21-06-13

Gaat toch prima met z'n 2en in voerbak... Jij een hapje en ik 1 hapje.. :-) Samen delen!

20-06-13

Door het warme weer van de afgelopen dagen, groeien de kruiden ook ineens een stuk beter.. Gaat er goed uitzien!!

19-06-13

Grmbl.. Annemarie neemt 2 katten in huis en wie kan overdag met ze spelen omdat zij is gaan werken.. JUIST IKKE DUS!!!

18-06-13

Iets moesten we verzinnen dat we tenminste de balkondeur weer open kunnen zetten voor een beetje frisse lucht in huis... Dus maar konijnengaas gekocht. Zo kunnen Cookie en Monster in elk geval niet onder het balkon doorschieten! Nu nog iets verzinnen zodat het er leuk uit gaat zien...

17-06-13

Help.. Ik zie alleen nog maar zwart/wit.. En er beweegt wat... HELLUP! Er zijn wel 2!!!! MONSTERS!! in huis... HELLUP!!!

16-06-13

Hmm... Vanochtend stonden hier nog wat meer glazen, kleine 'belangrijke' dingen.. Waar zijn die ineens? Wat gebeurt er toch allemaal???

15-06-13

Wat ooit zomaar gekocht is, is nu eigenlijk wel praktisch! Zo heeft Annemarie altijd een pen bij de hand als ze aan tafel zit. :-D

14-06-13

Oeps, alle winkels dicht en dan je was op willen hangen... Met een beetje kunstgrepen staat het rek nog. ;-) Voor het laatst!!!!

13-06-13

Kijk dat bedoel ik! We zijn weer heerlijk naar boven gelopen. Weten jullie dat doel van Annemarie? Binnen 2 uur... Nou dat voor oktober bereikt is makkelijk gelukt.. Vandaag namelijk al in 1 uur en 4 minuten! IK ben best wel een beetje trots!

12-06-13

Zo, Annemarie heeft een 2e Bidon erbij gekocht. Dan kan ze tenminste de goed voorbereid de bergen in met genoeg drinken bij zich! :-)

11-06-13

Hmm ineens verschijnen er allemaal speeltjes in huis... Zou dat allemaal voor mij zijn? Of hmm.. Zou ik gezelschap van een MONSTER krijgen?? NEEEE toch???????

10-06-13

1 bamboestok had Annemarie nog over. :-) Die heb ik maar even ingepikt en haar nieuwe bandjes erom gedaan. Ziet er wel zo leuk uit toch?

09-06-13

Ok, ok, het is niet helemaal eerlijk... De eerste 'leg' is niet opgekomen.. Gelukkig de 2e leg wel! :-) Nu goed oppassen dat het allemaal goed gaat.

08-06-13

Ik pak nog een keer dat stomme ding van Annemarie af.. Ze zit er veel te veel mee in haar handen... GRRRR!!!!

07-06-13

Wat lief!! :-) Annemarie heeft hele mooie bloemen van een vriendin gekregen. :-)

06-06-13

Annemarie is best wel een beetje verdrietig... Ze heeft vandaag haar 'stränchen' afgeknipt... Door de vele zon en het vele wassen enzo was het hele ding verkleurd... :-( Best wel jammer!

05-06-13

En alweer is het nachtwerk vandaag.. Maar dat maakt niet uit!! Want HET project van Annemarie is klaar!! Nou wat zeggen jullie ervan?? Ik vind het in elk geval super mega stoer! Wow!!!

04-06-13

Wat doe je als het regent en je thuis lekker zit te knutselen? Juist! In plaats van een kop thee, zet je gewoon een hele pot thee. :-)

03-06-13

Oops... Betrapt! Ik wou jullie het project van Annemarie laten zien, maar ik ben niet voorzichtig genoeg geweest...

02-06-13

Als ik niet zou weten wat voor ramp het hier in de omgeving is... Dan zou ik dit nieuwe zwembad eigenlijk wel leuk vinden... Nu vind ik het alleen maar tragisch!

01-06-13

Ehmm gisteren was deze doos met negerzoenen nog vol. Waar zijn ze Annemarie!!!!!!!

31-05-13

Annemarie zag dit handige boekje liggen bij de supermarkt. Het is niet heel gedetailleerd maar het is toch wel handig!!! :-) en klein dus gemakkelijk mee te nemen.

30-05-13

Oops. Soms vergeet Annemarie wel eens dingen.. Zoals bijvoorbeeld dat het vandaag een feestdag was.. Dus nu maar ff boodschappenlijstje maken voor morgen. ;-)

29-05-13

De ijsheiligen mogen dan geweest zijn en het vriest inderdaad niet. Maar van 5 graden houden plantjes nu eenmaal niet. Dus heeft Annemarie haar tuin maar naar binnen gehaald!

28-05-13

Ohhhh wacht nu snap ik het!!! De liften gaan ook gewoon in de zomer. :-) Ja kijk! Wat is het toch mooi boven. :-) En oh wat fijn dat we nu zo'n kaart hebben, want dan zijn we vast veel vaker boven in de bergen, JUHU!!!

27-05-13

Ik mocht jullie deze kaart alleen laten zien als ik mijn handjes op mijn rug had... Dus dat moet dan maar! Want zegt Annemarie, als hier een magneet bij komt dan kan ze hem niet meer gebruiken. Hmm ik snap er niks van. Zo'n kaart is toch eigenlijk voor de winter??

26-05-13

Pfff... Annemarie is ook echt een oud wijf hoor.. Ze kan niet eens zonder energiedrink vandaag. Ik snap het niet! Het waren ja maar een paar concerten deze week... ;-) ;-) ;-) Ben ik blij dat ik tussen mijn planten ben gebleven gisteren.

25-05-13

SSSSST!!! Annemarie niet vertellen hoor dat ik hier tussen de planten zit. Ik heb me namelijk even heel goed verstopt. Het schijnt dat ze vanavond weer naar zo'n leuk concert gaat.. Nouja leuk, voor mensen dan, niet voor koeien! Ik zit hier liever tussen de planten.

24-05-13

Precies op tijd voor het nieuwe skiseizoen valt het magazine van 'Snowsport Tirol' op de mat. :-D Oh wacht, Annemarie zegt ineens dat het nu zomer moet worden, maar waarom zijn dan alle bergen wit? Ik snap het niet meer...

23-05-13

Ja! Annemarie heeft eindelijk leuke kussens gevonden voor onze balkonstoelen! Niks geen gesleep meer met kussens. Gewoon neerploffen! Ze kunnen er ook gewoon opblijven. Lekker makkelijk!

22-05-13

Het is groen en KKKKKKKKoud... 1 van de nieuwe ijsblokjes van Annemarie. Ze had bijna de blauwen gekocht. ;-) Maar dat staat ook weer zo gek in je drankje, hihi.

21-05-13

OHHHH!! Annemarie is van haar geloof afgevallen.. Het was altijd geen alcohol in huis. Maar inmiddels.. Staan er een aantal flessen van dit drankje hier.. Zuiplap!

20-05-13

Het leek me gisteren niet zo gepast om mijn website up te daten... Vandaag ben ik er weer!! :-) Ik snap alleen 1 ding niet.. Het is dezelfde aarde.. Dezelfde zaadjes.. Ze krijgen dezelfde hoeveelheid water.. Maar waarom komen er maar in 1 potje de zaadjes op en blijven de andere 2 verdacht leeg.. :-(

18-05-13

Kijk! Annemarie is heel braaf elke avond aan het werk.. Langzaam maar zeker vordert haar project. Ik vind het eigenlijk best wel heel erg cool worden!!!

17-05-13

Mooi roze is niet lelijk toch? Nouja Annemarie is dat niet met me eens.. Maar toch heeft ze deze thermosfles gekocht in roze. :-) Zo kan ze tenminste op haar werk de hele dag door warme thee drinken!

16-05-13

Ik moet Annemarie maar even helpen met insmeren... Na de wandeling van gisteren en het feit dat ze vandaag 8 uur heeft gestaan op haar werk.. Wil haar knie even niet zo graag meer. ;-) Hulp gevraagd dus!

15-05-13

Na een zalige wandeling, is het nog fijner om aan de Hinstersteinersee te zitten! :-) Gewoon genieten! Een dag om nooit te vergeten. :-)

14-05-13

Het zijn steeds 64 draadjes... En het is ook nog steeds 64m aan draad... Maar ehmm, het lijkt wel alsof er iets van vorm in al die draadjes komt!! Ik ben benieuwd... Jullie ook???

13-05-13

Wat een leuke verrassing vandaag! Niet 1, niet 2, maar gewoon 3 kaartjes in de brievenbus. :-) Daar worden wij gewoon heeeeeel erg vrolijk van. :-D

12-05-13

HELLUP!!! Zoveel draadjes... Wat moet dat nou weer worden? Ik zie door het garen de bol al niet meer.. En dan moeten er nog 16 draadjes bij... Ik ben heeeeeeeel benieuwd wat Annemarie nou weer van plan is...

11-05-13

Vandaag maar even een wissel gedaan.. Van land dan! :-) We zijn even naar Duitsland geweest. Even in een grotere stad wat boodschapjes doen. Wel heel erg veel regen.. En aan het einde van de straat belandden we in een demonstratie. Ach we zijn in elk geval geslaagd! En we waren er even uit.

10-05-13

Kom ik uit mijn winterslaap... Hebben we ineens een heel ander uitzicht? Hmm.. Maar eens langzaam uit proberen te vinden wat er gebeurd! Maar als ik eerlijk ben he? :-) Dan vind ik eigenlijk dit uitzicht VEEEEEL mooier!! :-D

Nu ik zo goed uitgeslapen ben, kan ik ook weer veel vaker met Annemarie op stap. Ik heb er zin in!!

Archief


2013
2012
2011
2010
2009

Wil je nou meer van mij weten? Klik hier om Annemarie een mail te versturen.

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed