Ben benieuwd hoe het haar bevalt... ;-)

10-09-12

Tsja binnenkort wil Annemarie haar haar als een papegaai gaan verven... Haar lange lok in 3 verschillende kleuren. Ik ben benieuwd....

09-09-12

Even hebben we het heel moeilijk gehad... De camera van Annemarie is totaal kapot.. :-( Daarom waren er even geen foto's van mij. Inmiddels heeft ze een nieuwe. Dus ik hoop dat ze nu weer vaker tijd voor mij heeft! :-) In elk geval heeft ze vanaf nu weer altijd een camera bij zich.

03-09-12

Mjammie! We waren even bij de buurvrouw vanmiddag en zij had wat lekkers gebakken.. Mjammie! Wij kregen lekker ook een stuk!

02-09-12

Overleden... Niks meer te redden!! :-( Van het weekend maar kijken voor een nieuwe...

01-09-12

Het is zo koud buiten... Annemarie is de hele dag al binnen en ik ook. We hebben de kachel en kaarsjes aan. Het lijkt wel winter!

31-08-12

Alweer een blad erbij en de volgende is in de maak. Het gaat zo goed met onze olifantenplant! :-)

30-08-12

Pfff, ik had het jullie nog niet laten zien.. Maar zo triest. Na de storm van afgelopen weekend hebben we ineens geen rode bloemen meer.. Ze zijn allemaal afgewaaid. Zo jammer!

29-08-12

Zo, eindelijk zijn de 'gordijnen' voor de keuken er.. Nu nog ophangen...

28-08-12

Hmm.. Volgens Andi zou het vandaag niet meer regenen.. Maar ik zie toch echt wat anders!!!...

27-08-12

Zie ik er niet cool uit??? :-)

26-08-12

Annemarie heeft maar een knutseldoos gemaakt.. Zo vindt ze alle spullen heel snel!

25-08-12

Vandaag was ik gezellig mee met Annemarie naar de Juzi's.. Gelukkig was ik niet de enige koe! Moe was ook mee. Gezellig hoor... :-)

24-08-12

Nu Annemarie heeft ontdekt dat ze dus een beetje kan tekenen. Bedacht ze dat het ook wel leuk was om zelf verjaardagskaarten te tekenen. ;-) Kost wel veel tijd. Voor deze heeft ze ruim 3 uur!!! gebruikt!

23-08-12

Annemarie heeft een nieuw shirtje gekocht dat bij haar lederhose past... ;-) Volgens Andi past de tekst heel goed bij haar. Wat dat is? Dat verraad ik nog even niet, hihi...

22-08-12

Het staat zo leuk alle kleurtjes in de kast... Volgende keer alle kleurtjes tegelijk in Annemarie haar haar???? ;-)

21-08-12

Tsja... En dan word je door de kinderen en hun ouders in het water gesmeten. ;-) Dan heb je de kachel vol met kleren, hihi...

20-08-12

Er schijnt heel erg onweer te komen! In de verte was het ook al flink aan het flitsen... :-) Maar helaas, hier is niks gekomen. Toch hadden we maar wel even de spullen binnen gehaald.

19-08-12

Jaja, het is even stil geweest hier. Dat had er alles mee te maken dat Annemarie maar weer eens allemaal feestjes aan het vieren was en ik daar gewoon GEEN zin in had! Ik ben dus heerlijk thuis gebleven. :-) Vanavond doe ik dan wel gewoon gezellig met haar mee. Lekker op het balkon zitten, dvdtje kijken en andere dingen doen op de computer. :-)

15-08-12

Tijd om sticker te plakken!! :-) Hij is er namelijk... Nu nog niet vergeten te plakken natuurlijk...

14-08-12

Zoo... We waren nog even in het dorp en daar vonden we nog een aantal boeken! Gelijk meegenomen. :-) Hebben we de overige vakantiedagen in thuis nog wat te lezen.

13-08-12

Annemarie mag dan wel haar bikini in Oostenrijk zijn vergeten, tegenhouden om in het water te gaan doet dat haar niet! :-) Ik bewaak ondertussen haar spullen...

12-08-12

Vandaag waren we bij de Waddenzee kust. Wat is het daar toch vlak en mooi. :-) Als afsluiter hebben we een uur lang op de pier van Holwerd gezeten... :-) Volop genieten. Gelukkig 'mogen' we morgen weer.....

11-08-12

Jaaa we zijn naar Nederland gegaan! Vandaag waren we al shoppen. :-) Want zeg nou zelf, deze schoenen zijn toch te cool om te laten liggen!

10-08-12

De tas wordt ingepakt, ik ben benieuwd wat we gaan doen. Ik ben maar snel in de grote tas gesprongen, niet dat mij hetzelfde gebeurd als Knuf toen Hanny in Oostenrijk was.... ;-)

09-08-12

Vandaag was Andi vrij en zijn we met z'n 3en naar Salzburg geweest. Daar is namelijk de Hollister shop.. :-) Annemarie helemaal happy want ze mocht haar verjaardagscadeautje daar uitzoeken. Het is dit super gave vest geworden!

08-08-12

Pfff, nou hadden we laatst zo goed opgeruimd.. Ziet het er nu alweer zo uit! Annemarie heeft vandaag wel 7!!! nieuwe t-shirts gekocht...

07-08-12

Nouja om even terug te komen op de auto he? Die nieuwe is wel heel erg gaaf, maar stiekem.. Missen we best het smileymonster... :-( Daarom helemaal goed dit verjaardagscadeautje van Jan en Hanny.. :-) zo kan ik toch nog genoeg smileys zien!

06-08-12

Oef... Nog geen 5 dagen oud en de auto stond alweer stil.. De band helemaal plat... Gelukkig we rijden vandaag weer. :-)

05-08-12

Vandaag waren we niet in Oostenrijk, maar in Zwitserland. Toch gek. Ook daar zijn bergen en koeien... Ik voelde me gelijk weer thuis! Zeker toen ik onderstaand peper en zout stelletje tegen kwam. Hoe leuk!

04-08-12

Zo we hebben 2 hele drukke weken achter de rug... Veels te veel leuke dingen gedaan. :-) Vandaar even rust, maar ik (we) ben er weer hoor!!

22-07-12

Vandaag waren we boven op de Kitzbüheler Horn.. Annemarie was nog slim geweest en had haar dwergen muts meegenomen, maar helaas.. Het lied werd niet meer gespeeld. Vrijdag in elk geval naar de Juzi! Daar kan ze hem vast weer gebruiken.

21-07-12

Vandaag waren we op missie in Kufstein, wat helaas is mislukt. Maar de 2e missie, die is wel gelukt! We hadden in de aanbieding jongleerballetjes gezien... Ik heb me gelijk een heel ballenbad uitgezocht! Nee niet om te jongleren, maar voor skiles. :-) Om te balanceren!

20-07-12

Hmmm iedereen had hetzelfde idee van cadeautjes... ;-) nouja bijna... 4 dozen met chocolade heeft Annemarie gekregen... En 4 t-shirts in totaal! :-D Nouja kunnen we met beide weer even vooruit. :-) Oh en Annemarie heeft nog tankbonnen gekregen en een fles wijn. Mjam.. Een zelfde andere heeft ze gelijk soldaat gemaakt bij de buurvrouw, hahaha.

19-07-12

Ja, we hebben de smaak weer te pakken! :-) Want oh wat genoten wij weer hier boven op de berg. Deze keer de Steinplatte in Waidring. Op naar heel veel volgende keren. :-)

18-07-12

Jaja.. De eerste verjaardagskaart is er al! Beter te vroeg dan veel te laat? of nou eigenlijk.. Beter een kaart dan helemaal geen kaart! :-D

17-07-12

Annemarie was eigenlijk alleen naar de Aldi gegaan om de kast aan te vullen... Maar daar hebben ze ozo leuke en goede tekenspullen! Dus gelijk maar weer wat ingeslagen. ;-) Voor thuis dan he? :-)

16-07-12

Elke avond wordt dit kastje opengetrokken en wordt er wat lekkers uitgezocht.. Ik moet wel goed oppassen dat er dus elke avond wat lekkers nog in zit! Gelukkig komt bovendien bijna weer levering ;-) uit Nederland! Joepieeee.

15-07-12

We worden standaard bij de deur begroet door Maus... De enige reden waarom ze dat doet is omdat ze honger heeft. ;-) Nou kan zij heel erg goed bedelen.. Dus dat is niet geheel de bedoeling. Ik bewaak daarom de bak terwijl Annemarie het eten erin doet. Kijk maar hoe boos ze daarom is!

14-07-12

Zien jullie mij wel? Ik zit namelijk op een heel erg mooi plaatjes en zie alles! Oh oh wat was het weer geweldig bij die Jungen Zillertaler!

13-07-12

Kijk... Crocs, wie kent ze niet? Annemarie had er alleen teenslippers van. De 'echte' crocs dat vond ze niks. Totdat ze in de kinderclub ging werken en daar zijn ze wel handig. Vervolgens liepen die zo lekker... Dat ze inmiddels 3!!!! paar heeft. De groene staan op het werk. De blauwe en de rode zijn thuis. Nou vraag ik jullie? Wat moet je met 3 paar crocs???

12-07-12

Annemarie heeft weer iets gevonden wat ze leuk vindt. Namelijk tekenen.. Niet uit haar kop, maar natekenen. :-) Dus hebben we 2 etui's, viltstiften, potloden en waskrijtjes gekocht. Kan ze zich uitleven! Niet alleen op het werk, maar ook thuis. :-) Ze doet het trouwens zo goed, dat 1 van de tieners deze week haar tot beste tekenares heeft benoemd... Wie zou dat nou denken over haar?

11-07-12

Omdat we een blikje verf aan de buurvrouw hadden geleend, kregen we nu een kaarsje en servetten terug. Wat leuk! :-) Past goed bij de keuken.

10-07-12

Jaja een boodschappenlijstje en to do lijstje maken.. En dan ineens zo'n vrolijk papier hebben... Jaja!

09-07-12

Mooi groen is niet lelijk!!! Hehe, eindelijk is Annemarie weer terug! Dat heeft lang geduurd.... :-) Ze is van plan haar lange lok, vaker te kleuren... Niet zo heftig als haar hele hoofd ineens groen ofzo, maar wel spetterend. O zo! :-D

08-07-12

Gisteren hebben we dus de eerste hulp cursus gehad. Vandaag in het boek gekregen. Daar staat nog zoveel meer in! Heel erg interessant. :-) Ja we zijn weer knappe koppen!

07-07-12

Nee Annemarie.. Nou doe je wat fout! Ik hoef niet gereanimeerd worden... Dus hoppa, dat plastic dingetje weer weg. Pas weer gebruiken bij noodgevallen!

06-07-12

Mmmm... Binnen is het me veel te benauwd! Ik ga nog even lekker op het balkon zitten hoor. Zo fijn. De ramen en deuren staan tegen elkaar open, dus het zal straks binnen ook heerlijk zijn!

05-07-12

Andi was niet tevreden met 3 vloerkleden in de hal.. Zo gezegd, zo gedaan! ;-) Nog 3 erbij gehaald... Ik zie het al voor me dat hij alsnog niet tevreden is... Dan haalt hij er vast nog een paar totdat de hele hal vol ligt!

04-07-12

Annemarie heeft bij het skiën sinds 2 jaar altijd een vestje aan van Salomon, heel dun, maar toch heel erg fijn warm! Maarja 1tje is wel erg weinig voor het hele seizoen, dus was ze al op zoek naar een andere... Nooit gevonden. Tot vandaag! En nog wel in zo'n leuk kleurtje. Trouwens ook prima te gebruiken als zomerjasje. Ideaal zegt ze!

03-07-12

Het is er weer de tijd voor... Pfff wat een drukwerk weer! En helemaal niks bijzonders staat erin...

02-07-12

Vandaag was Annemarie even wat dingen kopen voor haar werk... Zag ze dit liggen in de winkel! Uiteraard hebben we de leukste meegenomen. :-) Interessant! Eindelijk kunnen we de meest voorkomende dingen in het Duits benoemen. Wel zo handig!!!

01-07-12

Kijk nou wat leuk! Weer een plantje van de buurvrouw. Het lijkt wel heel erg op het plantje dat Hanny en Knuf weer aan het kweken zijn... (al jarenlang. ;-))

30-06-12

Ohhhh, een dag vrij! En dan zulk lekker weer. Daar moet op gezwommen worden natuurlijk. :-) We zijn vandaag naar de Badesee in Going gegaan. Lekker dobberen met een luchtbedje.

29-06-12

Haha! De buurvrouw is jaloers! Het plantje dat Annemarie van haar heeft gekregen staat bij ons al wel in bloei en bij haar nog niet! Wij zijn sneller. ;-)

28-06-12

Annemarie is zo blij! Eindelijk gaat het plantje van haar Opa het steeds beter doen. Alweer 2 nieuwe bladeren zijn aan het groeien. :-) Joepie!!!

27-06-12

Yeahhh! Er is weer stormchasers. Wij zijn er klaar voor!!! :-)

26-06-12

Pfff dan zijn we al later van het werk terug, willen we eigenlijk tv kijken... Waren we even vergeten dat er nog heel veel was in de machine zat. zoveel dat we zelfs de strijkplank moesten gebruiken om het op te hangen. ;-)

25-06-12

Uhoh.. Annemarie had een beetje tijd over en dacht even wat dingen te kopen bij de Aldi... Maar er is niet veel goeds uitgekomen, of juist wel? Gezond is het in elk geval niet!

24-06-12

Ik ben er even tussenuit geweest. Waarom? Nou omdat Annemarie besloot ziek te worden en geen zin te hebben om elke keer de camera te pakken. Bovendien, wat is er nou interessant aan ziek zijn? Helemaal niks! Maar we zijn er gelukkig weer!!!

13-06-12

Precies op tijd kwam dit leuke armbandje binnen met de post... Helaas heeft ook dit niet mogen helpen. Op naar zondag!

14-06-12

Mmmm... Vandaag een lekker dagje vrij! :-) We wilden gaan wandelen, maar de afgelopen tijd heeft Annemarie al zoveel gedaan. Dat ze alleen wat is gaan shoppen en daarna lekker op de ligstoel op het balkon! :-) Wat heeft ze gekocht? Nou gewoon! Leesvoer!

12-06-12

De hele dag een beetje spelen, knutselen... Leuke dingen doen! Wat is daar nou werken aan? :-)

11-06-12

Jaaa klimmen en klauteren! Het kind in ons is weer los... :-)

10-06-12

Na zo'n eerste dag werken.. Is het goed om lekker vroeg naar bedje te gaan. :-) Zoveel aan mijn koppie, dat is best lastig hoor! Maar het was wel heel erg leuk!

09-06-12

Helaas het heeft niet mogen helpen dat ik zelfs mijn oranje muts uit de kast gehaald heb.. Maar niet getreurd! Er komen nog meer wedstrijden. Hup Holland Hup! Het was in elk geval wel super gezellig. :-)

08-06-12

Jaaa! Precies op tijd zijn de geluksvogels er! :-) Wat een hele hoop zeg!! De eersten zijn al naar de buurvrouw gegaan, hoe meer zielen hoe meer vreugd! 4 van mijn nieuwe vriendjes staan in de auto, hup holland hup! :-) De groten, die zijn prima om Andi mee te pesten.. Enne de anderen, ach daar vinden we nog een prima besteding voor! Oranje boven!!! (ohja.. Binnen 2 minuten was Andi al boos op ons, omdat wij zoveel lawaai maakten. Die stomme Oostenrijkers ook, ze snappen er helemaal niks van!

07-06-12

Dat lieve tv... Het was heerlijk om naar je te hebben gekeken.. Maar helaas moeten we afscheid van je nemen. ;-)

06-06-12

Mjam... Hachee! :-) Dit smaakt toch eigenlijk best lekker. ;-)

05-06-12

Kijk, de mooiste oranje straat van Nederland kunnen wij dan niet worden. ;-) Maar we kunnen wel meedingen naar de mooiste oranje straat van Oostenrijk! Oranje boven (in de bergen)! OLE!!! Hup Holland Hup!

04-06-12

Mmm, hier werden wij toch echt niet vrolijk van vandaag.. De rekening van de arts... Ik hoop maar dat Annemarie genoeg centjes daarna weer terugkrijgt. Want oh oh, er gaat zo wel heel veel weg. :-( Ik hoop trouwens ook dat de volgende post veeeeeel leuker is!!!

03-06-12

Jaaa na de koude wintermaand, komen de blaadjes weer volop te voorschijn. Wij blijven deze plant gewoon echt zooo leuk vinden!

02-06-12

Zo! De oven is ook ingewijd! Mjammie, zelfgemaakte (met een beetje hulp van Maggi ;-)) lasagne! Smullen maar. Oh nu nog even uitvinden hoe we meer saus krijgen, want dit was toch wel een beetje weinig. 2 pakjes dan maar? ;-)

01-06-12

Kijk, deze barkruk is precies voor mij gemaakt! Ik zit hier namelijk als een koning. Vinden jullie niet??? :-) Oh en voor de mensen, kan de kruk natuurlijk naar beneden.. Maar niks hoor. Ik zit hier nu nog even prima!

31-05-12

Tot vanochtend dacht Annemarie dat ze vanaf maandag in de 'ww' zou zitten... Maar niks is minder waar! Volgende week begint ze alweer leuk met werken. :-) Joechee!!!

30-05-12

Nieuw plantje, nieuwe kaarsjes, nieuw oventje, nieuwe waterkoker... Nieuwe plastic boxjes, nieuwe kruidenpotjes, nieuwe.. Nouja wat is niet nieuw. :-)

29-05-12

Gewoon leuke aankleding voor de keuken gekocht! Neehee dit staat normaal niet allemaal op tafel maar door de hele keuken verspreid. ;-) Wat dacht jij nou???

28-05-12

De buurvrouw had al beloofd dat als ze ging verpotten wij nog wat plantjes kregen. Die kwam ze vandaag brengen! Oh wat zal dit mooi worden op de tafel. :-) Oost Indische Kers. Ik hoop op een hele zee van bloemen.

27-05-12

Zooo!!! Gelukt hoor mensen!! :-) Het is allemaal heel erg mooi wit nu! Dinsdag nog even een kleinere kwast kopen, zodat we de laatste oneffenheden weg kunnen werken. Tadaa!!! Mooi werk heeft ze geleverd he? :-) (Of zijn jullie meer aan het genieten van het mooie uitzicht? :-))

26-05-12

Ze groeiden zo hard in de kas, dat het hoog tijd werd om ze om te planten... Namelijk de stokroosplantjes die we van Annemarie haar zus hebben gekregen! Nu hopen dat ze het heeeeel goed gaan doen! :-)

25-05-12

Tsja daar hadden we even niet bij nagedacht dat verf op waterbasis niet op hout kon.. Dus dat hebben we er maar weer afgehaald. Al lukt dat niet helemaal. :-) Maar goed! De goede verf is in huis. We hebben straks vast mooie witte kozijn!

24-05-12

Oh kijk nou! De nieuwe keuken zit erin! Maar dat is wel leuk... :-)

23-05-12

De stoelen gaan weer naar de gang. Wat zou er nu weer gebeuren???

22-05-12

Oranje boven.. Oh nee... 'wij' hebben gisteren verloren. Wel heb ik Annemarie geholpen met het zoeken naar de oranje spullen. Tenslotte komt het EK eraan! Wij zijn er klaar voor. (nouja als je het ophangen en versieren even buiten beschouwing laat.)

21-05-12

Als het zo niet goed komt, dan weten wij het ook niet meer! We hebben in elk geval genoeg klavertjes vier in huis. :-)

20-05-12

Deze week komt er dus een nieuwe keuken hier in huis. Heel leuk allemaal. :-) Maar nog leuker is, is dat Andi en Annemarie echt een hele grote schoonmaak hebben gehouden! Bovendien zijn ze niet alleen de keuken aan het vernieuwen maar zijn er ook genoeg leuke dingen in de woonkamer gekomen. Zoals bijvoorbeeld dit tableau!

19-05-12

Kennen jullie Lakenvelders? Nee... Nou wij wel! Zeker omdat Annemarie aan het trainen is, zodat ze er ook uit gaat zien als 1tje. Schiet ze al op?? :-)

18-05-12

Pfff we hebben het voorlopig even gehad... De vloer is vandaag gelegd en niet zoals op de foto te zien is bruin, maar grijs... Pas woensdag komt er weer iemand! Namelijk om alle oude meuk nog op te halen. En dan donderdag de nieuwe keuken. Wij met z'n allen kunnen niet meer wachten!!!

17-05-12

Ja je moet toch wat als je geen keuken hebt... :-) Dan maar het kookstelletje op de woonkamertafel en zo je eten opwarmen. Eigenlijk he? Vindt Annemarie dit stiekem wel heel erg makkelijk.. Eten opwarmen, lekker uit de pan eten en ondertussen nog steeds tv kunnen kijken! Optimaal zegt zij! :-)

16-05-12

16 Mei en het lijkt wel alsof het begin december is... Wel grappig zo die bloemetjes in de sneeuw. :-) Boven op de berg is wel 10 tot 15cm gevallen!

15-05-12

Tsja toen de fystiotherpeute toch wel 2x aangaf dat het misschien handig zou zijn om zo'n ding aan te schaffen.. Bedacht Annemarie dat ze toch nog een tegoedbon had! Dus op naar de winkel en tadaa.. Vanaf nu kunnen we 'fitnessen'!

14-05-12

GRRRR!! Dit is zo gemeen. Gisteren heeft het behoorlijk geregend en dat is allemaal in de bak van de aardbeien terecht gekomen. Die dus gewoon verzopen zijn. Snel uitgegraven en het water allemaal weggegooid! Ik hoop dat ze nog te redden zijn...

13-05-12

Buiten is het koud en guur, binnen brandt een heerlijk vuur! :-) Ohja en ik maak het mezelf makkelijk op de bank... Met stormchasers! Een heleboel afleveringen die ik nog niet gezien heb, juhu!!!

12-05-12

Kijk, dit noemen wij nou een hele speciale auto! :-) Hij is namelijk heel erg mooi roze door al de afvallende bloemetjes.. En oh wat gaat dat hard nu.. Wind, regen... Wat anders dan de 30 graden van gisteren!

11-05-12

Zo laat nog zo warm! Het lijkt wel hoogzomer. Wat genieten. Morgen schijnt het op 1000m weer te sneeuwen!

10-05-12

Je zou toch door de bomen het bos niet meer zien met zoveel afstandsbedieningen! Jeetje dit is wel veel!

09-05-12

Kennen jullie dat liedje, waar is dat feestje? Hier is dat feestje! :-) Nou een feestje kunnen we hier wel houden. Wat een ruimte.. Maar he? Hier was toch de keuken... Rara... We moeten even wachten tot 24 mei!

08-05-12

Leeg, leger, leegst... De komende tijd eten wij van de vloer! ;-) (geintje!!) Feit is wel dat de keuken helemaal leeggeruimd is... En morgen dat ze er zelfs uit wordt gesloopt. Ander feit is, is dat de nieuwe pas de 24e komt! :-)

07-05-12

Weer een mijlpaal! Sinds de operatie aan Annemarie haar knie de eerste keer dat ze is gaan zwemmen. :-) Ik hoefde gelukkig niet mee!!

06-05-12

We hebben al een hele tijd geleden van Jan en Hanny een ananasding gekregen.. Nu wordt het de hoogste tijd dat we die maar eens gaan proberen!

05-05-12

Nog zo’n mooie boom! Zien jullie mij wel?

04-05-12

Gaaaaf!! Kijk nou al die bloemen.. Dat is toch wel optimaal genieten van de lente?

03-05-12

Tijd om ook hier te gaan fietsen... Annemarie haar versnellingsbak is kapot. Dus hebben we Andi zijn fiets maar naar boven gehaald. Ik zit er wel stoer op toch? :-)

02-05-12

Stapels met kleding zijn al weg... Stapels met schoenen zijn weg... Een heleboel dingen van het balkon zijn verwijderd, maar ook uit de rommelkamer.. Maar oh hier zal Maus vast niet blij mee zijn. Want haar gigantische krabpaal is ook ineens verdwenen en er is een klein exemplaar voor in de plaats gekomen... Volgens mij is hier de lente in de kop!

01-05-12

Op de dag van de arbeid waren Andi en Annemarie heel druk! Namelijk met kleren verzamelen... De kasten werden een beetje te vol... ;-)

30-04-12

Oranje boven!! Leve de Koningin! :-) Wij hoeven met Koninginnedag niet eens zoveel te versieren.. Tenslotte zijn onze lampen en gordijnen al oranje! :-D (laat dat EK maar komen... :-D

29-04-12

Kijk nou hoe leuk dit staat op het balkon! Er is zelfs een plekje voor mij gereserveerd! :-)

28-04-12

Kijk! Zo ziet ons vernieuwde balkon eruit! Hoe leuk. :-) Daar kunnen we wel wat uurtjes toeven van de zomer denk ik dan maar.. Nu moeten we nog even heel veel water gaan geven zodat de plantjes heel hard gaan groeien!

27-04-12

Jaaa we zijn er weer! Ik moet me gelijk even met Maus bemoeien. Want de waterbak was leeg... En dat is natuurlijk niet goed! Bovendien.. Er kwam ineens geluid uit haar bekkie.. Blijkbaar heeft ze ons heeeeeel erg gemist!

26-04-12

Zo er wordt weer ingepakt.. Het lijkt erop alsof we eindelijk weer naar huis gaan!

25-04-12

Vandaag waren we een dagje weg in Nederland. :-) Eerst naar de orchideeënhoeve. Daar komt de tulpenroute langs. Dus die hebben we een stuk gereden. Wow! Wat was dat weer mooi om allemaal te bekijken. :-)

24-04-12

Alsof er een bom is ontploft... ;-) Andi is in thaaa house!!

23-04-12

Ik vind het wel een goed excuus dat haar pantoffels in Oostenrijk kapot zijn om gewoon een mooi nieuw paar te kopen! Super zijn ze toch??

22-04-12

Lekker een rondje varen! :-) Het ziet er zo heerlijk uit, maar eigenlijk he? Was het best wel fris met dat windje. Ach, ik heb wel genoten daar op het bootje.

21-04-12

Even gluren in de tas... :-) Ja hoor ze hebben alles meegenomen! Neehee, we gaan nog niet terug naar huis. :-)

20-04-12

Het schijnt dat het in bijna heel het land regent! Nou wij hebben gewoon giga geluk! :-) Want hier schijnt lekker het zonnetje.

19-04-12

Echt vrolijk worden we niet van dit weer hoor...

18-04-12

Wat een aparte brug is dit zeg! Zoiets had ik nog nooit gezien. :-) Het is de Erasmusbrug in Rotterdam. :-)

17-04-12

Het wordt hoog tijd dat we naar huis gaan! Er wordt veels te veel geshopt.. En dat kan echt niet meer hoor! ;-)

16-04-12

Jan is wat moois aan het maken voor op het balkon. :-) Annemarie is het al vol aan het shoppen. Het moet nog wel even ontkiemen.. Maar dan. ;-) Dan krijgen we vast iets heel moois van de zomer!

15-04-12

Mjammie mjammie! Wat een lekker ontbijt vandaag. :-) Met allemaal echt Hollandse producten. :-)

14-04-12

Ohh maar das lang geleden dat ik dit vriendje heb gezien! :-) Wat leuk om Howy weer eens te zien. Natuurlijk was Iloy er ook, maar die was eventjes buiten. ;-)

13-04-12

Morgen mogen we weer een stukkie met de trein zegt Annemarie.. Nu bedacht ze dat ze nog wel wat leuke cd's had staan. Ff kopieren dus naar de telefoon. :-) Hebben we wat te luisteren!

12-04-12

Ik had jullie dit nog niet eens laten zien... Mijn evenbeeld! Nouja... Zij is wel wat witter dan dat ik ben. Wordt tijd dat Annemarie mij weer eens gaat wassen... ;-)

11-04-12

Vandaag was Annemarie even shoppen.. Planten zijn in Nederland zoveel goedkoper, daar moet van geprofiteerd worden. Zeker als je dan een kasje van 2,50 vindt en zaadjes voor nog geen 40cent per zakje.. We zijn aan het 'voortrekken'...

10-04-12

Tsja.. Voor een paar euro laat je deze mooie bloemen toch niet staan? :-) Ik vind ze in elk geval helemaal geweldig! Wow. :-) Ze knallen er goed uit.

09-04-12

Bluh... Wat voor weer dit nou weer is? Ik vind er in elk geval niks aan. Laat mij nog maar even binnen blijven!

08-04-12

Mjammie lekker smullen! Vanille roomijs met aardbeien. :-) Mjam mjam mjam!

07-04-12

Jaa! Wat is het toch mooi om in de heuvels te zijn... Eigenlijk missen we de bergen best wel een beetje hoor!

06-04-12

Zo! Eindelijk de zon in Nederland. Daar moet van geprofiteerd worden. Ik ga wel even heerlijk in het zonnetje zitten genieten terwijl Annemarie met haar camera op stap is!

05-04-12

Ha! Hanny is jarig... Maar ook wij werden verwend. :-) Van het buurmeisje en haar mama kregen we een beterschapsbloemetje. Wat leuk!!! :-D

04-04-12

BLUH!!! Regen... Dat is niet grappig... Gelukkig had Annemarie nog een nieuw boek liggen (ehh gekocht..) dus die hebben we vandaag maar zitten lezen. Spannend!!!

03-04-12

Dit wilde ik jullie toch nog wel even laten zien. De mooie bloemen die op Annemarie haar kamer staan. :-) Dat is toch wel het fijne aan Nederland. Dat de bloemen hier zo goedkoop zijn!

02-04-12

Bij een winkel hier in Nederland krijg je bij elke 5 euro een stempel.. En met die stempels kun je bedeltjes kopen. :-) Nouja we hadden er toch wat spullen nodig. Zowel Jan, als Hanny als Annemarie... Dus een armbandje en 2 bedeltjes hebben we al! :-) 3 weken zijn we nog hier.. Dus ik ben benieuwd. Vinden jullie het trouwens geen mooi koeienbandje?

01-04-12

De vraag was vandaag… Wie post er als eerste een foto van het huis in nl… Wij waren het niet, maar we vertrokken dan ook als laatste!

31-03-12

Mmmm dat ziet er wel lekker uit… Over een week is het dan ook pasen. Wel gezellig om even bij Annemarie haar vriendin te zijn.

30-03-12

BLEGH!!! Waar is nou dat mooie weer gebleven??? Ik wil gewoon weer de zon terug. Niks die stomme regen, niks die stomme mist en bewolking. Bah!

29-03-12

Wel een beetje vroeg hoor.. Om nu al de tas in te gaan pakken.. Blijkbaar kan er iemand niet wachten! ;-)

28-03-12

Het verandert nu wel heel snel hier hoor! Lag er 2 weken geleden nog onwijs veel sneeuw in de tuin.. Nu helemaal niks meer! Ook op de daken is bijna alle sneeuw weg. Het enige wat gewoon blijft dat is op de berg. Daar ligt nog echt heeeeel veel!

27-03-12

Ai, dit is wel heel erg groen.. Gifgroen.. Maar blijkbaar vindt Annemarie dat mooi voor haar telefoon. ;-) Nouja opvallen doet hij zo in elk geval wel!

26-03-12

Yes! Het was weer mooi weer, dus lekker buiten op het balkon... Maarja om nou al die uren dat de zon er is, te studeren.. Dat is dan weer te lang... Maar om alsnog wat aan duits te doen. Een duits boek lezen. Wel zo leuk!!!

25-03-12

Zo Hanny heeft natuurlijk Annemarie haar lesboeken meegenomen naar Oostenrijk. Tijd om er eens in te kijken! Best interessant en ze leert hierdoor wel een heleboel. Nu nog mooi weer en dan lekker buiten 'studeren'.

24-03-12

Het is toch nog lang geen Pasen? Maar toch eten Hanny en Annemarie elke keer paaseitjes... Eigenlijk best lekker!

23-03-12

Woensdag heeft Annemarie te horen gekregen dat ze zonder krukken mag lopen en thuis zelfs zonder brace.. Dat durfde ze nog niet gelijk aan! Maar... :-) Nu 2 dagen later durft ze het wel. Dus hoppa brace aan de kant in huis!

22-03-12

Na een aantal weken wikken en wegen.. Heeft Annemarie dan toch besloten een nieuwe telefoon te kopen. De oude was een aantal keer gevallen en daardoor heel erg traag geworden... Bovendien. ;-) Vond ze het na ruim 1.5 jaar tijd voor een nieuwe. Dus deze is het geworden. De Galaxy Note... Meer tablet dan telefoon, maar Annemarie is happy...

21-03-12

Sinds Annemarie een puzzelboekje van Hanny heeft gekregen zit ze de hele tijd te staren naar die stomme cijfers.. Ze kan ineens niet meer verder tellen dan 0 en 1... En als het om de rijtjes gaat tot 7. Jaja... Een hele prestatie!

20-03-12

Vanmiddag hebben we de hele middag gewoon lekker in de zon gezeten! Oh wat was dat zalig.:-) Medelijden hebben met de mensen die aan het skiën waren, want oh oh... De sneeuw is nu wel heel slecht!

19-03-12

Spelletjes avond vanavond! :-) Daarbij kwam ter sprake dat Arthur te weinig zakjes had. Nou. ;-) Die had Annemarie nog wel genoeg!

18-03-12

Vandaag moesten we Annemarie haar taxi chauffeur afhalen. ;-) Oftewel.. Op naar Innsbruck!

17-03-12

Na een heerlijke dag weer in het zonnetje 's avonds lekker ontspannen bij Ik hou van Holland! Lang leve Nederlandse tv in huis. :-) Dat is toch wel echt heel erg zalig hoor!

16-03-12

Kussentje op de stoel en wij zitten er prima hoor! :-) Wat genieten is dit toch. Lang leve het weer op dit moment in Oostenrijk. :-)

15-03-12

Jaja.. Overdag buiten zitten in een korte broek en top. En dan zodra het donker wordt de kachel aan. Ze weet het weer mooi te draaien. Maar auuuuu die kachel is wel heel erg heet. Pfoei, daar kwam ik even te dichtbij...

14-03-12

Pfff wat een papieren allemaal als je ziek bent. De een wil dit weten, de ander weer dat. Daar heb je dan vervolgens ook weer allemaal papieren voor nodig en zo blijven we bezig! Pfff...

13-03-12

Pfff het is maar wat saai met Annemarie hoor... Nu ze besloten heeft om de weblogs over te zetten naar een nieuw systeem, zit ze de hele dag in het kastje te turen.. Of ze doet haar oefeningen. Niks hoor dat ze met mij op stap gaat. SAAAI!

12-03-12

Vandaag waren we gezellig in de studio van RadioNl! Dat blijft toch elke keer echt super leuk. :-) Bedankt Johan en Hessel voor de super ontvangst. Maar niet alleen zij waren totaal aardig. Ook alle anderen, super tof!!! :-)

11-03-12

Annemarie is nog steeds braaf aan het smeren met deze zalf en niet zonder succes! :-) De zwelling aan haar been is toch echt al bijna weg. Joepie!!!

10-03-12

Pfff.. Meer als een maand hier geen updates.. Dat kan toch niet. Jawel dus. Nouja er zaten wel wat redenen achter. We hebben mijn hele site even geupdate. :-) Nee hier aan de voorkant zie je er niks van, maar aan de achterkant wel. (draai nou niet je computer om..) Bovendien is Annemarie heel erg dom geweest en gevallen. Waardoor ze dus met deze mooie blauwe dingen onderweg is. Mij boeit het niet. Hoofdzaak is, dat ik vanaf nu gewoon weer mijn dagboek wil bijhouden!

Oh mensen pas trouwens even op... Er is een nieuwe rss op deze site gekomen! Dus als je een feedreader gebruikt... Voeg deze link dan svp toe: http://koei.annespike.nl/index.php?feed=rss Of klik op de knop helemaal onderaan de log!

03-02-12

Joepie! Begin december heeft Annemarie 1 van haar armbanden naar Pandora gebracht... Eindelijk kan ze hem vandaag ophalen. Hoe leuk! :-) Dat gaan we dus dan straks ook meteen doen!!!

02-02-12

En ze zeggen altijd dat vrouwen een schoenentic hebben... Bij ons thuis is het toch wel het omgekeerde! Bijna alle schoenen zijn van Andi, hihi...

01-02-12

Kijk nou hoe leuk die kaart die we kregen! Gezelligheid ten top. :-) Ja wat hadden we toen een leuke avond!

31-01-12

Nee warm is het zeer zeker niet... Kijk maar binnen 'maar' 18 graden en dan buiten. BRRR!!! Nouja gelukkig kun je je op kou kleden toch? :-D

30-01-12

Nadat we gisteren het laatste hout hadden opgestookt.. Is Andi vandaag maar weer wat gaan kopen. Want ze verwachten niet dat het hier snel weer warm gaat worden!

29-01-12

Lekker warm de kachel aansteken! :-) Je moet wat als de verwarming nog steeds kapot is, hihi.. Ok daar zijn we ook zelf schuld aan hoor!

28-01-12

Tja goed naar buiten kijken gaat hem niet echt meer worden. De hopen blijven groeien!

27-01-12

Ophouden met groeien wil de Amaryllis nog niet! Nu komen de blaadjes nog eens... :-D

26-01-12

Tsja... Ben je een keer thuis... Gooien we maar een pizza in de oven! We hadden weinig anders. Oeps.. We hadden alleen wel even de oven moeten poetsen, maarja Annemarie is te lui!

25-01-12

Oeps... Een iets te wild kind... Dat maakt van Annemarie een naai-atelier. Komt goed uit, dat ze vorige week die naaiset heeft gekocht.... ;-)

24-01-12

We hebben een hoekje ingericht om te denken aan de leuke tijd die we hadden op Tenerife! Bijna alle foto's die daar gemaakt zijn van Andi en Annemarie staan daar. Gezellig toch? :-)

23-01-12

Elke maandag hetzelfde verhaal! Lekker op de bank met de nieuwste Vriendin. Heerlijk hoor dat het allemaal kan via de computer! :-)

22-01-12

We vonden in Serfaus trouwens wel wat super lekkers! Namelijk echte Zirbenschnaps. Daar moet op gedronken worden, hi ha ho...

21-01-12

Tjonge.. Het is dat we perse moesten vandaag.. Maar grappig was het nou niet echt om naar Serfaus te gaan. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en zijn we ook weer veilig teruggekomen!

20-01-12

Hahaha die maffe muts is toch wel erg dom hoor! Het is maar spray... Maar ze denkt dat ze het kan eten en wordt helemaal gek als we dit op haar speeltjes spuiten, hahaha... Die maffe doos!

19-01-12

Zo zo, he he... Eindelijk is het kerstdorp weg. Onder het genot van Sinterklaasliedjes... Heeft Annemarie dat vandaag opgeruimd! Maar toen vond ze eigenlijk de hoek wel erg leeg. Dus hebben we maar 1 tafeltje laten staan en daar wat planten en wat kaarsjes enzo opgezet. Gezelligheid toch?

18-01-12

YES!!! Onze #KanjerGuusje is gekomen! Daar is Annemarie echt onwijs 'blij' mee... Nouja blij, ik snap er niks van. Bij de eerste bladzijde was ze al aan het huilen...

17-01-12

Vandaag zijn we op stap geweest met de rugzak! Wat er inzit.. Voor jullie een vraag, voor ons een weet... :-D

16-01-12

Op Annemarie haar papa zijn verjaardag kwamen we er achter dat we natuurlijk een hele mooie kalender hebben gekregen. Er is alleen 1 probleem. We kunnen hem niet goed ophangen. Dan komen we niet meer bij het lichtknopje. Dus zetten we hem maar neer!

15-01-12

Oeps.. Misschien moeten we weer eens tijd maken voor de was. Annemarie haar jurk ligt een beetje troosteloos in de kast. Dit is echt niet goed!

14-01-12

Deze kaars hadden we als kerststukje gekregen met een heleboel bloemetjes! Maarja die zijn allang uitgebloeid.. Zo deze kaars op een schotel staat toch wel erg mooi!! :-)

13-01-12

Whoei! Al een hele tijd lang staan onze amaryllissen in bloei. Wat geweldige bloemen zijn dit toch ook! Wij genieten er in elk geval volop van. :-)

12-01-12

Ik hou Maus maar gezelschap. Andi is de hele tijd aan het werk en Annemarie is ook al bijna nooit thuis.. Ook niet gezellig voor haar!!

11-01-12

Tijd voor de Heidi party! Alleen... De dirndl lag nog in de was... Dan maar de lederhose aan. Partyyyy volllll gas!

10-01-12

Cadeautje kopen voor een vriendin... Annemarie krijgt ook een cadeautje. Een onwijs lief lieveheersbeestje! Nu haar leren armband nog terug en dan kan ze opnieuw gaan inrichten!! Leuk.

09-01-12

Even snel boodschappen doen! Er waren namelijk wat naaispullen in de aanbieding! Best handig als je wasmachine kleine gaatjes in je tshirtjes enzo maakt....

08-01-12

Het is geen speciale dag ofzo.. Maar toch! Annemarie kreeg wat lekkers van Andi.. Smullen maar!

07-01-12

Elke dag na het skiën worden de sokken in de was gedaan! Dat is ook wel echt hoognodig. Want oh... Het stinkseizoen is weer begonnen...

06-01-12

Tijd om eens te gaan kijken of we wat leuks vinden voor Annemarie. Tenslotte heeft ze nog een tegoedbon liggen. Maar helaas... Er was echt helemaal niks te vinden...

05-01-12

Oeps... Weten ze allebei dat er een enorme storm aankomt. Besluiten pas dingen naar binnen te halen toen de storm er al was... Oeps, dat hadden we misschien al voor de winter moeten doen. Want er mist blijkbaar al langer een stoelkussen. Wat zijn we toch weer handig met z'n allen!

04-01-12

Kijk nou wat leuk! De amaryllissen zijn uitgekomen! En nog wel zoveel. Onvoorstelbaar! Ik snap het niet, dat er geen enkel blaadje omhoog is gekomen, maar alleen maar 3 stelen met bloemknoppen! Niet dat ik het erg vind hoor! Ik vind dit gewoon speciaal.

03-01-12

Vandaag zijn we als afscheidsetentje nog gezellig bij de Mexican gaan eten! Daar was mijn vriendinnetje Knuf ook bij! Wat was het weer gezellig. Nu moet ik tot april ofzo wachten voordat ik hun weer zie...

02-01-12

Oh kijk nou! De computer leeft ook nog. Joehoe... Wel wakker worden hoor! Tjong, das wel lang gelden dat we die aan hadden!.... Annemarie foei!!!

01-01-12

Welkom 2012! De kerstkleren zijn opgeborgen... Maar buiten is het natuurlijk nog wel heel erg koud. Tijd dus om een muts uit de kast te pakken!

31-12-11

Zo het wordt tijd dat we het jaar afsluiten. Dat betekent dat de kerstkleren nu echt opgeborgen gaan worden! :-) Dag dag 2011!

30-12-11

Pfff... Dat krijg je ervan als je nooit thuis bent. Ineens een hele hoop was. De hal en de 2e slaapkamer staan vol. Oeps?

29-12-11

Joehoe! De eerste foto van het seizoen is er weer! Wat leuk. :-D We zijn heel benieuwd hoeveel foto's er nog mogen volgen. :-)

28-12-11

Had ik die leuke muts van Annemarie al laten zien? Nee alleen het bolletje... Nou dit is dus haar muts! Gaaf he?

Archief


2013
2012
2011
2010
2009

Wil je nou meer van mij weten? Klik hier om Annemarie een mail te versturen.

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed